• Jurki
    21.4k
    Villar i Ljubičić su drugoligaški igrači te tako i igraju.Zagi

A isprike.. nisam znao da su Bundesliga, La liga i Serie A.. druge lige.
  • Zagi
    13.9k
    Nisu ali njihove drugoligaške verzije ,gdje su navedeni igrači igrali,jesu.
  • Masto
    657
    Ljubičića ostavit jer je naš i fizički spreman, villara otpisat jer je promašaj igrački i karakterno
  • Odani Zgd
    1.1k
    Čemu toliki hejt prema Villaru?O njemu suditi tek kada dođe pod palicu pravog trenera,a ne ove neznalice...
  • Zagi
    13.9k
    Kaj ako ne mislimo da je trener neznalica?
  • CastAway1986
    4.8k
    Nek mi nerko napise tko je od njih ispao promasaj u Dinamu osim Villara za sad?Orc123

Pa nitko zasad nije promasaj a u tom i je poanta , takvih 5 6 stranaca je top ,jer nije isto MPV i Ogiwara , Sergi i Mmaee , Bakrar i Kanga , te Zajc i Mbuku ...Sto se Villara tice ja osobno mislim da on ima kvalitetu da igra u Dinamu al se (još) nije uklopio...A sigurno je ljepse da ti je treca opcija na nekoj poziciji tvoj junior a neki Cordoba...
  • Jurki
    21.4k
    Nisu ali njihove drugoligaške verzije ,gdje su navedeni igrači igrali,jesu.Zagi

A hnl je u rangu Engleske Premierlige.
    Ljubicic: 83 nastupa u Njemackoj Bundesligi, 27 nastupa u 2. Bundesligi, 101 nastup u Austrijskoj 1. Bundesligi

Villar:
    La Liga 61 nastup, La Liga 2 72 nastupa, Serie A 57 nastupa, 18 utakmica u EL.

Kaj ako ne mislimo da je trener neznalica?Zagi

Kovacevic: trener nizeligasa, Varazdina i Belupa..

Imas pravo.. igraci ne valjaju..
  • Pacho
    12.5k

Najbolje hitno kod okulista. Kad vec pitas, jel?
  • Masto
    657
    sudim po viđenom,vnjegovom donošenju odluka itd itd
  • Dzoni
    3.3k

Pola HNL-a bi poispadalo iz 2.liga navedenih zemalja
  • Zagi
    13.9k
    Jednom prvoligaški igrač-uvijek prvoligaški igrač ne vrijedi u sportu.
    Vrijediš koliko i tvojih zadnjih par utakmica, ajd sezona.

Druga liga.
  • Fatos Beqiraj
    725
    ja mislim da je ovo polusezona u kojoj mu treba sudit. Jel neznalica ili ne, prva ajde uigravanje sve te price bla bla. Al sad u ovoj mora isporucit. Nema vise opravdanja, ovo su druge pripreme zajedno, vidio je na koga moze racunat gdje kako i tjt.
  • Zagi
    13.9k
    Pola HNL-a bi poispadalo iz 2.liga navedenih zemaljaDzoni

To je istina ali isto tako nije relevantno. Ne sumnjam da bi Villar Gorici bio pojačanje (ne veliko ali pojačanje) ali mi nismo Gorica.
  • Jurki
    21.4k
    mi da dovedemo Bellinghama.. nakon pola godine bi se pisalo da koji smo kurac doveli tu Englesku prevaru.. nek se goni nazad u picku materinu u Madrid.. jer bi Kova od njega napravio Slepičku.

u redu onda je i Kovacevic nakon predstava u Europi nizeligaski trenercic koji nema pojma.
    Pobjede protiv jadnog Belupa i raspale Lokse mi nisu pokazatelj njegove trenerske kvalitete. Vec sam njegovo znanje i umješnost vidio protiv Betisa, Celte, Lilla.. on je protiv raspalih tovara doma, koji su od raspale Rijeke dobili petardu.. jedva ulovio bod.

Ako imamo tak visoke standarde i kriticnost prema nogometasima.. zasto nemamo isto tak visoki standard i kriticnost prema treneru?
  • Dzoni
    3.3k

Kako odjednom nije relevantno? To što kod ne znam Leicestera i Sesveta piše da su druga liga svoje zemlje, ne znači da su slične kvalitete ili slični klubovi.
    Bitna je kvaliteta nogometa, a ne koji broj piše ispred ranga nogometa u kojem pojedini klub igra.

Uostalom, Dinamo igra u drugom, prije 2 sezone u 3.rangu europskog nogometa pa kaj, Inter nije trebao kupovat 3.ligaškog nogometaša?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.