• Peškaman
    9.7k
    Navodno zbog "puši mi kurac smrade jedan smrdljivi".
  • crophantom
    7.7k
    Tovarić je nesiguran u svoju seksualnu orijentaciju pa ga je to uzrujalo
  • rokikaciga
    18.5k
    Navodno zbog "puši mi kurac smrade jedan smrdljivi".Peškaman

Jedna od tezih drkica u zivotu
  • hardek
    13.2k

Pa ovako ih je Livaja pozdravljao prije početka utakmice dok je bio u primeu
  • Jurki
    27.8k

Kapetan nije nist lagal. Kolaric je smrad smrdljivi.
  • Kepec
    10.1k
    Navijači Dinama koji bez problema nakon lošije utakmice igrača i trenera vrijeđaju te iste igrače i trenere, psuju ih, omalovažavaju, izgovaraju razno razne pizdarije, idiotarije i gadosti su ljuti na Mišića jer je izvrijeđao Patrika Kolarića, sudca kojeg nisu vrijeđali jedino Dinamovci koji još ni u vrtić ne idu.
    Kakvo licemjerje.

"Ali on je profesionalac koji zarađuje xy, mi smo samo obični navijači i smijemo kaj hoćemo", smijemo da, ali zaboravljamo da je unatoč nogometu, profesionalizmu, eurima, iskustvu i ostalim on i dalje čovjek sa živcima koje je nakon svega izgubio. Nakupile su se loše utakmice, atmosfera je nikakva, igra je katastrofalna, a kapetanu je stalo i to jebački. Na to sve ti dođe ova spodoba od sudca koja je samo šlag na torti i rezultat svega je crveni karton.

Ne treba branit igrača Dinama samo zato kaj je igrač Dinama, ne treba bit slijep pred zdravim očima i ne trebaju nam uvijek svi za sve bit krivi, ali treba ponekad i stat na loptu. Nije crveni dobio neki balavac od 16 godina kojem je ovo prva tekma za Dinamo, nego Josip Mišić za kojeg bi mi svi trebali prvo ustat pa onda nekaj pričat.
  • Mali Zeus
    22.1k
    potpuno ga razumijem, ja čim vidim da tovarić sudi sam automatski bijesan, s druge strane je morao pametnije, ako ništa to reći tiho sebi u bradu.
  • Noel
    25.1k

Ovo bi na zoni bio ban.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Nekoliko minuta prije(5'-10' prebacivao sam futsal u Omišu zato ne znam) 70.' na strani gdje smo napadali kod korner zastavice sudio je prekršaj Mišiću i naš kapetan mu je psovao,psovao,mahao rukama nije dobio ništa(morao mu je dati žuti i da je dao vjerojatno ne bi bilo crvenoga,a možda po zadatku modro prešutio)to mu objašnjava kad mu je dao crveni.
    Naivno ostavlja ekipu i sinoć i za derbi kapetan koji psuje svetinje,pisao sam to i prošle godine,ali tko sam ja da mu sudim,ali da imam pravo reći, imam nije lijepo i nije normalno.
    Ovaj jedva dočekao,a Josipe nosiš sveto ime Hrvati ga nisu davali sve do 18.stoljeća (nemamo ime Josip ni Marija) jer se iznimno poštivala sv.Obitelj ,uzor si mnogima ,nažalost ta prljavština na ustima ti ne treba ! :heart:
    plavi72

tettak rekao svoje.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Ne znam što je govorio debilu koji je vjerojatno zaslužio i sto puta gore riječi, ali treću utakmicu u nizu u HNLu je to po pitanju duela i defenzive daleko ispod onog što bi trebao biti. Protiv Osijeka u prvom poluvremenu bez defenzivne akcije i osvojena duela, a onakva utakmica jel. Nadam se da će krenuti nabolje nakon suspenzije. Vjerojatno će mu dati 3 utakmice kao što su dali Belcaru. Dovoljno puta me je ove sezone posjetio na Ristovskog u njegovoj zadnjoj sezoni, ta kombinacija nervoze i fizičkog pada. Nadam se da se varam i da će ostatak sezone igrati na višoj razini.Omake

bio je dobar jučer do crvenog.
  • Noel
    25.1k

Ajoj...

od futsala u Omišu do Mišića pa od 18. stoljeća do hrvata do Josipa i Marije u roku dvije rečenice. Kakav talent.
  • Mali Zeus
    22.1k
    od futsala u Omišu do Mišića pa od 18. stoljeća pa do hrvata pa do Josipa i Marije u roku dvije rečenice. Kakav talent.Noel

nadam se da djeca nisu gledala to sinoć...
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Brutalna uvreda za vrijeme utakmice dok vriju emocije.Totalno evo točno sam se skamenio i nije mi dobro. Ovako nesto nije viđeno na nogometnim travnjacima. I to crveni karton? Prestrasno.
  • Miro Vugrinec
    10.6k
    Ako je bilo sta opsovao sucu i to s namjerom da ga ovaj vidi i čuje apsolutno je zaslužio crveni karton. Drugi je par rukava sto smo sigurni da je Livaja tako pozdravljao suce i stalno im to govorio. Dao bi svima takvima kartone, a naš Mišić često bude previše nervozan i lamata tim rukama i to je ružno za vidjeti prije svega za ostale u ekipi. Ako mene pitate bolje da je dobio ovdje karton nego u Europi. Nek mu to bude škola. A tovare raspale smjesne ako ne možemo pobjedit bez njega nek si klub ugasimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet