• vjeko1701
    27.7k

A kad smo već kod Vikinga, opet se postavlja vjećno, sad već pomalo dosadno pitanje

Članak ko da ga je pisao Pirić.

Šalu na stranu, ne znam kaj da velim na sve ovo. Neka kocka nas nije koštala protiv Thuna ali po mom iskustvu isti trik rijetko prolazi dva put. Slažem se da se Livija isplati čekati jer nam je rješenje za godine koje dolaze.

Nadam se da po završetku ovog, kako god na kraju završilo, netko iz kluba pošalje Turcima jasnu poruku da slobodno izbrišu svaki kontakt Dinama jer nikakvo buduće poslovanje više ne dolazi u obzir.

Oni imaju pravo zajebavati? Ok, imamo mi pravo prekrižiti za svo buduće poslovanje,
  • DiddyGuela
    6.5k
    Svakom golmanu Dinama koji nije Livakovic ce biti tesko i susretat ce se sa istim skepsama. Livi je klasa kakvu u nekakvim realnim okolnostima mi ne mozemo dovesti/platiti. Iskusan i dokazan internacionalac.

Ali to ne znaci da je svaki drugi golman kanta. Znaci ako je situacija sa Livijem trenutno takva da nam on nije dostupan, treba stati iza Filipovica i dati mu mir za ovaj dvomec protiv Vikinga. I Kova je nakon SBa rekao da ce Filipovicu dobro doci one dvije obrane na pocetku utakmice bas zbog samopouzdanja.

A onda iza Vikinga odnosno do kraja PRa razmislit sto se nudi, kakva je konacna situacija sa Livakovicem. Do tada vjerujmo u Fili i nadajmo se da ce obraniti dvije utakmice zivota protiv Vikinga.
  • Crni86
    23.4k
    Loša odluka klubaFan

Majstore, kak ti vec znas da je odluka losa? Vidis u buducnost?

Aha, ako prodemo po to ce onda biti sreca? A nece biti znalacka procijena sportskog sektora koji se kockao i uzeo i LP i brutalnog golmana?

Jebote cijeli sport je kocka. Daj shvatite to vise. Nista nije sigurno.
  • Fan
    2.5k
    mislim da bi bio red prestat govorit da su Turci krivi što Livi nije kod nas.
    On je njihov igrač, imaju pravo odugovlačit koliko žele.
    Livi je "kriv" što je uopće otišao tamo, mi smo "krivi" što ne želimo/ne možemo platit kolko traže. Mi smo mogli odavno prekinut kontakte s njima i okrenut se drugim opcijama, nisu nam to Turci branili.

Majstore, kak ti vec znas da je odluka losa? Vidis u buducnost?

Aha, ako prodemo po to ce onda biti sreca? A nece biti znalacka procijena sportskog sektora koji se kockao?
    Crni86
    Ne treba se pravit blesav, mi u PO ulazimo sa backup golmanom. Već smo x puta apsolvirali da nije za prvotimca Dinama (dokazao to već ove sezone) kojeg smo već trebali imat, a kojeg, jasno, i tražimo.
    Sreća ako prođemo? Pa veće su šanse da će imat prosječnu tekmu s nekom velikom greškom nego neki golman poput Livija.
    Kaj je tu je, Fila našu podršku mora imati, ali činjenica je da on ne bi trebao bit na golu kluba koji želi LP. Daj Bog da ima dvije utakmice života, skine sve što se skinuti da pa da ti meni za 2 i pol tjedna možeš pisat da sam bio u krivu.
  • Paggini
    94.7k
    Ako Filipović ovo iznese i uđemo u LP, automatski mi postaje kultni Dinamo igrač za sva vremena
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Ako ga već misle dovesti neka plate i dovedu ga sad , za play off . Novac će se isplatiti ,milja gori milja doli ,nije da nam pravi razliku ako će on kod nas ostat 5 godina. Ali glupo mi je da ga se dovede za europsku ligu ,platiš isto jer ne vidim da će se Turci slomiti ,a nisi probao ići na all inn I ligu prvaka. Ljudi toliko smo blizu.
    Da tu ima garancije da ćemo ga dobiti po diacountu ako čekamo pa hajde ,ali nema garancije nikakve. Ili da platimo ,ili da idemo na opciju B ali sad. Jebeš opciju B nakon playoffa . Mislim , krucijalnom pozicijom se kockamo
  • vjeko1701
    27.7k
    Naravno da imaju pravo ali isto tako naravno da su krivi jer uvijek rade ista sranja. Štoviše, taman da im pošaljemo ponudu kakvu navodno traže, dam se kladiti da bi odgovorili da ipak traže više. To su Turci, tako funkcionicraju. Tako da mi nakon ovog imamo pravo njima reći da se ne moraju ni truditi više javiti oko nekog transfera. Svako ima neko pravo.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Iduce sezone se nogomet ne igra?
    Dajte ljudi, pricamo o dugorocnom popunjavanju pozicije reprezentativnim kalibrom.
    Kome je milja malo nek je sam uplati.
  • Laugreano
    5.9k
    Livakovica treba cekat do kraja. Jer niti je on garancija da prolazimo PO, niti je Filipovic da cemo izgubit.
  • Dinaminjo
    2.3k

Slazem se da se ne slazem.
    Beljo, Stojkovic, Sergi 3 x 10 m min, moramo biti svjesni da u sezonu 27 necemo uci s njima.
    Zato plati Livija i milju vise.
  • Crni86
    23.4k
    procijena je da je fila dobar za iznijet kvalifikacije.

Nije procijena da ce fila iznijet lp.

Kritizirajte, imajte misljenje, ali nemojte stvari predstavljat kao done deal.
  • rakurs
    3.2k
    A jesi ga pretjerao sada :sweat: kao prvo, Dinamo je neke novce na transferima već zaradio, mislim da ti za za zatvaranje tih 27 milijuna treba još ne znam sad točno, ali oko 13 milijuna. Možda sam i fulao previše, ali sigurno ti ne treba svih 27. U tom slučaju jasno je da će otići Dominguez, a vjerojatno do kraja roka i Hoxha za par milijuna. Beljo nije na prodaju osim ako ne dođe neka suluda ponuda što vjerojatno neće, a mislim da isto vrijedi i za Stojkovića.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    procijenio Mrčela kad sam to jutros čitao nisam mogao vjerovati. Kao što ne vjerujem šta ta neznalica i dalje radi u klubu
  • Efes Pilsen
    16.6k
    I? S tim kadrom si kandidat za osvajanje LP?
    Sta ako Rodriguez ili Nsoki nakon sezone afirmacije budu spremni ponudit sta Stojkovic nudi? Sta ako to bude Taylor, Benkotic?
    Igraci odlaze i dolaze..
  • Dzoni
    7.3k
    Kocka s Filipovićem? Pa nije da čovjek nema ruke da se kockamo da neće zapucat na gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.