• vjeko1701
    21.6k
    Apsolutno. Dugoročni cilj.

Slovenija definitivno.
  • CastAway1986
    4.7k
    Sto se mladih igraca tice smatram da im treba davati priliku te uz Mikića i mali Jakirovic je trebao imati nesto minuta odigranih vec a mozda i Horvat..Opcenito sto se mlađih kategorija tice Capellasu treba vremena da to poslozi ali upada u oci da nismo prvi ni u jednoj dobnoj skupini
  • Droljo
    23.5k
    ali upada u oci da nismo prvi ni u jednoj dobnoj skupiniCastAway1986

Ako dobijemo 1-2 prvotimca iz svake generacije mogu i zadnji bit što se mene tiče.
  • Orc123
    14.2k
    u juniorima kad odigramo zaostalu utakmicu bit cemo gotovo sigurno 1., u Kadetima smo u par bodova isto s utakmicom manje, u pionirima 1 bod iza prvog....na kraju mozemo biti prvaci u sve 3 dobne kategorije iako ce trebat vremena za posloziti skolu. Najmanje 3-4 godine.
  • CastAway1986
    4.7k
    onda treba davati sansu , naravno nitko ne ocekuje da ti junior donese pobjedu ili spasi te od poraza ali recimo zadnjih 15min kad je utakmica prakticki rjesena kao npr. ova s Belupom mozes dati šansu svom junioru..Kad moze Varela igrati moze i Horvat bez da umanjujem Varelin talent koji je neosporan..
    Sto se tice stanja na ljestvici Dinamu je u krvi usađen pobjednicki mentalitet i smatram da u svakoj dobnoj skupini treba teziti da budes prvi i najbolji...
  • FazeN
    4.8k
    Treba se pomiriti s tim dok je Kova trener mladog igrača imati nećemo nit će dobiti šansu.
    To je trener koji gleda kratkoročno da što duže ostane u Dinamu njemu je svaka utakmica finale, njega ne zanimaju dugoročni planovi već da stavi iskusnih 11 da mu čuvaju posao, i to je u redu, ako treniraš Belupo ne Dinamo, no ok.
    Ja sam uvijek za klince i biti ću.
  • Zagi
    13.7k
    vec bi se organiziraloJaja
    Samo od sebe ili kak? Pogledaj tko nas je vodio proteklih sezona...
    Puno stvari se nemre kada te vodi netko nesposoban za išta osim pokrast.

City grupa ima valjda petnaest filijala.
  • Zagi
    13.7k
    Treba se pomiriti s tim dok je Kova trener mladog igrača imati nećemo nit će dobiti šansu.FazeN

A Varela i Vinlof?
  • pešća
    802
    Ove sezone je apsolutni prioritet osvajanje naslova prvaka. Dinamo II kreće od sezone 2026./2027. i svi će dobit priliku za kaljenje.
  • FazeN
    4.8k
    A Varela i Vinlof?Zagi

Vinlofa ne smatram u to, zna se što mislim kad kažem klinci.
    Vinlof je odradio skoro 2 sezone seniorskog nogometa već, u jednoj je bio najbolji bek možda jače lige nego naša.
    Varelu neću komentirati znaš i sam sve.
  • Jaja
    29
    Vodili su nas veci strucnjaci od tebe. A dosad nisam cuo od Bobana ni rijeci o starnoj filijali koja je u potpunosti nepotrebna sad kad cemo imat B ekipu. A usporedivat City grupu i Dinamo je blago receno neozbiljno. Reci mi koji klub Dinamovog ranga (Zvezda,Copenhagen,Ferencvaros itd) ima filijalu u stranoj drzavi a da pritom ima i B momcad.
  • Zagi
    13.7k
    A jebiga Faze. Jedan ima 17 , drugi 19. Dominguez ima 20. Ok , granično možda.
    Mikić 18 al ajd, kontekst. Makar nije fer ne spomenuti i njega.

Kaj su svi oni nego klinci?

Lupa se po Kovi iz svog arsenala, raspoloživog ili ne.
    Mogao je malog Jakira nagraditi jednim poluvremenom i volio bih da je dvije-tri tekme prije dao Mikiću šansu ali to je apsolutni mogući maksimum. Čak i za mene , koji bi ih sve natrpao unutra.

Pretjerujete.
  • Zagi
    13.7k
    Vodili su nas veci strucnjaci od tebe.Jaja

Za krađu, definitivno.
  • Fatos Beqiraj
    625
    Maa je Kova ovo ono, da stavi mlade i da izgubimo opet bi bila pljuvacina kako gubimo kako ih baca u vatru bla bla
  • Fan
    1.8k
    Mogao je malog Jakira nagraditi jednim poluvremenom i volio bih da je dvije-tri tekme prije dao Mikiću šansu ali to je apsolutni mogući maksimum.Zagi

Točno se mogu složit s ovim.
    Mislim, ne podnosim Kovu, ne smatram da je za Dinamo i da ima milijun mana, al osim ove dvije stvari kaj je drugo trebo napravit? Igrat Živkovića, povuć nedorasle klince iz juniora?
    To nije pitanje za njega, to je pitanje za one iznad njega, kakve će imat igrače i kakav će bit plan.
    S obzirom da su redoviti Vinlof, Dominguez, sada i Mikić (zbog ozljede Valinčića doduše) i u kakvom smo stanju (samo bod iznad Hajduka i u velikim problemima u Europi), klinaca je dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.