• IvanS
    549
    Ajd da malo zakompliciram situaciju, nego, nije li kod Neve problem bio s leđima?
    Pa je bilo operacija ili nastavak uz tamo nekakve terapije...

Ispravite me ako griješim.

Kontam da zbog tih leđa nije niti mogao braniti kak spada.
    E sad, da li je s leđima riješen problem ili ga to i dalje koči u radu?
  • joesimunic
    375
    U cijeloj ovoj priči meni najviše nije jasno zašto cijelo vrijeme pokušavamo dovest golmane koji su nam financijski nedostupni, cijelo vrijeme radimo neki lowball, a onda se čudimo kada nama to neko drugi želi napraviti i tu ih na desetke stranica vrijeđamo npr. Lazio s Dominguezom (što je bila smiješna ponuda), nismo mi ništa bolji jednako pokušavamo drugim klubovima što su oni nama. Ako se nema dovoljno novaca za igrača kalibra Kotarski ili Livi onda dragi ljudi prijeđite na neke realnije opcije, a ne dva mjeseca se vrtit u krug. To je bar moje mišljenje.
  • ElDorado
    13.3k
    Jutros bio Olivari u SN podcastu. Iznio jednu suludu teoriju: Barcelona kupuje Livija da bi ga dala nama na posudbu.

Don’t kill the messenger.
  • modri-kibic
    2k

To je bila moja prva reakcija/izjava kada sam čuo za Livija i Barcelonu :lol:
  • rokikaciga
    17k
    Cak nije toliko suludo. Mozda ce zauzvrat traziti veci postotak od prodaje Sergija ili Danija.
  • DZG90
    235
    Livakovićev menadžer Andy Bara nije demantirao vijest iz Turske da je Barcelona zainteresirana za prvog vratara hrvatske reprezentacije, a u nogometnim krugovima čuo sam i još jednu varijantu. Ova informacija nije došla ni od igračeva menadžera ni od kluba, ali je vrlo zanimljiva. Nemojte se smijati. Naime, Barcelona bi otkupila Livakovića od Fenera i posudila ga Dinamu. S obzirom na dobre odnose Dinama i Barcelone preko Danija Olma, pa sad i transfera Sergija Domingueza i Danija Rodrigueza, zatim šefa akademije Alberta Capellasa... ne bi me iznenadilo da se takva kombinacija realizira. Takva se priča valja kroz nogometne krugove - rekao je Olivari, dodavši još jednom da izvor te informacije nisu ni igrač niti klub.
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/barcelona-otkupljuje-livakovica-i-posuduje-ga-dinamu-15737807
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Bože.sačuvaj, pa čemu to? Oni ga mogu dobit za 3 mil, a mi eto baš ne možemo. Turcima se jednostavno ne prodaje nama . Dajte ljudi ,uozbiljiti se malo. Ako je Livi htio nama koji čemu racku Bara . Nismo mi od takvih prljavih radnji . Nema šanse . To mi ne smijemo ponuditi normalno 3 mil ? 4, mil ili koliko već. Posuditi ga ponovo od Turaka ? Nema šanse da Livi dođe na taj način
    Pa Barca je u govnima do grla , i sad će se zajebavati sa Turcima da eto Dinamu pomognu. Pa ne treba nikakva pomoć ,mi smo skupljali lovu za njega , ali čovjek traži lovu na stol i ugovor na 5 god. Iskreno se nadam da će jednom Boban izaći u javnost sa svim što se događalo na relaciji Dinamo Livaković
  • ElDorado
    13.3k
    Jedinu logiku vidim da mi stvarno nemamo lovice trenutno pa s Barcom trgujemo postocima od prodaje ostalih igraca
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Kakva posudba od barcelone kakve su to gluposti nema barcelona pametnijeg posla nego nama dovodit golmana
  • Mlađi referent
    16.1k
    Znam da zvuči ludo, ali ovo je istinita priča, provjereno od bliske osobe Livakovića.

Ako ovo ne upali, idući plan je da Livaković službeno promjeni spol te postane Dominika, nakon čega bi se trebao pridružiti ŽNK Dinamu jer su transferi u ženskom nogometu jeftiniji, a potom bi se vratio u muškarca i igrao za mušku ekipu.
  • fakin
    5.8k
    Naime, Barcelona bi otkupila Livakovića od Fenera i posudila ga Dinamu.DZG90

A sta sam ja jucer napisao?

a onda je to jedino logicno. Livi zeli vecu placu nego mu Boban zeli dati, Barca ga kupi i posudi nama, placu 50-50 placamo mi i Barca.
    Bara heroj
    fakin
  • Maximo
    938
    Da, Barca će nam kupit Livija, a zauzvrat ćemo im pustit tekmu u LP
  • bazooka93
    278
    meni ova prica oko barce i posudbe livija ima smisla ako oni zele jeftino dobiti sergija jer njihov kadar stopera je poprilicno tanak odlaskom arauja a istrosili su se na rodrija i gordon plus nemaju pravu spicu nakon odlaske lewe. Barca je klub poznat po kombinacijama jer muku muce s FFP.
    Naravno sve tu i dalje naglabanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.