• njurci10
    616
    Modrić je preslab, mogu misliti šta bi se desilo da mu uleti neki kršniji momak :lol:
  • penetrisac
    460
    Marina bi otišo po ćevape lagano , kako izgleda Stojković i Kač , nisu neke mrcine a igraju perverzno
  • NoSkillan
    401
    samo da ne padne pod težinom Špikićevog broja
  • CastAway1986
    6.1k
    njih oba imaju vecu misicnu masu i uopce nisu slabi fizicki a za Nsokija ne bih rekao da u HNL-u moze osmicu izgleda sa 19 kao djecarac ali zivi bili pa vidjeli ..Ja bi volio da u njemu dobijemo elitno lijevo krilo
  • rokikaciga
    16.6k
    Di je onaj brat sta je danas/jucer rekao da se sa Nsokijem zakompliciralo? :lol: :lol:
  • FazeN
    7.6k
    Di je onaj brat sta je danas/jucer rekao da se sa Nsokijem zakompliciralorokikaciga

Skočiše na mene, a brat taj prođe neokrznut :lol:
  • ElDorado
    13k
    Ma zajebavao se ja mislim
  • Jaro
    12.3k
    ja bih sve vas proroke, kvaziznalce i insajdere ostavio u miru, ali bi lupao ban svakome tko se referira na (polu)izmisljotine koje iznesete kao (mogucu) cinjenicu...
    I ne, ne moras me uvjeravati ni u sto - tvrdoglav sam ko magarac na ovu temu i svi su mi u istom kosu ma koliko puta netko "pogodio"
  • ElDorado
    13k
    Iako je njegov dolazak privukao veliku pozornost, Nsoki neće odmah uskočiti u prvu momčad koju vodi trener Mario Kovačević. Dinamov je plan bio da mladi Francuz prve korake napravi u B momčadi pod vodstvom trenera Jerka Leke, no u klubu ipak razmišljaju da ga odmah priključe prvoj momčadi.

I dalje Ničota po svome. Pazi konstrukciju ove debilne rečenice. Neće odmah ali ipak hoće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.