• Orc123
    17k
    Haha bas malo popratio Insta, vec je jedna tovarska stranica stavila kao da Bamba i Sutalo su bolji od Almene hahha.....jaoo koji kompleksi Boze.
  • Markelo
    3.9k
    Dobit sa 31 godinom ugovor na 6 godina, to viđam jedino kad Chelsea potpisuje igrače i kod ugovora u baseballu. Nevjerovatno od čega je digao ruke da bi dobio koju minutu u španjolskom kupu a pitanje je i to
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    neće ,danas gol kroz noge ,i za bocu falilo da pogriješi kao kotarski kad su ga razapeli. Zažalit će oni definitivno,a Dinamo je ovdje pobjednik
  • KristijanHR
    403
    Pablo Migliore za sirotinju
  • Roky
    174
    Ko je vidio Almenu haha
  • VolimDinamoOo
    601
    do ponoci ce biti jedan od vecih promasaja hajduka
  • Prle56
    1
    Pa Pise Vecernji da je viden na Maksimiru
  • Dzoni
    7.9k
    Dobrodošao nazad. Osjećam nekakvo olakšanje od kad je došao
  • Crni86
    24.1k
    Pise vecernji da je Almena viden na maksimiru… pitanje je da li uopce znaju kako izgleda je nemaju pojma od kud dolazi

Dugo nisam vidio gluplji clanak s vise ne tocnih informacija.
  • crophantom
    7.2k
    Pa Pise Vecernji da je viden na MaksimiruPrle56

Vecernji pise i da dolazi direktno iz Hajduka, tako da ko zna koga su oni vidjeli
  • Orc123
    17k
    ocekujem da ce izjaviti da su ga mogli otkupiti ali nije pokazao dovoljno pa su odustali hahah. Znam da su cak govorili da ajde da naprave kampanju svakinclan da da neku sumu novca i da ga otkupe hahaha to su pisali, mislim da po Snetu :lol:
    Sad su pisali da je on zelio k njima ali menađer ga gura k nama, a Boban izjavio da od prvog dana zeli kod nas od kad je kontaktiran a to bilo jos krajem 6mj hahah
  • veselko tenžera
    8.8k
    Možda sad malo tražim kruha preko pogače, ali Jakiću ne cvjetaju ruže u Ausburgu. Kako mi se čini neće se naigrati tamo, a nama bi došao kao budali šamar.
  • Peškaman
    9.6k
    Barca je dosla dosta nakon našeg odustajanja, nije to bio odabir između Dinama i Barce, jer mi više nismo ni bili u pričiPaggini

Ja baš imam osjećaj da je Barcelona bila od početka u priči i da su Livaković/Bara to planirali.
    Potpisat' na jednu godinu s Dinamom,predstavit kao veliku ljubav prema klubu,sačekat da Szczęsnyu istekne ugovor i pravac Barcelona.
  • rokikaciga
    17.7k
    Vec smo vidjeli da Zvone najvise radi u zadnjim satima prelaznog roka. Bit ce zanimljiva dva dana
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    U hnlu se moze so 7og? Tako da ima zvone jos vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.