• keppi
    545
    Očito negdje zapinje i s njim i RPG....možda se ustvari oko njih bave, a ne oko dolazaka.
    Bilo bi dobro da se to nekako zgotovi kada se već na njih ne računa.
    Nevistić, RPG, Perić i Zagorac...vjerojatno malo koristi od njih, a za polusezonu ukupno oko 1 milijun za plaće koje jednostavno moraš dati.
  • Krizy
    68.1k
    Sanjao sam da su otišli Nevistić i Mikić, a došao jedan igrač.
  • Krizy
    68.1k

Alen Ožbolt kao treća špica
  • Crni72
    213
    Vjerovatno će me većina popljuvat ali ja bih razmislio o dovođenuu Omerovića. Je da je skroz divlji i donosi masu kretenskih odluka u napadu ali dalo bi ga se izbrusit. Lil ima cuk i solidnu tehniku- potencijalno krilo ala Xoxha...
  • Paggini
    76k
    Omerović je rijetko neinteligentan igrač, čija sebičnost graniči s patologijom. E sad, ako trebamo brusiti nekog, to bi trebao biti klinac do 20 godina, ala Kulušić, Matković i slični, ne znam koliko se Omerovića sa 23 može brusiti. Gjocxha je teška iznimka jer je sam sebe bolesnom radnom etikom izbrusio u ovo što je sada, što sumnjam da Omerović ima.
  • nemapredaje
    6.8k

Ja sam sanjao da smo doveli Krovinovića :rofl: :rofl: :rofl:

Edit: nekako se bojim da je ovo razina kupnje u Tommyu
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    276
    na tvom mjestu bi me bilo strah ponovno zaspat...
  • keppi
    545
    Da si bar Pukštasa sanjao još nekako bi se dalo shvatiti, ali baš Krovinovića....
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Trenutni roster nam je svakako dovoljan do ljeta. Idealno je što sad ima dovoljno minuta i za neke igrače koji su u prvoj polusezoni bili na samim marginama poput Topića i Solde, a možda i Cordobe pošto je sad ponovno redovit na klupi. Oni će imati više prostora da pokažu jesu li za Dinamo, jesu li dobre opcije ili ih na ljeto treba proslijediti dalje i dovesti neke nove igrače za njihove uloge.
  • rokikaciga
    11.4k
    Kaj nije Omerovic poceo igrat organizirani nogomet sa 16 godina tek? Decko je brutalno napredovao u tom periodu ali definitivno ga ne zelim u Dinamo. "Omerovica i Almena" imas na bacanje.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Omerović… divlji igrač.
  • bazooka93
    135
    mislim da u hnl-u za dinamo pojacanja jedino fruk i mladici tipa kumar. Od navedenih krila niko nije bolji od hodze i lisice a nije ni neki potencijal. Jedino Almenina predonst je sto ima kombinatoriku finu jbga spanjolac je ali je to cudna glava i ambicija koja ide s 20 godina u arabiju.
    Vjerujem daj Matkovic ima atletske fizikalije na europskoj top razini pa da su zapeli s njim. Sad ima dobru minutazu a realizacija nikakva ali to je moguce i do cijelog sivila Osijeka u koji se i on utopio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.