• Efes Pilsen
    11.9k
    toga nemamo ni mi na bacanje. Nekakav DM kojeg mozemo poslat je eventualno Brkljaca. Marin i Tolic su ofanzivni igraci kao i Rukavina.
  • Viola
    434
    Pa ovo je upravo najgori dio našeg tima..Prodali smo glavnog kreativca za 2 milijuna, i sad nam fali to...Tanki smo i na poziciji wingera...
    @Efes Pilsen pa ne mora biti DM..Možda i CAM, ali spomenuo sam DM jer smo izgubili glavnog igrača na toj poziciji...
  • Zagi
    10.8k
    Marin i Tolić su obojica AMC/LW . Bit će da je netko od njih .
  • NB86
    16.9k
    Ma nista od marina i tolica, tolic ne bu na to pristao a marin ako se ne varam ulazi u zadnju godinu ugovora i moze naci vec sad bolji angazman od maribora. Idu brkljaca i rukavina tamo 100%
  • Efes Pilsen
    11.9k
    mi trazimo jos jednog za prvi tim, a kamoli da imamo viska. Kreativci su ti Marin i Tolic, Rukavina je krilni igrac, Katinic stoper, a Brkljaca je neka 6/8. Bulat je na putu oporavka, ali nisam siguran koji su planovi s njim s obzirom da je jedan od perspektivnijih igraca s vec bogatim HNL iskustvom.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    @SAS1987 jel ti to neki pajdo iz Maribora? :grin:
  • SAS1987
    17.9k
    jel ti to neki pajdo iz Maribora? :grin:Navijač Dinama

Samo sam ćekao na ovo pitanje :lol: Koliko znam nije al nikad se nezna tko je na drugi strani tipkovnice :lol:
  • SAS1987
    17.9k
    marin ako se ne varam ulazi u zadnju godinu ugovoraNino Bule

Marin ima ugovor do "Jun 30, 2024". On mi je jedno od najvećih razočaranja otkad pratim Dinamo. Toliko se pričalo o njemu a na kraju ništa.
  • Yovitssa
    904
    Nema brige za beka, siguran sam da nam skautska služba radi 100 na sat i da do kraja playoffa potpisujemo nekoga iz Shkupija/Ludogoretsa/Glimta! :-)
  • Olmic
    5.1k

Sve je moguće :)

A kad smo već na tom tragu od svih dosadašnjih protivnika potpisao bi samo broj 6 iz bodo glimta
  • Yovitssa
    904

Ima tamo robe za Dinamo. Ali ne prodaju oni jeftino baš...
  • Eduardo
    25k
    dajte malo ubacite "mesa" u te postove... Kud? Šta? Gdje? Kako?

Radi se o sporazumnom raskidu suradnje... makar toliko.
  • Beowulf112
    396
    Adame Traore iz sheriffa rastura u ferencvarosu.Steta sto ga nismo pikirali.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jutros Čačić na presici kaže da je pred momčadi rekao da nemamo lijevog beka. Štefulj i Bočkaj su bekovi za 3-5-2, a Ljubičić vezni igrač.
    Također kaže da se uspije na tržištu reagirati i nakon srijede.

Mene iskreno to nervira jer nema logike da 6 utakmica, ma koliko one zahtjevne bile dirigira kakvog ćemo igrača dovesti, ili hoćemo li ga uopće dovesti. Imam osjećaj da će lijevi bek doći samo ako se kvalificiramo u LP, a to je iskreno besmisleno. Besmisleno jer i u EL trošimo veznog igrača koji nam je potreban na tu poziciju i stvaramo si dupli problem.

Mogu si zamisliti da ostanak Gojaka ovisi o pronalasku lijevog beka jer bi pronalazak lijevog beka značio povratak Ljubičića u vezni red. Čeka nas zanimljivih 10 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.