• NitkoBitan
    33.7k
    Evo ga, prije direktnog okrsaja sa Dinamom gostovanje Gregurine i Jagusica u Podcast Inkubatoru. Stvarno se trude, mora se priznat :rofl:
  • Silvek1986
    91
    Trenutno je prevelik hype oko Jagušića, ulazi mu svašta u gol, ide ga, ali do ljeta će biti oscilacija i trenutnih 4-5 mil trebalo bi pasti na 2,5-3 mil i za toliko će ga uzeti Boban. Trenutna cijena nije realna...
  • Zagi
    13.5k
    Dinamo Zagreb 26-27
    dzg2627.png
  • vjeko1701
    21.3k
    Taman za Nike Premier Cup xD
  • Zagi
    13.5k
    I za ligu prvaka.
  • vjeko1701
    21.3k
    Zamjeni Mišića i Pavića, Hoxhu i Varelu, McKennu i Jakirovića, Mikića i Valinčića i imaš ekipu koja se može potući u LP.

Taman da svi nabrojani opravdaju svoj potencijal i još napreduju, ne možeš cijelu momčad temeljiti na toliko mladih igrača. Moraš imati iskusne nositelje u igri koji to drže sve na okupu.
  • Zagi
    13.5k
    Zamjeni Mišića i Pavića, Hoxhu i Varelu, McKennu i Jakirovića, Mikića i Valinčića i imaš ekipu koja se može potući u LP.vjeko1701

Da sam ih htio zamjeniti, zamjenio bi ih.

Oni su mladi i ne mogu mantra je propala.
  • fakin
    2.2k
    trebamo se mi prvo potući u europskoj ligi, prva stanica je za 4 sata.
  • vjeko1701
    21.3k
    Smatraj ti to mantrom ili ne. Činjenice su da takve ekipe imaju manju psihičku stabilnost i veće oscilacije u formi i igri. O fizičkoj nedoraslosti da ne pričam.

Poslati obranu s prosjekom od 19 godina na noge ekipama u LP je samo put prema blamažama. Oprosti al ja neću gledati dječje vrtiće koji "uče" za neke druge.
  • Zagi
    13.5k
    Smatraj ti to mantrom ili ne. Činjenice suvjeko1701
    Da, ne smatram nabrojano činjenicama, zato to i zovem mantrom.

Fali ti odvažnosti i vjere. To je ok.
    Bu te iduća sezona napunila.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Moraš imati iskusne nositelje u igri koji to drže sve na okupu.vjeko1701

Slažem se, mislim mladi nemaju od koga učiti, ako nemamo nekoliko starijih igrača, uvijek treba balansirati…

PS
    Složim li se još jednom s Vjekom morati ću otići na osobnu retrospektivu i tebi bi isto preporučio :lol:
  • Zagi
    13.5k
    mislim mladi nemaju od koga učitvlatkomarkovic

Tko kaže da nemaju od koga učiti?
    Svi nabrojani su jasno vidljivo ostali u momčadi.
    Kao da je dekretom zabranjeno uvesti Mckennu u momčad ako se ispostavi da Jakiru na toj razini ne ide.
    Pa nisam ih ostavio u momčadi kao ukras.
  • GOAT
    4.2k
    Isprike ako je vec objavljeno ali evo za svaki slučaj
  • Zagi
    13.5k
    Mišel može biti ljut samo na sebe ako je prekršio obećanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.