• Peškaman
    9.6k

Ovisi kakav kontakt,službeni Barcelone s Fenerom oko Livakovića ili kontakt Barcelone i Bare/Livakovića.
    Na kraju nebitno, ali ta osovina Bara-Barcelona je toliko mutna da imam sumnje u prethodno navedeni scenarij.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Ide li Neva konacno? :broken:
    Topica mi zao, tehnicki je bolji od Lisice, jako dobar se pokazao s klupe, ali neko mora ici.
  • ElDorado
    14k
    Već je tu pisano, ali još jednom bih napomenuo, 27.7. Kotarski je u klubu rekao da želi ići. Mislite da to nema veze s nama? A ionako više nije bitno.
  • VolimDinamoOo
    605
    Ajmo neki potpis da dobijem malo motivacije na poslu
  • Droljo
    31.6k

Ako imamo kome ja bih prodao lisicu. Ne izgleda mi kao lik koji može biti na klupi a da ne potone skroz. Topić možda je taj lik. Kad ga trebaš da je tu. Ovak ak se može uzeti neka lova za liju, ja mu ne bih radio probleme.
  • dMilan
    25
    nekako jos uvijek vjerujem da Lisica moze biti taj, lani je pokazao da ima ono nesto, ali nakon one bolesti se vise nije digal, barem jos nije.
  • ElDorado
    14k
    Ne bu se ni digel. Sad su mu dofurali još dva desna krila, vjerojatno je svjestan koliko je zadovoljio. Ja kad vidim krilo koje nemre ući u dribling dosta mi je .
  • Droljo
    31.6k
    nekako jos uvijek vjerujem da Lisica moze biti taj,dMilan

Ali nebu imo priliku pokazat to. Možda ga sada prodat dok još vrijedi išta. Nakon sezone klupe nećemo ga pokloniti moći. Možda ni sada ne možemo. Govorim hipotetski
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    I ja vjerujem u lisicu i dalje, ali bome ima sas opasnu konkurenciju, ako se izbori svaka mu cast pored rodrigueza i almene
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Pitanje je tu i strukture placa, Lisica je placen kao prvotimac, pretpostavka je da ni Rodriguez nije potpisao za crkavicu. Nekako mi logika nalaze da Topic tu ima najnizu placu i da je svjestan uloge s klupe.
    Ocito u klubu ne vjeruju da je Lisica taj trenutno, al vjeruju da ce bit.. No dobro, do zime ce se ionako vidjet jel Almena ili Rodriguez taj ili nam je Lisica sudbina
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Ne osjecam ljutnju prema Livakovicu,ali osjecam razocarenje narocito ako su postojali neki nesluzbeni dogovori njega i Bobana na kraju prosle sezone. I te priče za primanja,znali su i on i Bara koliko Dinamo max moze ponuditi i da je ogranicen s placom,ali zato moze ponuditi visegodisnji ugovor + bonusi. Ima 31 godinu i ugovor od 6 godina bi iznosio skoro 5 milijuna eura (+ bonusi) za zaradit u svom klubu u svojoj drzavi sa svojom obitelji do 37.godine zivota
    Postao bi legenda kluba,reprezentacije i imao bi jako lijep i ugodan zivot. I narocito mi se ne sviđa sto ga se uspoređuje s Orsicem ili nez Ivanusecom ili nekim. Livakovic se ostvario i vec je bio vani i ne mogu mu nikako opravdat to sto je otisao da bude ovu sezonu 3.golman pa onda 2. golman.Da je otisao biti 1.golman pa ajde. Zvuci bizarno jer je doslovno u najboljim golmanskim godinama, vec je osjetio veliku lovu i igrati vani tako da ni to ne moze biti motiv,a da ne pricamo o tome kako je osjetio sto znaci sjediti na klupi.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Slažem se a svim napisanim, ali jedan od razloga zašto on tako izgleda je i u tome što ga mi ne znamo iskoristiti na pravi način u europskim utakmicama…Dečko je jako brz, zna odigrati povratnu loptu, i ima jako dobar centaršut. U tekmama u kojima smo malo povučeni, samo treba brza lopta u prostor na njegovu stranu i postaje jako opasan…Problem je što je naša igra spora i protivnik nas uvijek uspije zatvoriti prije takve lopte…Defanzivno je jako odgovoran, i mislim da ima prostora za napredak, samo mi moramo ubrzati tranziciju, što nam je veliki problem…U HNL utakmicama osim Hajduka nam trebaju krila kao Dani i Almena koji mogu probiti bunker kroz dribling i kombinatoriku, ali Lisica definitivno ima mjesta u našoj momčadi.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Doslovno je u reklamni pano otisao s njom u kljucnim trenutcima utakmice. Dobije on dosta lopti u prostor, al ne moze svaki put bit brzi od beka pa nekad mora i probit, a on to ne radi.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    ok, ali to je jedna takva situacija, a dečko se još opravlja od teške bolesti i trenutno nema samopouzdanja…Treba mu vremena.
  • Droljo
    31.6k

Zamislite da je bio u vikingu zadnju tekmu. Izmasakrirao bi nas. A naš trener ide sa istim igračima i postavkama kad doma rudeš napadamo i kad se u Europi branimo (ne nužno viking). Trener ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.