Crni86
Jurki
Linolada i njegova nesposobnost su jucer razgoljeni do kraja, a svi njegovi obozavatelji su dobili odgovor zasto o njemu ne razmislja niti jedan imalo solidan europski klub. — Crni86
Dinamo-SB
Gemišt86
Jurki
Uzrok leži vec u samom popisu. Pa samo za sam trening i uigravanje je bitno valjd da imas podrazaj pravog beka — Dinamo-SB
ZGBhoy
Mathiasovi Chageri
Branitelji lika i djela doticnog izbornika ce ti reci da nije isto voditi repku i klub. — Jurki
Jurki
Al ok, sad neka odigra ovo prvenstvo, on je odgovoran u kraju krajeva. A nakon SP treba novi pocetak — ZGBhoy
db-izbjeglica
Jesmo sigurni da je za drugi gol Vuskovic bio taj koji je trebo bit na Kaneu? Nisam popratio kod prva dva kornera ko je bio na Kaneu, ali u drugom poluvremenu je na svakom korneru Stanisic bio na Kaneu. Kod drugog gola Kane je jednostavno sam stajao od pocetka pripreme za izvodenje kornera i nitko nije bio na njemu, sto mi je malo nevjerojatno da za izvodenje njihovog kornera mi nismo imali igraca koji mora striktno biti zaduzen za vjerojatno u ovom trenutku najbolju špicu na svijetu. A ako smo imali, jel stvarno Vuskovicu reko da bude taj? Ma meni taj drugi gol nije jasan uopce nemrem shvatit, nista nema smisla — Gemišt86
DerHerrKool
Crni86
Branitelji lika i djela doticnog izbornika ce ti reci da nije isto voditi repku i klub. — Jurki
Noel
Livaković je bio na razini i samo ga je sudačko izdrkavanje zaustavilo od obrane penala :up: — db-izbjeglica
Logistika
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.