• Orc123
    14.8k
    Treba imat zeludac za citat komentare tzv. "navijaca" ispod objave za Mudrija i orgija je po Bobanu. Bas mi drago da je otisao i daj Boze da ga otkupe....pola njih prati Dinamo 3 puta godisnje i vecinom preko Instagrama.
  • ElDorado
    9.6k
    Sad su mi tek jasne Bobanove rijeci sa članskig dana o odlascima veznjaka. Villar je izjavama prešao crtu i adios. A ovi kaj kukanj nek malo prouce promasaje puuuuno bogatijih klubova za puuuno vece novce. Nazalost skauting karaktera bio je greska.
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Aha, ma na to ne obraćam pozornost….
  • Fan
    1.9k
    Ako uzmemo u obzir 3 Bobanova promašaja: Villar, Ljubičić i Vidović (ukupno 4.2 na transfere + plaće), s tim da ćemo (vjerojatno) na Villaru i Ljubičiću uprihodit oko 1.75m, a Vidović mislim da se može prodat za bar 750k, dakle 2.5m, nisu to neki kritični promašaji sveukupno...
    I da se razumijemo, ja sam inače česri kritičar Bobana zbog puno stvari, ali ovo stvarno ne vidim kao njegovu grešku. I Villar i Ljubičić su došli sa velikim renomeom, većim od 90% igrača koje dovodimo, i odličnim CVom i dobrim igrama, al eto, nisu se uklopilo, što zbog karaktera, što zbog stila nogometa...
  • rokikaciga
    10.3k
    a Vidović mislim da se može prodat za bar 750k, dakle 2.5mFan

Otkud to da Vida odlazi?
  • VolimDinamoOo
    257
    procitai sam:"otkud to da vida dolazi".. mini srcani sam imao
  • Fan
    1.9k
    Ma od nikud, to sam naveo samo kao Bobanovu grešku jer ga ne vidim u Dinamu, tj pitanje je vidi li ga itko u Dinamu. Kova ga gura na krilo di je fakat loš, Boban ga vidi na osmici gdje uopće ne igra, a doveden je (valjda) za desetku gdje ga nitko neće igrat... Mislim, jedina logika mi je zapravo da ga se posudi/proda...
  • Masto
    1k
    samo čekam da neki novinar pita zašto ga trener stavlja na krilo ako predsjednik i direktor misle da bi trebao igrat osmicu
  • ElDorado
    9.6k
    ti ga ne vidis pa je to Bobanova greska. Čestitam!
  • Fan
    1.9k
    gdje misliš da je Vidović najjači?
  • Jaki991
    611
    Uz svo to kmecanje Villara i dalje je bilo dosta glupo forsirat Ljubicica cijelu polusezonu koji je odigrao mozda 3,4 dobre tekme, a villaru davat garbage time a par mjeseci ranije si iskesirao 3 milje eura za njega...pogotovo zato jer stvarno nije bio toliko los kolko ga se uzelo na zub zbog jbnog instagram storija
  • Omake
    15.3k
    Kaže Torino otkupna za Kulenovića 4 milijuna
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    onda mu želim da trpa više nego ovdje
  • Orc123
    14.8k
    Jel moguce da je Ljubicic izjavio da je otisao iz Dinama jer se igrao pre spor nogomet hahahhahahhahahaha :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.