• Kujtim Shalla
    12k
    Šta god da mu je Mišić rekao ovaj ga je čekao. Mislim da je problem bio u onom što mu je rekao prije toga ,u situaciji prije. A ovaj klošar ga je onda samo čekao. Izbacio bi ga svakako ,siguran sam u to. Kompleksaš mali. Ovako više nikad niko neće dobit crveni
  • scooniepenn
    7.4k

A navodno je Tovarić mali iskompleksirani jazavac, a povrh svega netalentirani sudački analfabet. Meni je dovoljna potvrda kakav je to dibidus i neznalica poništavanje našeg gola nakon navodnog prekršaja Radeljića u skoku. On istovremeno stoji par metara dalje i usudi se to svirati kao prekršaj. Da nije bilo VAR-a to bi i ostalo na tome. To se za zapadne tribine jako dobro vidjelo i još smo između sebe komentirali je li moguće da je ovaj poništio gol. Mislim da je krajnje vrijeme da se klub oglasi i kaže sada je stvarno dosta. Inače, Miškeovom crvenom je prethodio jedno peti nepostojeći faul koji je ovaj glupan svirao u nizu. Inače, kako se nitko u klubu ne zapita da ovaj netalentirani pajac nama skoro svaku drugu utakmicu sudi i da je onaniranje po nama redoviti modus operandi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet