• Hrc-Vg
    1.1k
    to sam i ja napisao prije nekog vremena. Vidio sam potencijal u njemu i dok igra u Osijeku…Daleko najbliži onome što Mišić može od hrvata.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    baš šteta za Zulfića, oduševio me na Ramljaku.
  • rokikaciga
    11.5k
    vidim kako i gdje to moze steći mladi igrač.Zagi

Dinamo B, kup utakmice i rasterecenje Misica kad guzimo protivnike 3:0 kao proslu utakmicu
  • deda
    43.9k
    Zulfić je u padu, nažalost nakon odličnog Ramljaka, najlošiji je od svih naših mladih krila.FazeN

Mali je zasjao tad i izgledao izvanredno. Sve nakon toga je vrlo. vrlo slabo. Mislim da se na njega čak ni za drugu momčad neće računati.
  • Zagi
    15.4k
    Da, to je start ali dogurati Pavića od juniora do razine solidne zamjene za Mišića je , za mene , još par sezona duzi period.
  • ElDorado
    10.1k
    Zanimljivo je Bjelica pricao o Misicu u Speziji. S 21-22 godine uopce se nije vidio njegov potencijal. Hoces neces proigrao je u Rijeci.
    Inače u Hrvata tesko je naci potencijalnu šesticu jer imas ili balvane ili umjetnike. Za Misica vec godinama nemamo zamjene
  • IvanS
    515
    Dakle, savjet je da oko pola noći dođemo na temu i pregledamo gotovu situaciju?
    Ili za nestrpljive, F5 tipka... :)
  • rokikaciga
    11.5k
    a jebiga, zao mi je da ga se nije poguralo malo ove godine, istrpilo mozda jer smatram da ce napredovat na veliku razinu. Ali kak i ti velis, to je jos cca 2 sezone kaljenja.
  • Zagi
    15.4k
    Ma Pavić je je primjer tog potencijalnog juniora i mislim da bi već bio tu negdje da nije bilo ozljede.

Al ako uzmemo Radoša. Ok ima nešto ali do seniora je još dug put.
    Ajd iduća sezeona dvojna u d2 i par tekmi za seniore. 19 godina

Sezona iza te (20 godina) mora prvu ligu i mora biti standardan. Kod nas nemre, jer klupske ambicije.
    Tu bih ga stavio u neki Široki ili Bravo.

Sezona iza te (21 godina) u Slaven. Morao bi biti tamo nositelj.

Tek sezonu iza te (22) bi mi igrao, a još bi se puno trebalo raditi na njemu.

Idući set juniora bi pomaknuo tu granicu za jednu godinu jer bi imali tu sezonu u d2 spremnu sa 17.
    Dakle prije 21. godine, ništa.
  • Dzoni
    4k
    Na ovaj način nećemo više nikog nikad razviti
  • Zagi
    15.4k
    Put vrijedi za Radoša i Pavića, ne za Gvardiola.
  • Dzoni
    4k
    Do tad će ti ili propasti ili otići svi, i Gvardioli i Radoši.
    Nema šanse da će netko sjedit na klupi ili vucarati se po posudbama do 21.godine da bi igrali razno razni rotacijski igrači, karijere su svima njima važnije od ičeg
  • Zagi
    15.4k
    A dinamo neće biti treći u HNLu da bi razvijao Radoša.
    Većina njih neće imati bolju karijeru od Topića, a sličan put je prošao npr Janković. Nebih baš rekao da je toj dvojici loše.
    Loše je npr Šaraniću koji je preskakao neke od ovih stepenica pa je sada natrag u drugom HNL rangu.

To kaj svi misle da su Yamal , njihov problem.
  • Dzoni
    4k
    A dinamo neće biti treći u HNLu da bi razvijao Radoša.Zagi

Nije bio ni prije, neće biti ni sad. Osim ako nastavimo dovoditi ili razmišljati o Pozama, Bartolecima, Tabinasima, Almenama i Radeljićima.
    Drugo je 5-6 Radoša imati u ekipi, to je također previše i ne bih to volio gledati ako nije baš gusta situacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.