• Kujtim Shalla
    10.8k
    tako je ,čim je čuo da ga dinamo zove pješke je krenuo iz savane , lav stiže
  • ElDorado
    13k
    Smoki je bilo fora 5 minuta. Bilo bi dobro da ga prestanemo tak zvati.
  • scooniepenn
    7.2k

A bas to. Strasno sto ekipa pise ovdje. Za krilo sa 19 godina fizikalije su mu vec sada dovoljne, a sigurno ce se i dalje raditi s njim. Nisu to Varela fizikalije pa da mozes reci stvarno je dijete.
  • ElDorado
    13k
    Također po onome što smo već pisali, Nsoki će odmah biti priključen prvoj momčadi Marija Kovačevića, s tim da će na startu raditi po posebnom programu.

E kad bi se Ničota koji put ispricao za gluposti koje pise
  • Crni86
    23.4k
    Dobro dosao Nsoki! Odlican video predstavljanja, ocekujem velike stvari od ovog mladica.

Fenomenalan transfer naseg sportskog sektora.
  • Common Sense
    1.5k
    Nsokija naš sportski sektor prvenstveno vidi na poziciji osmice.
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Ne znam za vas ,ali ja jednostavno jedva čekam vidjeti Nsokija u plavom dresu. Čuo sam od frenda iz Bugarske da je mali Bozhkov ili kako se već zove zvijer , Korejac , pa ovaj Malchan Bjelorus , samo da im se da šansa i da se dobro razvijaju i da nam uskoro budu okosnice momčadi. Tu se radujem i Fuzyju ,ako sam pao na ispitu prezimena najte zamjeriti
    Po meni je ovo transfer koji odjekuje , puno jači za budućnost nego onaj koji je propao onog 32 godišnjaka šta mu žena gora od Raquel. Svaka čast svima na transferu ,od Danca i Bobana a bogami i malog i nj give obitelji jer je želio samo u dinamo nakon što mu se predstavio naš program. Nešto dobro radimo ,to je sigurno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.