• emilperska
    17.1k
    Generalno su bili minimalno bolji, taman za prolaz.
    Ali ovako ispasti, nakon ovako poništenog gola nije ok..
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Gledam sad sažetke, ajme majko što je pašalić promašio

Pa kako sine mario?
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Ne znam jesam li ijednom vidio da sudac ide gledati VAR zaleđe. Ako se momentalno prikazuje preko tog senzora čemu onda provjera? Na kraju krajeva, ove stvari uništavaju nogomet. Danas protiv nas, sutra za nas. Matanović je minimalno dodirnuo loptu, ali taj kontakt uopće ne utječe na kretnju loptu i uopće nema smisla ovo suditi kao zaleđe. Pitanje je dali bi se ovo sudilo da je obrnuto bilo. Nema veze, dečkima svaka čast, svima od prvog do zadnjega. Ostavili su srce na terenu i pošteno su izgubili. Daliću isto svaka čast i hvala za sve, nadam se da se razilazimo.
  • Ludovic IX
    11.9k
    Odigrali smo jedno dobro poluvrijeme (jucer) I jedno dobro ali di je gana stajala daleko od igraca i dopustala našima da igraju a čim su stali bliže, bilo je drz gaće. Ali ako su jučer odigrali onako drugo poluvrijeme, znaci da sw može ali ne treba uvijek neka podilaženja protivniku radit .

Sad ide nova era di opet imamo vrh vezni red a i obrana bi trebala bit vrh kad se gvardijol vrati u formu

Krila nemamo i tu ćemo improvizirst ko jučer ali imamo jednog u dinamu koji može bit taj faktor x.

Napad nemamo ali imamo jednog kojeg nismo još probali odkad je počeo zabijati u serijama.

Euro nećemo propustiti, to sam siguran.
  • IceMan
    4.1k
    To je nogomet.

Sva ona sreća u Rusiji (2x na penale do srebra) i u Qatru ( 2x na penale do bronce) i jebiga, sreća nam je ovaj put okrenula leđa.

Baš smo nesretno ispali.

Al moramo priznati da smo i sretno prolazili.
  • Peškaman
    9.3k
    Žao mi je ko' psu,ne mogu vjerovati koji ringišpil emocija u drugom poluvremenu, tri puta slaviš,skačeš,grliš,čupaš parket nogama i tri puta pognute glave završiš,držanje glave rukama naslonjene na naslon stolice.
    Šteta, vjerojatno je floskula ali stvarno nismo zaslužili ovako ispasti,Kovačićeva stativa,pokušaj nakon nje,Pašalićev pokušaj glavom..
    Šteta u pičku materinu,baš šteta.
    A ono arogantno govno koje je od još veće smećarske organizacije zvane FIFA proglašeno igračem utakmice,nemam riječi. Živim za dan kad će se umirovit i on i Messi.
  • dd29
    891
    u utakmici u kojoj su na terenu istovremeno modrić i 'mozak' PSG-a vitinha i neves, mateo kovačić pokazao kakav je profesor nogometa, totalna kovina dominacija, najviše mi je zbog njega žao
    prolazio kroz sredinu ko kroz švicarski sir, lopta za sučićev gol savršena

šteta, ali drugo poluvrijeme je putokaz, samo u tih 45+nadoknada smo zabili gol, pogodili stativu, 3 gola nam poništili, costa obranio par zicera i pašalić promašio zicer

budućnost je svijetla
  • flexXy
    3.3k
    Steta da Caleta nije bio spreman za turnir, uvjeren sam da bi s njime i Sutalom u prvih 11 obrana bila beton pa bi i ostatak ekipe prestao panicarit svaki prekid. A za gol, jasna su pravila, al isto je jasno da se vidi u drugom kutu da lopta nije uopce promijenila spin i putanju. Obrambeni igrac nije bio ni malo natjeran napravit onu pogresku kojom je dao loptu Pasalicu. Al eto, ocito cemo na nama saznavat nova pravila i tehnologije kako to obicno bude
  • Crni86
    22.4k
    Ja mogu skuzit i chipove i sve, ali ta ista organizacija kojoj treba vjerovat je uvela “hydration breakove” da razlomi utakmice na cetvrtine i vise se komercijalizira… znaci probali su prodat pricu koja ide kontra nogometne igre zbog €€€

I sad ja trebam vjerovat toj organizaciji na rijec da je senzor ista ocitao? Jednostavno ne mogu jer su dokazali da su sprmeni na sve zbog €€€
  • Niko1986
    7.4k
    baš nikako ne mogu shvatiti na temelju čega je FIFA proglasila Cristiana Ronalda igračem jučerašnje utakmiceMathiasovi Chageri

Navijači glasaju pa nema smisla. Yamal je bio igrač utakmice na Španjolska - Austrija, a nije bio top 7 na utakmici.
  • javolimtebejako
    5.5k
    ne tjesi me nimalo to sto bi isli na spanjolce, daj ti meni jos jednu utakmicu pa kako bude bice. fuj jebemti srecu i nesrecu i nogomet i tehnologiju.

bati i pero iduce ljeto idu svaki za najmanje 80 milijuna.

cr7 nevidljiv, gol iz zaleda, penal i igrac utakmice. jedna klasicna tekma za njega
  • Jos-Optimus
    11.5k
    tako je bilo suđeno, ro su baš situacije gdje on žmirećki pogađa inače.

Još nešto, Matanović je izvrstan, za 2 klase bolji od Budimira. On i Beljo izvrstan duo za budućnost
  • ElDorado
    12k
    Na svaku sudacku odluku uvijek rezoniram a kako bi mi reagirali da smo u toj situaciji.
    Ne kuzim kako netko Vlasicevo trganje lika moze reci da nije penal. Covjek se bacio prema lopti ovaj ga je vukao za dres pa onda s obje ruke i dalje vukao dok nije pao. A uzrok? Patuljak na liku od 190 cm. Opet tema sta mi to radimo na kornerima?
    Drugi njihov gol? Opet tema sta mi to radimo na ubacivanjima?
    Sva zaleđa su bila i onda nas treci gol. Pa Matanovic kaze da je dirao loptu. Ok nije promijenila smjer. Ali pravila su pravila. Ne mozemo ih koristiti samo kako nama odgovara.
    Gadi mi se ova spika o bijelosvjetskim zavjerama i srpsko tovarska naracija ceo svet je protiv nas.
    I za kraj najgluplje je da se mi pozivamo na sreću. Imali smo je u neograničenom izobilju na dva prošla SP. Na ovom prije svega nismo imali znanja, organiziranosti i sposobnosti u nekim osnovnim elementima nogometne igre.
  • rokikaciga
    15.2k
    Decke i Dalica mogu samo pohvaliti za ovu utakmicu, bravo momci!

A sto se tice napada na suce...meni osobno je blesavo govoriti o sucima kada nismo zabili 4-5 zicera ili jako dobre sanse a skrivili smo penal i ne skacemo na centarsut protivnika
  • ElDorado
    12k
    to je pravi problem. Zašto je izborniku trebalo 4 utakmice da to shvati?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.