• rokikaciga
    8.3k
    Nece.

E moj Bati, poslije jebanja nema kajanja.
  • FazeN
    4.8k
    Koliko sam ja upućen u Baturinu znam da ima ponudu iz Njemačke za ostalo gdje će i što će ne znam nit me zanima.
    Trebao je ostat još sezonu kao i Fruk no dobro.
  • Masto
    578
    da nije klub na h
  • T90d
    2.5k
    A Boban mu je ponudio da ostane još jednu sezonu. Sam pao, sam se ubio. Nek sad sam gleda kako će do minuta i riješiti problem sa Zahorom.
  • Jurki
    21k
    Poručeno im je da je Baturina trebao ostati još sezonu u Dinamu, kao što mu je nuđeno ovo ljeto, te sad nazad više nema.NitkoBitan

Poslije jebanja nema kajanja.
    Mogel je ostati jos sezonu, nije htio. Sad nek negdje drugdje spasava karijeru.

Kad u hajduk odeMasto

Ak zeli ici dolje nek ide.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Samo Livija, nadam se da ćemo ti ići do nekakvog limita ako je potrebno,ne znam koji nam je limit. Plaću se moramo malo protegnuti ,on spustiti zahtjeve a uvjeren sam da to uopće nije problem. On je najbolji golman na svijetu kojeg možemo nadam se da možemo dovesti kako je brat jedan ovdje već naveo. Sve učiniti da se to dogodi i to što prije završiti , Nevi naći novi klub, rij šuti se plaća ako se na nekog ne računa a može uzeti lova . Dosta je bilo poklanjanja . Mislim da smo dobro pokriveni na svim pozicijama. Ne znam za Ryana,pisalo se da riješen. Onda to znači da neko odlazi, očigledno Kule. Bilo bi mi žao ako je tako. Kule je naš
  • Laki424
    25
    danas u ovoj situaciji ne vidim..nismo bitno ništa promjenili unazad 5 godina. Sem toga da i dalje Bari titramo jaja..
  • vjeko1701
    21.6k
    Pa rekao bi da je u zadnjih godinu dana bilo puno promjena, samo će trebati vremena da se vide rezultati.
  • DiddyGuela
    5k
    Pozdravljam odluku kluba u vezi Baturine. I ne samo njega u ovakvim ili slicnim slucajevima...

Pa sto je Dinamo, nekakva prcija pa bi se svi dosli rehabilitirat na par mjeseci jer vam gori repka i SP? Ajd u kurac sa tim glupostima.
  • fakin
    2.3k
    Ali di bi igrao baturina u kovacevicevoj taktici bez desetke? Bi igral zadnjeg veznog ili krilo?
  • Jurki
    21k

Slazem se da se 5 godina po pitanju razvoja igraca radilo nista ili jako slabo.
    Znas i sam kaj se sve izdogađalo u klubual je bitno da se taj trend mijenja.
    Da vidimo prve rezultate novog smjera razvoja igraca treba par sezona, jbg nejde to odmah.

Moze bilo tko od nas misliti o managerima kaj hoce, al je cinjenica da bez managera nazalost klubovi ne mogu poslovati. Sve je to ista bagra, te samo treba paziti da se zastite interesi kluba.
    Vec kad si spomenul Baru, vidis da je pocel sve vise i vise raditi s tovarijom, to ti samo znaci da ne moze vise u Dinamu dobiti bas kaj bi htio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.