• bazooka93
    140
    BTW sto je s Patrikom Horvatom, lijevak ima dribling i sportski drzak je. Ne pratim mladje kategorije ali on mi izgleda kao profil igraca kojeg nemamo u kadru
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Meni bi Zulfić već sad bio u rotaciji, kao i Horvat prije Varele…
  • Omake
    15.8k
    1500 minuta, koliko je fruk odigrao u HNLu do 21 godine
  • FazeN
    5.6k
    Meni bi Zulfić već sad bio u rotacijiHrc-Vg

Zulfić je u padu, nažalost nakon odličnog Ramljaka, najlošiji je od svih naših mladih krila.
    A čak je jedno vrijeme bio uklonjen iz juniora radi nekih drugih razloga.

Horvat i Vuk su bolji od Varele, no eto.
    Treba se prodat ovaj kako god.
  • bazooka93
    140
    bumo vidili sve ja ga vidim u dugopolju kroz sezonu dvije
  • CastAway1986
    5.4k
    s obzirom da sam ga pratio u Zrinjskom gdje je bio odličan mislim da bi mogao igrati u Dinamu kao neka rezervna opcija ali ako je istina tih milijun odstete to je previse, armenci su Zrinjskom dali oko 200K za njega ,vjerojatno su u Dinamu ga pratili na preporuku Sandra Perkovića ,zadnje sto sam cuo je da je blizu transfera u Rusiju ..Svejedno drago mi je da klub trazi jos jednog napadača..
  • Droljo
    25.3k
    Svejedno drago mi je da klub trazi jos jednog napadača..CastAway1986

Nebumo dugo tražili...
  • bazooka93
    140
    evo kad se spominju tu neki hajdukovci, Darko Nejasmic je najbolje ocijenjeni igrac NEC-a u Nizozemskoj. NEC je 4ti u Nizozemskoj tako da nije patka kao Halil nedavno. Busquets za sirotinju. Odlican backup i rotacija za Misica. A koliko Misica koristimo i koliko nam je bitan imam osjecaj da ce se raspasti.
  • MarK
    1.4k
    Priča s Miškom će ići otprilike ovako, dokle on bude gurao 90 minuta i isporučivao bit će u klubu, tako ja to vidim. Očito mu odgovara da ga se rauba do krajnjih granica i tu nema puno mjesta za razvoj mladog igrača. S druge strane igrači kvalitete rang Nejašmić ili Selahi(često spomenut) neće doći sjediti i skupljati Miškove mrvice. Mislim da će se tu jednog dana presjeći i nakon Miškovog odlaska iskeširati novac za gotovu šesticu koja upada u njegove kopačke.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Tko u juniorima igra na Mišićevom mjestu tj. tko je u juniorima klasična 6ica? Ako već nemamo zamjene za Miška i ako neće netko doći onda bi trebalo nekog juniora priključiti ako ima potencijala. OK, za gašenje vatre tu može poslužiti Soldo iako ni on nije klasična 6ica kao ni Bennacer. I ne smatram da će nam to toliko do kraja ove polusezone igrati ulogu,ali Miško ima 31 i definitivno nam treba još jedna 6ica koja će biti u rotaciji u narednim sezonama.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    284
    Volio bi vratit Duvnjaka za rotaciju
  • Omake
    15.8k
    Radoš. Vjerojatno je plan da on naslijedi Mišića kroz godinu i pol, dvije
  • Zagi
    15.4k
    Šestica i golman su mi jedine dvije pozicije na kojima ne bih nikako razvijao mlade igrače.
    Zahtjevaju previše iskustva, razumijevanja igre i mirnoće. Ne vidim kako i gdje to moze steći mladi igrač.
    Osim ako imaš nekakvu wunderkind zivotinju kao onaj Joao Neves , a to nemamo.
  • Ludovic IX
    10.6k
    Duvnjak je za Vž max.. gubi svaku drugu loptu
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

A uz navedeno, to su pozicije gdje se za par milja eura može dobit klasa kakvu nema šanse da pronađeš na beku, desetki ili napadu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.