• don
    20.9k
    fali mi slovo "i" u rečenici. Kažem da je lipota nogometa da I na duže staže može slabija ekipa iznenadit ali posli toga kada dođu u kvalifikacije LP napune te klubovi ka šta je Aarhusa Sabah Baku iz Azerbajžana. To je u praksi najčešći slučaj kad iznenadiš osvajanjem lige. Iz glave ovako mislin da rijetko tko nastavi sa uspjehom posli toga.

deka. Mi smo favoriti za max 5 % u odnosu na Vikingcriticus

na osnovu čega? Po kladionicama smo 60-65% favoriti.
  • Crni86
    23.7k
    premda ću kao navijač bit razočaran.Mlađi referent

Mislim da cemo ovo biti aposlutno svi. I oni koji misle da smo favoriti i da nismo :smile: to je i najnormalnije navijacki
  • criticus
    9.2k
    Nema veze kaj ti nećeš. To + analitičke kuće su daleko, ali daleko najobjektivniji način donošenja suda i debelo najtočniji.Mlađi referent

po kladionicama je omjer nekih 60-65% u korist Dinama.don

Al znaš da kod njih nije samo kvaliteta već uvelike određuje i dinamika uplata tako da sve to treba uzeti s rezervom. Klafionica nije u plusu jer predviđa tko je bolji nego jer zna koliko novca je u igri na koji ishod. Ali dobro i ja sam rekao da kao navijač je legitimno bit razočaran samo mislim da se Viking debelo podcjenjuje.
  • vjeko1701
    28.2k
    Dajte da sad ne prebacujem nastavite ovo u temi "o svemu pomalo", ipak je ovo off topic na temi transfera.
  • penetrisac
    488
    Jaki Thun gubi 6-0 od Lecha
  • NekiTamo
    76
    Ljudi samo kukaju i plaču, ima bitnijih stvari od nogometa, uživajte :smile:
  • Orc123
    16.7k
    od nogometa ima, ali od Dinama i ne previse. Svega par stvari. . .
  • Medvedgrad
    948
    na osnovu čega? Po kladionicama smo 60-65% favoriti.don
    Bili smo prije prve utakmice.

Po PSK-u bili smo 62-63% favoriti prije prve utakmice.

Nakon prve utakmice to je palo na 50%, a sada je dodatno palo na 47%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.