• Papastrumf
    18.5k

Prijatelju, ja te pitam jesi li ih gledao tih godina, ili si mladja generacija?
  • xavier
    12.1k
    I onda je kasnije u HNLu bilo rivalstva sa Dinamom i Zagrebom, pa su 2001 prekinuli dominaciju Zagreba i Dinamabbbjura

Ha? :yikes:
  • masacusec
    6k
    hajduk je postao osrednji klub 1.hnl...zlatna sredina naše lige...od vodstva kluba preko menadzmenta do igraca. No, zaliti ih necu.
  • Mali dioničar
    17.9k
    90tih je bio lošiji klub nego 80tihbbbjura

80tih nisu imali naslov tadašnje države iako su u Europi bili izvrsni, a 90tih imaju par naslova Hrvatske i vrlo vrlo zapažene epizode u Europi.
  • Bosna86
    12.3k
    Papastrumf aka mythbuster hahahaha
  • Nolifer
    12.3k
    Prijatelju, ja te pitam jesi li ih gledao tih godina, ili si mladja generacija?Papastrumf

Pa pratio sam kolko sam mogao, isto vrijedi i danas, jer sam daleko od mlađih generacija, 90 godište (al nebitno).

80tih nisu imali naslov tadašnje države iako su u Europi bili izvrsni, a 90tih imaju par naslova Hrvatske i vrlo vrlo zapažene epizode u Europi.Mali dioničar

Točno...
  • Mali dioničar
    17.9k
    Jasno mi je postojanje potrebe za sprdanjem Hajduka, ali kad se malo zagrebe po povijesti što našeg, a što svjetskog nogometa, jasno je da postoje trendovi odnosno ere kad su neki klubovi bolji, a neki lošiji.

Hajduk u svakom slučaju zaslužuje respekt kao najveći Dinamov rival i nadam se da neki koji su euforični zbog trenutne situacije neće pasti u depresiju kad se situacija okrene.
  • deda
    40.2k
    Najveća fora je što bi prekid Dinamove dominacije u HNL imao za posljedicu povećani interes naših navijača
  • xavier
    12.1k

Dobro, nije to bio razlog :wink:
  • marcio amoroso
    45k
    Hajduk u svakom slučaju zaslužuje respekt kao najveći Dinamov rivalMali dioničar

Apsolutno.
    A respekt zaslužuje i radi broja na tribini. Kakvi su god imaju ubjedljivo najbolju posjetu.
  • deda
    40.2k
    Dobro, nije to bio razlog :wink:xavier

Govorim o budućnosti jasno
  • SAS1987
    18.4k
    A respekt zaslužuje i radi broja na tribinimarcio amoroso

Nije uvjek bilo tako :smile:
  • Markelo
    3.4k
    O njima sve govori to da im se moraju vadit rezultati od prije 30 godina kada su bili uspješni. Bili nekad a sad su daleko od toga. Ono što je kod njih za respekt je sve većinom vezano uz navijače i broj istih
  • marcio amoroso
    45k
    Nije uvjek bilo tako :smile:SAS1987

U zadnjih 15 sezona smo samo u sezoni 07/08 imali bolju posjetu od njih. Nije uvijek, u pravu si :up:
  • xavier
    12.1k
    Inače, novi trener Lokomotive je navodno Toplak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet