• Jaro
    10.3k
    Takodjer jedini sto sam gledao. Mislim da su dosta popularizirali HNL. Uvijek su trazili neku pozitivu i po tome su bili rijetki, ako ne i jedini - jer lakse je prodat negativu, al su oni od pocetka isli tim svojim, drugacijim smjerom. Mozda nisu bili najpametniji, najopremljeniji, al meni jedini gledljivi...
  • mali M
    7.7k
    Ma sve je to bilo otužno za gledati.. doslovno svaki mogući podcast je bio užas. svaka čast svima koji imate želudac za isto...
    I dalje apeliram Zonu da se uozbilji i napravi kvalitetan podcast! Nikad se neću prestati nadati!! :lol:
  • austrijanac
    7.2k
    Sami si dobrim djelom krivi - falit ce, no nešto bolje će izrast.
  • Jay
    1.7k
    Kakav dan, još i bez njih ostali. Koga ću sad pratit iduće sezone
  • Hnlovac
    2.3k
    Kad će se prestati emitirati balkan dede i ostali seljaci?
  • Jay
    1.7k
    Kad ih ljudi prestanu pobožno gledati i davati im na važnosti.
    Jer taj se ne bude zasitio dok god može makar 20 eura izvući dnevno
  • mali M
    7.7k
    Kad će se prestati emitirati balkan dede i ostali seljaci?Hnlovac

Kad se počne emitirati Zona bleeding blue podcast :cool: (trademark nije zaštićen :joke: )
  • Mali Zeus
    17.5k
    Odlaskom Ljubića izgubili smo jednog od rijetkih koji nas je zastupao. Ne računam balkan dede i ostale mamićevce pod naše.
  • Majki2111
    4k
    Pa Karlo s Tribine ti je Dinamovac.

• mali M
    7.7k
    je je samo se tu i tamo srami to javno reć kad je pljuvačina po "korporaciji".. ti klimavci koji kakti navijaju za neki klub al puštaju onim tragedijama sa juga da jaše po njima su mi najgori..
  • Mali Zeus
    17.5k
    tko je taj, neki novi?
  • SAS1987
    17.6k
    I dalje apeliram Zonu da se uozbilji i napravi kvalitetan podcast! Nikad se neću prestati nadati!!mali M

• Majki2111
    4k
    A ono. Bio je u sjeni jedno vrijeme. Sad su mu dali da tu i tamo vodi. Mislim da vodi F1 podcast.
  • Mali Zeus
    17.5k
    ↪Majki2111 je je samo se tu i tamo srami to javno reć kad je pljuvačina po "korporaciji".. ti klimavci koji kakti navijaju za neki klub al puštaju onim tragedijama sa juga da jaše po njima su mi najgori..mali M

Ili si upoznat s radom lika koji im radi produkciju ili si ga pomiješao s nekim drugim.
  • mali M
    7.7k
    ma nisam ništa pomiješao na tribini je uvek ista priča... Čim čujem oprez, šutnju i hodanje po jajima dok mu likovi s druge strane govore kakva je zapravo situacija u Dinamu, a zapravo prodaju priču o korporaciji dok on šuti meni tu nema ni d od dinamovštine. Između ostaloga šta znači Karlo je Dinamovac? Rekao je da je? Zna se kako je tribina postavljena, glavnu reč vode kmećovci, A ti možeš biti dinamovac jedino ako ne ulaziš previše u kontre s njima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.