• emilperska
    16.2k
    Klub muku muči da navuče proračun bez LP i da ne prodaje Belju ili ti ikog bitnog ove sezone. Fali nam 1 krilo, vjerojatno i 2. Fali nam 1 desni bek, fali nam golman, ali ajmo radi marketinga dati lovu i najveci ugovor u svlačionici liku s 41 godinom pa ce nam desno krilo biti Topić ili Lisica i ove sezone.

Na današnji dan u budzetu fali 16-17 mil EUR ako ne uđemo u LP. Ovaj dolazak je besmislen jer ce nam pojest i ono malo financijskog prostora za krila i bekove.
  • dzis
    1.5k
    Voljeti dinamo je jedno ali biti realan je nesto drugo. Misic i Zajc da su bolji od Modrica daj ljudi nemojte me jeb…
    Mozes ga voljetili ili ne ali ovo zvuci bas slijepo i tovarski a njima se stalno sprdamo. Ovo me podsjeca kada su oni svojedobno trazili da carevic ide u repku

Modric je i dalje razina vise za sve u dinamu,ali dolazit nam nece i ne treba.
  • marcio amoroso
    51.2k
    Najveći branitelj mamica je ademiLudovic IX

Po čemu? Jel Ademi dao lažni iskaz na sudu u korist mamica?
  • criticus
    7.9k
    Realnije je da Lukica ode u hajduk.
  • Masto
    1.5k
    to bi bio show, al za razliku od nekih njemu je još ostalo nešto u glavi barem sam tog dojma
  • emilperska
    16.2k
    Ne treba od Dinama radit hrvatsku repku iz 2026. s 10 centralnih veznjaka i 7 stopera bez krila i bekova i maksimalno sporom igrom da Modrić može trkački to pratit. Mi imamo krila i bekove, ali oni nisu na razini EL, kamoli LP. A uz to ako ne uđemo u LP morati ćemo priskrbiti barem 16-17 mil EUR i na to sve treba osvjeziti momcad. Jedino što valja u ovom Dinamu u kontekstu europskih nastupa su sredina terena i napadač.
    Dolazak Modrića u 42. godini,bio ne bi bolji od Mišića u ovom trenutku, s obzirom na financijski teret koji nosi nama za sljedeću sezonu ne donosi igrački gotovo ništa jer sve ono što nije valjalo u Europi nece valjat ni dalje.

A imaš i poziciju golmana koja nije rješena i gdje ce trebat ulupati XY iznos novaca da se riješi ušli ili ne ušli u LP.
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Iskreno sto se tiče Modrića, želim sve najbolje u ostatku karijere i u ostatku života, a osobito na SPu, ali, ako nije htio doći u Dinamo u ovoj situaciji i svemu, nije da ću ga držati na polici najvećih legenda Dinama u svojoj glavi, svaka čast na svemu sto je dao, hvala mu, ali to je to. Reprezentativno je druga stvar i na tome svaka čast. Ali dajte ljudi ovo su transferi tema, okrenimo se mi nekim našim pitanjima i nadanjima…..
  • Facke
    8.2k
    Koga vise briga koj je Modric rekel na sudu? El bi se koj premenile da je rekel neke druge stvari? Nebi! Dopustile se je da su i Zdravko i Zoki pobegli v BiH. Celi taj proces i te sudenje je predstava za javnost. Smeh smehova. Prije me mi v grobu zavrsili nek koj se bude te sudenje zavrsile.
  • DrRatoljub
    900
    Meni stvarno nije jasno zasto svaki put ova rasprava oko Modrića. Pokazao je da mu se ne vraća u Hrvatsku x puta, ne treba se o tome uopće misliti. Ali isto tako te priče da ne bi bio pojačanje, daj me nemojte...
  • Mlađi referent
    15.6k
    Tek se nekako oporavim od finala lige prvaka di je moja ideologija visila o koncu, i onda ovdje uletim na raspravu Modrić vs Soldo / Zajc

Daj nemojte nas jebat, ovo je prejebalo i Buković vs Kramarić debatu
  • Frizura Robija M
    386
    mi kao navijači bi trebali najmanje razmišljati o tome i prepustiti klubu da se bavi takvim stvarima. Iskreno i očekujem od kluba da učini sve što može da dovede svjetsku veličinu jer to govori o ambiciji i još puno toga na što klub puca. Najbolje da se klub sad krene inatiti radi nekog ponosa - e sad te baš više ne želimo nisi nas više vrijedan lol. Realno ovakvu priliku ne znam hoćemo li za naših života opet imati. Ali zato isto tako od navijača ne očekujem kampanje po društvenim mrežama i patetična zazivanja na povratak. I ovako previše laprdamo o ovoj temi.
  • jedan u nizu
    18.3k
    Koga vise briga koj je Modric rekel na sudu? El bi se koj premenile da je rekel neke druge stvari? Nebi! .Facke

Dugo gluplju reecenicu nisam procitao ovdje.
    Sorry Facke, ali nemoj nas jebat.
  • mrgud
    778
    Ne znam da li je netko spomenuo,ali da li ste svjesni koliki bi utjecaj Modrić imao na mlade igrače-Šunta,Zabić itd.Koliko bi ti mladi napredovali uz njega u samo jednoj godini
  • Tom Hanks
    5.2k
    Ako si ti blesav ne znači da su i drugi
    Koji jad od komentara
  • emilperska
    16.2k
    Ajmo sad razumno..

Ajmo reć da će ostat zdrav do ljeta 2027. kad navršava 42. rođendan i da će njegov igrački pad koji proizlazi isključivo iz godina i ničeg drugog jer ozljeda nece bit, biti dovoljno slab da i dalje bude ispred naših veznjaka Mišić, Zajc, Stojke, Vidović što je po većini vas neupitno i nas par smo debili i patetičari jer propitkujemo to..

a) da li smatrate da je s neke strane smiješno ga dovodit nakon što nas je odjebao 2 ljeta zaredom prilikom prilično patetičnih kampanja, a imao je 39 i 40 godina tad i isticali su mu ugovori?
    b) što mislite koliko ce on koštati klub?
    c) da li je po vama ako ne uđemo u LP i ne pokrijemo budžet bez LP, bolje dati lukrativan ugovor Modriću pa da iz prvih 11 izbaci nekog od trojca koji su ionako najjace okosnice ekipe uz Belju ili je bolje te novce što se nategnu uložiti u krila ili nekog mlađeg potentnijeg tko ce nam nesto donijeti i u 2028.godini.?
    d) da li bi htjeli da Dinamo igra kao HR repka u 2026.godini gdje je Dalić podredio sve da bi Luka izgurao jos jedno natjecanje kao starter?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.