• Kumerle
    1.3k
    Hvala.
    A ako se odlučimo ipak autocestom postoji li što dobro ili da radje spremimo za put?
  • R13S61
    365
    "kod Savića" više ne drži Savić :wink: ali klopa je i dalje ok...
  • javolimtebejako
    2.9k
    odakle se vracas? ima kod pirovca dobra janjetina
  • Droljo
    20.5k
    Ja sam jeo finog odojka tam u onom restoranu kad se popneš od Senja gore prema žutoj lokvi. Prije samog izlaza na autoput. Ne znam kakav je restać inače ali tad su taman skinuli odojka sa ražnja i bio je brutal.
  • Sajla
    12.6k
    tam u onom restoranu kad se popneš od Senja gore prema žutoj lokvi. Prije samog izlaza na autoput.Droljo

    hm, ima na tom potezu nekoliko mjesta. meni su rekli da je "Stric Luka" najbolji izbor. samo oprezno, vlasnika zovu Luka Jebalica :rofl:
  • Marley
    4.8k
    Jedan morski...
    IMG-20250822-WA0006.jpg

    A evo i predjela za popravit dojam :rofl:
    IMG-20250822-WA0003.jpg
  • Pacho
    4.1k
    Danas sam za utakmicu ovo skuhao po prvi put. Cochinita Pibil - tradicionalna mayanska/yucatanska svinjetina. Marinada od narance, limeta i lokalnih zacina, a prije kuhanja (u mom slucaju 7 sati u slow cookeru) se zamota u lisce banane koje sprjecava isparavanje. Tradicionalno bi se kuhala na drvima u iskopanoj rupi, a neki jos uvijek preferiraju taj nacin. Uglavnom, perverzija od jela u mislim da nikada nisam probao mekse meso. Ne da mi se slagati sve skupa u nesto fotogenicno pa cu iskoristiti slike s interneta.

    Cochinita-Pibil-Yucatan-Style-Yes-more-please.jpg

    Cochinita-Pibil-Recipe1.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.