• Masto
    2k
    Jel se smije u igri imat dva golmana istovremeno?
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    to je istina ,igračima je lako,oni dolaze i odlaze,uprave takođe . Ali mi smo oni koji ostaju sve ove godine , i palamudimo ovdje na Zoni :lol: da nema Zone novine bi imale dvije stranice ,sve informacije pokupe ovdje kakve god da su . A mi se ne slažemo uvijek , ali smo zato solidni palamudani svi do jednog :strong: A možemo ovdje pametovati kolko god hoćemo,bit će svakako kako klub odluči i na kraju opet najbolje hvala bogu. Svi se svakako uvijek složimo i prihvatimo sve odluke na kraju
  • Georginho
    691
    Jel se smije u igri imat dva golmana istovremeno?Masto

Smiju. Samo ne smiju oba igrati na poziciji golmana. :joke:
  • Dinaminjo
    2.3k

Pa hocu rec da sljedeca 2 roka mozemo sa relativnom sigurnoscu racunat na dobre novce pa danas smijemo biti hrabri i dat milju ili dvije vise za Livija
  • promatrac67
    118
    Nazalost, velika vecina ovdje ste postali tezi robovi igraca kao pojedinaca.
    Livakovic je naravno, najbolja moguca opcija po nas, medjutim, on je sam odlucio otici iz Dinama gdje je imao sve, u klub u kojemu nema realno, nista. I kojemu je Dinamo opet prosle sezone spasio kratkorocni cilj odlaska na SP, gdje su ga sikanirali svi ostali klubovi u toj sezoni.
    Sada bi Dinamo trebao na rukama i nogama moliti i ponovno spasavati karijeru i klub stavljati sebe u oblik roba prema jednom igracu, jer se tu nemoze ugasiti nostalgija prema velikom igracu koji je trazio izlaz. Ni prvi ni zadnji.
    Imam puno povjerenje u Filipovica, mi s eventualnim prolaskom Vikinga realno dobivamo golmana iznutra, besplatno, na duze staze koji je mladji od Livia, i kojemu realno treba sezona afirmacije, isto kako je i Livakovicu u njegovim godinama ... A treba mu isto tako takodjer malo vjere od navijaca ...
  • BryanMbumo
    0
    A neko jaki poput Bennacera za gol ovu sezonu pa nek im Livi uzme sve pare i dođe natrag free sljedeće?
  • Fan
    2.5k
    Imam puno povjerenje u Filipovica, mi s eventualnim prolaskom Vikinga realno dobivamo golmana iznutra, besplatno, na duze staze koji je mladji od Livia, i kojemu realno treba sezona afirmacije, isto kako je i Livakovicu u njegovim godinama ... A treba mu isto tako takodjer malo vjere od navijaca ...promatrac67

O kojem golmanu ti pričaš? Filipoviću koji je stariji od Livija? Sezona afirmacije?
    Ja sam davno već rekao da sam dovoljno zadovoljan s njim kao B opcijom, al dajte ljudi molim vas, vrijeme je da se prestanemo zadovoljavat prosjekom.
    Edit: ne znam dal je ljudima jasno da bez obzira na Livija mi 100% idemo po novog golmana, Boban je to dao jako dobro do znanja, i da se na Filipovića ni najmanje ne računa da bude prvi golman nakon prijelaznog roka.
    Kao B opcija, on, Zelenika, ili netko treći, sve je to u 5 deka i mislim da je dovoljno dobar za izvuć neke tekme, al svi bi mi radije da nama vrata čuva jedinica, a ne dvojka, pogotovo u PO LPa.
  • promatrac67
    118

Istina, godine sam predvidio ...
  • Blueshadow86
    5.4k
    Možda sam propustio nešto, ali zar nitko da se sjeti nekog stranog golmana? Ovdje se konstantno vrte Livaković, Horkaš, Šemper, Kotarski, Kahlina, Zelenika… Al svaki dan. Možda imamo zabranu dovođenja stranih golmana? Ne znam…
    Malo i mene čudi i pomalo zabrinjava što već poduže vrijeme tapkamo u mjestu s golmanima, a znamo u kakvom smo problemu na toj poziciji.
  • Georg Koch
    8.1k
    ako ❌️
    Kad ✅️

Kad ti postane kultni, hoces nam se slikati sa njegovim dresom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.