• rokikaciga
    8.3k
    Slazem se. Cabraja kao trener je stvarno znalac ali nazalost godine su tu da ga se gura u Dinamo i radi prakticki isti potez kao Kova... a i dosta godina je trenirao nizeligase i imao druge funkcije. Cujem da je i kao osoba stvarno odlican.
  • Brusa
    3.8k
    razumljivo. Ali, ni Čačke prije dinama nije vodio baš neke igrače... samo kažem
    Da se razumijemo, nisam za Čabraju i mislim da ne bi trebao biti naš trener
  • Sajla
    15.8k
    kužim, ali mislim da je vrijeme da se prekine ta praksa.
  • Jurki
    21k
    ne vidis buducnost kroz nase klince?
    A nego tko ce donesti pare u klub nego klinci u koje ne vjerujes? Prvo kroz rezultat, onda transfer van.
    Dogodine dolazi "dvojka" i kroz dve -tri sezone ocekujem da nam bu okosnica momcadi koja je stasala na Hitrecu.
    Love u nogometnim klubovima nikad nema, nikad je nije bilo niti je nece biti dovoljno.
    Te po tom pitanju se nimalo ne razlikujemo od drugih klubova u Europi i svijetu.
    Kad preselimo na novi Maks ocekujem rast prihoda i rashoda.
    Dal ce opet biti problem s novcima? Naravno.

Za brigu o financijama u klubu imamo ljude koji su za taj posao placeni i nek oni razbijaju glavu s tim problemom.
  • Jaja
    29
    Ja ti se unaprijed ispricavam ako si ili si bio duboko involviran u rad nekog ozbiljnijeg kluba. Ali ako nisi ne mogu vjerovat da imas tu dozu egoizma da ljudima koji su na pozicijama ozbiljnih europskih klubova kazes da ovo sto SVI oni rade ili u ovom slucaju ne rade je pogresno. Meni ovo sto si ti naveo zvuci kao sarena bajka nekog ko nogomet prati preko TV-a i ponekad ode na utakmicu a ne ozbiljnog nogometnog djelatnika.

Vjerojatno sam u krivu. Vjerojatno si na nekoj visoj poziciji u Dinamu posto znas da se o filijali nije pricalo jer ima precih problema.
  • Jurki
    21k
    da ljudima koji su na pozicijama ozbiljnih europskih klubova kazes da ovo sto SVI oni rade ili u ovom slucaju ne rade je pogresnoJaja

A kaj sam ja to rekel da je pogresno? Ako je tim klubovima cilj da ne razvijaju igrace, nemaju dovoljno talenata, ne zele se s tim zajebavati, nemaju filijalu.
    Ako jedan RB Salzburg ima filijalu onda je logicno da bi bilo dobro da trazimo slicna rjesenja.

Jasno je da se sve u 6 mjeseci nije moglo rijesiti.
    Ne kazem da se bu 100 posto trazila filijala vani.. al da bi bilo pozeljno? Naravno da da.
    To je proces koji traje, a bome i kosta poprilicnu sumu novaca koju Dinamo danas nema.

I valjda je cilj da budemo klub koji razvija cim vise mladih igraca.
    Kopenhagen, cigani mislim da nisu i ne trebaju biti uzor za razvoj igraca.
    Salzburg naravno da da.

posto znas da se o filijali nije pricalo jer ima precih problema.Jaja

Niti znam o cemu se pricalo ili nije pricalo. Znam samo da se ocito trenutno odustalo od toga jer se vraca druga ekipa.
  • ElDorado
    8.4k
    Ljubo kaze da neki klub iz Serije A nudi ozbiljne novce za Jagusica, znaci preko 5 milja i da je službeno
  • rokikaciga
    8.3k
    Veli Index da Hull moze kupovat igrace u sijecnju tako da bi mogli ocekivat jednu prodaju za englesku
  • Jaja
    29
    Kako mozete usporedivat City grupu i Red Bull klubove s Dinamom. To su klubovi koji funkcioniraju na nacin multi klub ownershipa. Imaju bogate vlasnike ili kompanije koje stoje iza toga svega. Daj mi jedan primjer kluba na razini Dinama koji ima filijalu u drugoj drzvavi a da ima i B momcad.
  • deda
    42.1k
    Dinamo je još jako daleko od snage da uzme filijalu u stranoj državi. Po mojoj procjeni takve mogućnosti nema dok ne probijemo 100m prihoda godišnje.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Info od @FazeN

"Dinamo odbio Baturinu !
    Martin Baturina trenutno ne proživljava najbolje dane u karijeri.
    No kako doznajemo on je izrazio želju za povratkom u Dinamo, želio je odraditi drugi dio sezone na posudbi u svom starom klubu radi bolje šanse i odlaska na Svjetsko prvenstvo.
    Također Como je bio spreman pustiti igrača drugi dio sezone na posudbu "da se probudi" jer bi Martin trebao preuzeti ovo ljeto poziciju mladog Nice Paza i biti nositelj kluba.

Dinamo je kontaktiran oko te opcije, no igrač i njegovi predstavnici su naišli na zatvorena vrata, te su dobili odbijenicu.
    Poručeno im je da je Baturina trebao ostati još sezonu u Dinamu, kao što mu je nuđeno ovo ljeto, te sad nazad više nema."
  • Mr Anderson
    15.8k
    Ako je istina, dobro su im rekli. Kud bi sad s njim? Da ga razigramo za njih kako bi im bio bolji na ljeto?
  • FazeN
    4.8k
    Dinamo odbio BaturinuNitkoBitan

Msm da to zna par ljudi već s foruma s kojima sam pričao, ništa specijalno.
    Najbolje da vratimo njega na posudbi da igra a ovi da nam sjede po klupi
  • Masto
    577
    Kad u hajduk ode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.