• vjeko1701
    28.9k
    Bari puca ona stvar. Stvorio si je kontake i mrežu u Španjolskoj, muva se oko Barcelone i ovo naše tržište mu je postalo samo mjesto da okrene brzu lovu.

To da Barcelona traži novog drugog golmana od idućeg ljeta je sigurno znao duže vrijeme. Da moram ići u teorije, rekao bi da je zato Livi i potpisao s njim.

Sad na kraju dana, bilo je kaj je bilo. Mi imamo novog golmana, Livaković ima novi klub. Mi njemu poželimo sreću, on nama poželi sreću i idemo dalje.
  • IvanS
    564
    Sukus svega je da svi volimo ono malo "d", taman da smo potpisali novog oružara ili tetu čistačicu. :)
  • vlatkomarkovic
    4k
    Pa gledajte Vis a vi Bare, ne znam sada kako mislite da su loše ili dobro prošli, ali čini mi se da njegovi klijenti jako dobro zarađuju s obzirom na kapacitete….. S te strane ajde…. Klupski i igrački je druga stvar, a sad jel ti cilj u životu zaraditi ili je cilj imati dobru karijeru, a šta da vam kažem…. Livi ima u Barci sigurno lijepu placu i nakon toga će opet potpisati samo na temelju da odlazi iz Barce još jedan ugovor za lijepu placu taman u Saudiji…. Ako misli da je dovoljno u karijeri odradio i da želi biti tamo i kasnije još zaraditi to je njegovo pravo…. Mogao je biti direktniji, možda je ta ponuda dosla iz vedrog neba, nemam pojma, svatko svoju sudbinu kroji, mislim realno i Oršić je od “nema većeg kluba od Dinama” otišao u davljenika EPLa i kasnije u Trabzon… Sve je to ljudski, samo nemojte dečki radije onda šutite i nemojte biti licemjeri…. Nitko vam ne bu nikaj zamjeril, nemoj se kunuti u nista, odi pošteno odigraj reci kak je i nek ti je sa srećom….
  • Anderson Costa
    313
    tak me boli briga ko je tu koga i zasto... Boban je sam rekao da je pogrijesio sto je predugo cekao i s tim se svi slazemo...
    A najmanje vjerujem ili me boli briga za frenda od Sase Maceka(ko god da je) koji je brze bolje otisao na forum i drukao kaj mu je fend rekao...
  • vlatkomarkovic
    4k

I šahovnicu i plavo iza!
  • bazooka93
    309
    sve super, lova, planetarni klub. Bara ima 3 igraca od toga 2 golmana Barce u svojoj agenciji.
    Ali vrijedi li to u 31. godini u svom primeu da izgbubis status jedinice i da grijes klupu. BTW sad ima doslovno par sati da mu nadje europski klub da brani u kontinuitetu dok ceka sceznog ili mu ne gine neka divlja liga.
    Drago mi je da je Boban odbio ove igrice i odrzavanja forme igraca drugim klubovima nismo Hajduk.
    Bas je rekao na clanskom posudbe bez otkupa samo u iznimnim situacijama. Jednom je izasao u susret Bari i Liviju i ovi im vrate jos jednom posudbom.
  • NekiTamo
    105
    prvo čitaj što sam napisao, a onda govori frend. Nisam ni znao tko je dok mi se nije javio sinoć
  • Anderson Costa
    313
    Isprike onda... Meni se jucer Boban javio, isto se ne znamo i reko mi je da Sasa Macek laze... ;)
  • vlatkomarkovic
    4k
    Nisam ni znao tko je dok mi se nije javio sinoćNekiTamo

A mislim, uz dužno poštovanje, kad već name drop-aš. Zašto bi ti se javio čovjek kojeg ne znaš sinoć?
  • ElDorado
    14k
    Kako god Livaković se nakon Dinama može nazvati neuspješnim golmanom.
  • vjeko1701
    28.9k
    To je njegov izbor na kojeg ima pravo. Naš je izbor tražiti dugoročnije rješenje na kojeg mi imamo pravo. Hvala na svemu i sretno, mi pak idemo svojim putem.

Osobno ne vidim poantu sada zatrpavati ovu temu sa ovim ili onim. Kotarski je htio doći tu, Kotarski je došao tu. Jednostavno je. Ako netko zbilja želi igrati za Dinamo, taj netko će i doći u Dinamo.

Realno, Livaković više nije stvar ove teme. Ako se već mora raspravljati dalje o njemu, postoji tema Bivši igrači i treneri. Toj temi pripada.
  • Zagi
    19k
    Trajalo je nešto dulje nego kaj bi htjeli , no u cijeloj ovoj rošadi dobili smo najboljeg golmana.
  • Bryan
    142
    Jel' mislite da će do kraja roka Topić i Mudražija završit u Rijeci ili je s tim gotovo? Posebno ako prodaju Fruka.
  • vjeko1701
    28.9k
    Za Topića mogu vidjeti ako mu propadnu druge opcije, tu ima nekog smisla ići na transfer sa budućim postotkom ili nekom posudbom.

Al Mudražija? Kaj možemo od Rijeke dobiti? Budućeg postotka neće biti ili će biti zanemariv. Platiti nekih 400-500k ga neće. Mislim da Mudražija ostaje rotacija do zime i na njemu je da se izbori za minute. Ako ne uspije, bit će na transfer listi na zimu. Neka "predobra" ponuda za njega sigurno neće sletiti.
  • Orc123
    17k
    A na kraju dana kad se podvuce crta trebamo zahvaliti i pozeljeti srecu nasem Dominiku, on je tu proveo puno lijepih trenutaka u prvom mandatu, sreca ce mu trebati, menađeri pak rade svoj dio posla, nema tu ljutnje i on je odlucio sto je odlucio, a na kraju je dobro izabrao i ja bi isto postupio na njegovom mjestu tako da Dominiče nas ove sezone ocekujem puno dobrih utakmica s tvoje strane i malo primljenih golova u dresu tvog najdrazeg Dinama. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.