• Paggini
    44k
    Dao bih sve što posjedujem da ih nabijemo 4:0 na Poljudu i urlamo po komentarima jel ih sram tako pustiti Dinamu, spustiti gaće, pošto je obraz i slične redikuloznosti.

Nevjerojatno da toliko mržnje šibaju za Dinamo, a onda još i za Loksu, nevjerojatni su. Ekipa sjedi doma i pizdi na Lokomotivu jer im nisu pustili hahahah
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Da bar osvojimo jer vidjet facu ovog lika u tom slucaju bi bilo neprocjenjivo.

Naravno uz svakako osvajanje naslova :lol:
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Hahahhaha opet se ta budaletina stara tovarska javila.

Sere o spuštanju gaća od strane Lokosa kad igraju s Dinamom, a on sam je u jednom podcastu rekao "ukoliko Hajduk ispadne iz utrke za naslov i u njoj ostanu samo Dinamo i Rijeka, ja bi apsolutno pustija Rijeci da nas dobije u predzadnjem kolu, samo da plava zvezda ne bude prvak".

Kompleksi su zajebana stvar.

Još luđi mi je onaj "prgavi". Koliko se on brine za naše financije i predviđa nam dogodine borbu od 5. do 3. mjesta, pa to je čudo jedno. :rofl: Jučer najavljuje da ima provjeren info kako im na ljeto dolaze Pašalić, Bradarić, možda Moro...
  • Pacho
    456
    A svi na posudbe uz ukupnu nadoknadu maticnim klubovima od 200k eura.
  • Odani Zgd
    352
    Starom prdonji je pametnije da ide u krpe čim se upali ulična rasvjeta,a ne da se svađa s "dicom"po internetu.Bolesnik i on i onaj Prgavi majmun
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Kakve gluposti lik drobi, a Lokomotiva nas u 12. mjesecu dobila 3-1 dok smo već bili u zaostatku i na trećem mjestu. Isto tako i pred godinu dana kad nas je Lokomotiva u prvom mjesecu razvalila 0-3 na Maksimiru dok smo hvatali zaostatak. Stvarno nema nikakvog objašnjenja kako netko može biti tako glup, oni baš imaju isprane mozgove sa teorijama zavjere kako bi prikrili svoj luzerski mentalitet.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Jučer najavljuje da ima provjeren info kako im na ljeto dolaze Pašalić, Bradarić, možda Moro...Sibirski plavac

Zaboravio je Vlasica, Erlica, Dzeku...
  • don
    12.2k
    ti si luđi od njih kad toliko pratiš te podcaste
  • Dudu 9
    616
    Kad imaš 50 godina a zvučiš kao da ti je 15, to je znak da ti s glavom nešto gadno ne štima.
    Najgore je što on nije jedini, kod tovara ima pun kurac debila kojima je ponašanje kombinacija balavurdije i žena kad su u pmsu.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ne pratim. Samo mi je ovaj citat o puštanju Rijeci da Dinamo ne bude prvak, ostao u sjećanju kad sam ih jednom (nažalost) odlučio pogledati. Najluđa izjava koju sam čuo na nogometnim podcastima u ohoho...
  • Paggini
    44k
    Samo mi je ovaj citat o puštanju Rijeci da Dinamo ne bude prvak, ostao u sjećanju kad sam ih jednom (nažalost) odlučio pogledati. Najluđa izjava koju sam čuo na nogometnim podcastima u ohoho...Sibirski plavac

Pa više od pola Zone bi potpisalo i molilo se za poraz od Rijeke na Maksimiru ako bi to značilo da tovari neće biti prvaci
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ma nisam na to mislio. Mislio sam na činjenicu da lik sere Lokosima, Varaždinu i kome sve još da skidaju gaće protiv Dinama i puštaju mu i da mu se gadi kad netko pušta nekome, a onda mrtav hladan izjavi da bi pustio Rijeci.

Naravno da bi većina ovdje potpisala poraz od Rijeke samo da magarad ne bude prva, ali nisam mislio na to nego na ovo gore.
  • Paggini
    44k
    Ma nisam na to mislio. Mislio sam na činjenicu da lik sere Lokosima, Varaždinu i kome sve još da skidaju gaće protiv Dinama i puštaju mu i da mu se gadi kad netko pušta nekome, a onda mrtav hladan izjavi da bi pustio Rijeci.Sibirski plavac

Ahahahah, ok, ok, nisam skužio paralelu :lol:

Mislim, tipično tovarsko licemjerje, a kad ih se prozove za to argument je "dinamo korporacija kraljivci suci"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.