• Thor
    2.7k
    Jbg decki. Nema drame. Ali nije ni ok. Za mene nije prihvatljivo da nas klinac ode dolje. Kuzim da ga ne mozes zatvorit u podrum i stavit mu kuglu oko noge.
    Mozes ga mozda usmjeriti nekam drugdje, u Inter, u Hull, Rudes...bilo kam samo ne dolje.
    Ko kuzi,kuzi. Tko ne,ne. Ne mora biti ni potencijal za nas ni nis,ali ne dolje.
  • Thor
    2.7k
    [img]http://IMG-20260530-WA0013.jpg
  • Sajla
    20.6k
    bio je kapetan u nekoj utakmici u kadetima prije 3 godine? OK, danas to nije, jedva da je igrao.
    mali je iz Metkovića, hajdukovac od rođenja, a bio je kod nas 4 godine i nije se izborio za ugovor. sad ide natrag doma u Dalmaciju, nek ga voda nosi. kaj da mu napravimo?
  • Thor
    2.7k
    a nis,kaj l. Đava ga lipi odnija!
  • Fan
    2.3k
    Vezano za Modrića, meni su skroz jasni ljudi koji ga ne žele zbog Mamića i svega oko toga što se događalo, al ja bi samo jednu stvar još rekao...jel vi shvaćate da Bobana boli k za to? Jel vi shvaćate da ga je on (ako je vjerovati i medijima i cijenjenijim forumašima) osobno zvao u Dinamo? I ako ga želi i dobije sad, jbg, valjda će te ga prihvatiti, ako ne zbog njega, onda barem zbog Bobana.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    malome su navodno obećali da će imati šansu u prvoj momčadi, a kod nas to trenutno nije mogao dobiti…Nek mu je sa srećom.
  • Droljo
    28.3k
    valjda će te ga prihvatitiFan

Ja već kopam rov! :strong:
  • Tom Hanks
    5.2k
    valjda će te ga prihvatiti, ako ne zbog njega, onda barem zbog Bobana.Fan

Nikad pa ni tad,Dinamo je veći i od modrica i od Bobana.I bio je jak i prije njih a bit će i nakon njih ,normalan proces
  • vjeko1701
    24.8k
    Mozes ga mozda usmjeriti nekam drugdje, u Inter, u Hull, Rudes...bilo kam samo ne dolje.Thor

Ok, samo reci kako. Neki prijedlog, nešto. Nije transfer, malom nije ponuđen novi ugovor i on odlazi kao slobodan igrač. Znači kojim mehanizmom mi njega možemo usmjeriti bilo gdje?
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Znaci momak je kod nas rezerva, nitko ne bi znao za njega da nije zabio srbiji, ne znam cemu dizes buku oko njega, to sto je jednom imao traku oko ruke nista ne znaci, bio je i Neva kapetan :grin:

Mozes ga mozda usmjeriti nekam drugdje, u Inter, u Hull, Rudes...bilo kam samo ne dolje.

Kako tocno ovo klub moze napravit ako on ide bez odstete?
  • Thor
    2.7k
    kaj ja znam. Lepo sam pital na pocetku kaj je bilo s malim. @Sajla pa i ti sad si objasnio. Ak oce nek ide. Meni je jedino grozno to citat i biti svjetan da od nas ide dolje. Jos imam traumu od Nike (iako nije isto ni priblizno) . Tesko mi to prihvatiti takav prelazak
    Ali eto, velim đava ga lipi odnija i ok.
  • Jurki
    25.4k
    Otisli su dole Prsir, Špikic itd itd itd i kaj onda?
    Halabuka bezveze.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Nije mu ponudjen ugovor kao sto je napisano, od ostalih klubova je mali odabrao tovare i eto. Ti si nastupio kao da je klub kriv sto ide u njih.
  • Kumerle
    2.8k
    @Haza daj, buraz, baci neku bubu za ekipu.
  • Thor
    2.7k
    ja sam rekao da mi to nije ok i da mi je neprihvatljivo i pitao da li smo ga mogli usmjeriti a ne da je klub kriv. Ruzan je direktan prelazak.
    Ok. Tema,objasnjena, prozvakana i to je to.
    Mozemo nastavit dalje o Modricu :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.