• Plavi Zapad
    18
    Villar je igrac po cv koji je apsolutno pojacanje za Dinamo. To su se svi ovdje manje vise slozili.
    Ali vec nakon prvog priloga na tv s njim sam rekao da ce ga zamrziti cijela svlacionica nakon 2 mjeseca. Psihološki profil nije napravljen i to je klub kostalo tih 2 miljuna.

Zao mi je Kuleta jer mislim da je super rezervna spica. Domaci, borbeni decko koji nikad nije radio probleme vec naprotiv dizao atmosferu.

Meni je Boban nerealno dobro slozio momcad za jedan prijelazni rok. Cak sam i zadovoljan trenerom za prijelazni period u odnosu na mnoge druge koji vise pricaju o treneru nego igracima.

Livi super ako ostane duze. Logicna posudba.
    Malog iz Barce ne znam, ali nam treba lijevak koji je desno krilo pa mi se cini logican potez.
    Prvi u prvenstvu, prosli dalje u Europi, doselekcija se radi, meni to izgleda vise nego dobro s obzirom gdje smo lani bili u ovo vrijeme.
  • CUCAK
    636
    Među fejsbuk komentarima plakanja o Kulenu se ističe njegova vrlina brzog trčanja jer se po tome najbolje vidjelo da je veliki dinamovac
  • Davieboy86
    1.2k
    Pa dobro , da bih pola tzv. Dinamovih navijaca samarao za retardirane komentare.Naravno! Ali sam i svjestan danasnjih vremena te izgubljenih pravih hardcore generacija pogotovo za vrijeme Velikog vodje. Ali sam i super optimistican za nasu buducnost.Ima tu momaka koji nisu za racku. Dapace! A klubu jos vise vjerujem i tako cu se s gustom smijati kada svi ovi tzv. Navijaci Dinama pojedu jedno veliko , smrdljivo govno. Polako! Jest ce ga itekako! :rofl: Ono libo me ogromni racku jel X igrac prodat za 3.5 ili 2 milijuna jer i dalje neki ne shvacaju bit svega. Budu kada projekat sa Zvonom dozivi vrhunac. Radujem se :starstruck:
  • Dinamouberalles
    257
    Villar je imao kapacitet bit nas najbolji veznjak . To sto je u glavi propuh je drugi par cipela. Podcijenio je Dinamo i HNL to ga je i koštalo . Nek ide nazad . Zasad jako zadovoljan zimskim prijelaznim
  • Common Sense
    1.3k
    Sustav 433 u veznoj liniji traži "životinje", igrače s velikom trkačkom moći koji s lakoćom i bez grča igraju u oba smjera, koji su jaki u duelu, presingu, tranziciji. Dakle, Villar nije takav tip veznog igrača, rekao bih da je njemu trkačka moć možda i najslabija strana.
    Ako igramo 433, onda Villar nije igrač kakvog trebamo, to je trebalo biti jasno i prije transfera.
    Plus, rekao bih da je on kao igrač jako podcijenio HNL.
  • Tobogan
    28
    Mudri otišao, Villar na odlasku. Kako vam se čini ideja prekida posudbe Lukasa Kačavende?
  • Dinamouberalles
    257
    nikako Lukase , neka te u Lasku
  • Tobogan
    28
    @Dinamouberalles ne igra ni tamo pa isto može i kod nas
  • rokikaciga
    10.3k
    Iskreno, nepotrebno jer nije ta klasa.

Bennacer, Soldo, Mišić, Zajc, Stojković i po riječima Bobana - Vidović. Od klinaca mogu uletiti Boškov, Radoš, Šunta, Benkotić...stvarno pregršt talentiranih igrača.
  • FelceAzzurro
    1.4k

Treba nam neki tamnoputi crnac koji može i zna trčat, uštopati i dodati lopti te uloviti antilopu.
  • Tobogan
    28
    @Dinamouberalles i moj i tvoj prijedlog su staklenih nogu :lol:
  • Boycie
    3.8k
    imali smo Ljubicica. Po njegovim rijecima.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Villar i sluzbeno u Elcheu
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    tako je , mi i jesmo bili tamo gdje jesmo jer su se radili veliki i dugi ugovori i greške prekrivale pa se gurali svakojaki Machadi ,Dumbije da ne nabrajam. Od selekcije i 18 novih igrača naravno da će se desiti i greška. To je svima normalnima jasno. Ali odmah slijedi i reakcija. Mada niti Villar,niti Ljubičić niti prodaja Kuleta ne smatram greškom nego potez jedini normalan. Niti su se Deki niti Villar najbolje snašli . Sad očekujem i neki ulazni transfer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.