• Paggini
    85.8k
    Potpisivanje svakog živog juniora samo da ne ode u hajdug je najjazavija stvar koju možemo napraviti, zaboli me pimpek di mali ide, ako nije dovoljno dobar za naše juniore, neka bude dobar nekom puno lošijem klubu

Jebote nitko od vas nije ni znao za mrtvog Šutala dok nije izašla vijest, a tu naričete kao da smo izgubili jebenog Olma hahahah
  • fakin
    4.5k
    samo me zanima kako bi izgledala zona da je postojala u vrijeme kranjčareva odlaska u hajduk
  • Big Daddy
    1.7k
    Svatko tko ode tam, je u najmanju ruku svinja debela. A i da ima imalo pameti nauciti kal su se dolje „proslavili“ i puno veci igraci, koji su si srozali karijere, kao Livaja, Rakitic, Brekalo
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k

Kaj si ti prvi put na temi Transferi - rasprave?
  • Big Daddy
    1.7k
    Kaj se transfera Hoxhe u Poljsku tiče, žao mi je, ali tu je Orša., a i nekoliko drugih igrača koji na toj poziciji mogu igrati. A i od tih novaca, nek se da Luki za plaću :wink:
  • vjeko1701
    24.8k
    Ne znam, kak sam već pisao, ići u takvu sredinu sa svim kaj ona donosi mi nije jasno. Ok, daju šansu mladim igračima, prodaju ih, sve 5, al bome zato i obitelji igrača primaju noćne pozive od mafijaškog odvjetnika ako ne žele prihvatitit transfer koji Hajduku najviše odgovara.

Ako je to sredina u koju netko ide graditi karijeru iako je bilo drugih ponuda, to je na njemu. Bilo da se ne dokaže pa ga provlače po novinama i škartaju bilo da se dokaže pa onda vodi kasne noćne razgovore sa menadžerom Nikolićem.
  • dragošlapa
    175
    Jebote nitko od vas nije ni znao za mrtvog Šutala dok nije izašla vijestPaggini

Lik nije ni top 2 Šutala trenutno u nogometu...

Ali da su Zajc i Mišić bolji od Modrića mi je nešto najluđe što sam pročitao već dugo... Respect kolegi za "take" doduše.
  • emilperska
    16.2k
    Ja ne pratim te naše juniore kao nekad niti sam stručnjak za konverziju juniorskog talenta u seniorski, ali ovaj Šutalo je generacija Šunte i mlađi je od Branka Pavića svega 40 dana. Ja bome nigdje nisam vidio da je rang ova 2 iz tih 3-4 tekmi što sam ispratio silom prilika radi 1 rođaka.

Koga boli kurac gdje ide, najbolje da ugovore dajemo svim izlaznim juniorima kao nekad..
  • deda
    45.8k
    Šutalo je dobar igrač, ali trenutno možda 4-5 u hijerarhiji naših veznih igrača te generacije. Tako da njegov odlazak ne vidim kao bilo kakvu tragediju. Sretan mu put u budućnosti.
  • miro
    9k
    Nadam se da smo klub sa malo samopoštovanja i da ne razmišljamo o Modriću. Kao što je netko napisao na temi repke, bilo bi bezobrazno od njega da ostane u reprezentaciji, a dodao bih da bi bilo jako glupo od nas da mu to dozvolimo u Dinamu. Jebe mi se za marketing, ali da mi dolazi Modrić bit kapetan Mišiću, e to mi je nedopustivo
  • Pacho
    17.7k
    A nes ti velike sramote sto smo neuspjesno probali dovest zlatnu loptu i igraca koji ocito jos uvijek moze igrati na razini koja je dosta iznad nase.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Ali da su Zajc ili Miške bolji od Modrića, apsurdna izjavamokoxax468

Današnji Mišić je bolji igrač od današnjeg Modrića, a što je najbitnije nama puno korisniji igrač od Modrića. Ne kužim što je tu nejasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.