• Fatos Beqiraj
    3.5k
    Ma daj kakav Modric, nema nista od toga. Dzaba se raspravljate
  • mokoxax468
    1.8k
    vrtiš se u krug. Imaš blesavu izjavu da su Miške i Zajc bolji od Modrića. Reci da si pogrešno rekao nešto i ok. Rasprava s tobom nije uopće počela jel nam treba, kakav je njegov odnos prema Dinamu, koliko košta, kome će uzeti mjesto... O tome se može raspravljati. Ali da su Zajc ili Miške bolji od Modrića, apsurdna izjava
  • Dadox
    1.5k
    Zašto se uvijek ima razumijevanja za igrače koji su nas krali s Mamićima i abolira ih se,a nema recimo za drota? Hoćemo i njega vraćati…ili Vlatku?
  • emilperska
    18.9k
    Rasprava s tobom nije uopće počela jel nam treba, kakav je njegov odnos prema Dinamu, koliko košta, kome će uzeti mjesto... O tome se može raspravljati. Ali da su Zajc ili Miške bolji od Modrića, apsurdna izjava — mokoxax468

Možda sam se krivo izrazio. Od starta sam govorio u kontekstu završetka sezone i onog što ovoj momčadi treba. Ponavljam fizički pad kad krene nakon 40. te ide dosta brzo i ne staje. On iz siječnja 2026. i lipnja 2026. nece biti isti igrač. Fizički je nemoguće da na toj razini bude u prosincu 2027.
    A tu dolaze svi ostali aspekti besmislenosti povratka u 42. oj godini na pozicije koje imamo jako dobro popunjene i deficit na drugih par pozicija + deficit u budzetu.
  • vjeko1701
    30.2k
    a) da li smatrate da je s neke strane smiješno ga dovodit nakon što nas je odjebao 2 ljeta zaredom — emilperska

Pragmatično gledano, dok god klub iz njega može izvuući korist, to je sve nebitno.

b) što mislite koliko ce on koštati klub? — emilperska

Ako bi se pomislilo ikakvo izlaženje iz standardnih gabarita ili da bude plaćen više od Mišića i ostalih iz vrha, ne hvala. Sve kaj sam pisao o tome bi bilo pod pretpostavkom nekog razumnog ugovora za zadnju sezonu karijere.

da li je po vama ako ne uđemo u LP i ne pokrijemo budžet bez LP, bolje dati lukrativan ugovor Modriću... — emilperska

Ponavljanje iz b), ne bi nudio nikakav lukrativan ugovor. Možda samo izdašnije bonuse na ulazak u LP i možda neki manji dio kolača od prodaje desova. Al bazni ugovor ispod top plaćenih prvotimaca.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Arber clutch Hoxha na odlasku kažu 24sata.
  • GOAT
    9.5k
    Pecamo Jakira da posalje ponudu od 15 mil
  • Facke
    9k
    Ma morete mi reci da mi je recenica blesava i koj ja znam koj. Realne je da se nebi absolutne nist premenile. Te vam je stvarnost. Kulke god vi mislili drugacije. I Biscan je dopustil da se prek njega pereju novce. I koj sad? Nikomu nis na kraju. Mene nije jasne cemu se stalne vracate na jedne te iste oko Mamica kad se tak i tak nikad nebu nist premenile i covek nikad nebu zavrsil v zatvoru. Te je bile jasne prije 10 let i jasne je i denes. Da su ovi tu nasi mislili ozbilne covek v zivotu nebi presel izvan Hrvatske. Ovak je te jedna farsa i predstava na tere se budu drugi pak obogatili.
  • emilperska
    18.9k

Luka Modrić u Milanu igra za 6.5 mil EUR neto. Ako pristane igrat za 750k neto kao Mišić + bonuse, neka ga. Ali meni to više vuče da bi se dogovorili na 3m minimalno..
  • Zagreb1992
    3.9k

Što je samo pokazatelj koliko je loša sportska politika Milana ..čovjeku od 40 godina dati toliku plaću ..Nisu ni zaslužili realno LP
  • Dzoni
    8.3k
    Ako bi se koristila ista retorika kao za Modrića o suradnji s Mamićem i co., 99% bivših igrača i trenera Dinama bi bilo nepoželjno u klubu.
    A o kvalitetama Modrića ne treba puno govoriti, to je svijet za sebe u usporedbi sa svima koje imamo u klubu
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Ja smatram da nitko od nas neće njemu psovati sve po spisku ako dođe. Velika većina nas ne spori ni njegovu kvalitetu, kao i to da je najveći hrvatski nogometaš. Ja ga čak ne osuđujem ni zbog suđenja, bio si neškolovan, nemaš pojma, želiš svoju lovu i stvarno nemaš pojma kako to ide - ok, na kraju čupaš svoje dupe, razumljivo, pederski, ali razumljivo. Ali, 2 godine te molimo kao zadnji papci, ne spominješ nas nigdje, čak si i jedini koji je onaj podcast s Bilićem odradio kao šupak i očite instrukcije da te ne pita o Dinamu i za koga navijaš - što se mene tiče - idi u Madrid i ravno ti polje, možeš i u Hajduk.
  • Thor
    4.4k
    Jebote kolko price o Modricu. Je sve 5 i 6 kaj je napravio za sebe,repku i nogomet...ali mislim da o seniorima na kraju karijere trosimo previse energije i gubimo vrijeme.
    Ja bi radje da vidimo kaj i zakaj (tak pisu) mali Sutalo ide od nas k magarcima???!!
    Mislim da su buducnost ti klinci a ne jedna sezona Modrica,ako. Iako svi znamo da se to nebu dogodilo.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Pa ide jer je glup, koje može biti drugo objašnjenje, neka ide
  • Nolifer
    15.8k
    Da fakat, zakaj šutalo ide k njima? Pa to mi je skroz promaklo...

Al dobro, ak oće jest fritule dole, bu ih se najel...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.