• vjeko1701
    21.3k
    Koliko igrača Tottenhama je pokazalo nešto protiv nas u onoj utakmici? Igrača Fenerbahcea? Imaju svjetske klase koje protiv nas nisu niš pokazale.

S druge strane kako je Ljubičić (Robert) izgledao protiv nas u dresu Rapida? Pa je na kraju bio vječna zakrpa beka. Suditi igrača po jednoj utakmici protiv nas nema smisla.
  • NitkoBitan
    33.7k
    A cekaj malo... Pa mi smo mu prakticki jedini ozbiljniji protivnik u cijeloj karijeri. Po cemu drugom sudit igraca za kojeg se spominje cifra od 5 milijuna eura? Za tu cifru ga sigurno necu sudit po okrsajima sa bekovima Gorice ili Istre.
  • Noel
    17.6k

Naši velebni talentirani igrači su se baš pokazali protiv bekova Gorice i Istre.. i ove i prošle sezone.. :lol:
  • vjeko1701
    21.3k
    U ovom slučaju se ne plaća realna kvaliteta već potencijal. Drugo da on ima 25-26 pa onda za 4M mora biti daleko najbolji igrač lige.

Jagušić zadnje 3 polusezone pokazuje konstantan rast i nema nekih alarma oko sebe po pitanju ponašanja, karaktera ili sklonosti ozlijedama.

Okružen boljim igračima u ofenzvnijoj ekipi i sa boljim uvjetima treniranja i razvoja, on bi po svemu sudeći trebao samo dalje napredovati.

Inflacija cijena u nogometu je dovela do čega je dovela. Meni 4 po opisnim uvjetima ne zvuči kao loš posao.
  • ElDorado
    8.1k
    Ne znam čemu paničariti. Di je taj Zvonarek danas? Vrijednost mu je pala sa 3 na milju i pol, ne igra uglavnom. Koliko je takvih propalo? Jedno je interes Slavena drugo interes Jagušića a treće naravno naš interes. Jagušić mi se ne čini blesav, ali ako misli da će uspjeti vani samo tako u velikoj je zabludi. Kažu Fruk najtraženij igrać HNLa, a krimos ga nemre prodat već tri prijelazna roka a niti će u zimu jer želi na SP. Lijepo je Naletilić, za razliku od bahatog Bare, objasnio što znači prodati hrvatskog igrača i u koji rang klubova. Di nam je Ivanušec, uostalom u kojoj je poziciji Majer?
    Zato ne treba se previše nervirati oko toga. Ako Jagušić misli da će sa sezonom i pol u HNLu vani izboriti mjesto u nekom jačem klubu samo naprijed. Sretno mu bilo.
  • Zagi
    13.5k
    Naš je interes pojačati se na toj poziciji. Vi bi stvarno još jednu sezonu Ljubičića , Villara i Stojkovića?
  • Ivdzo11
    8.7k
    Navodno je Leipzig bas blizu Jagusica... Nude kao i za Gvardiola da ostane na posudbi, a placaju svaki nastup do ljeta Slavenu....
  • Dinamo-SB
    793
    Mene kod Jagušića samo jedna jedina stvar pati. Koja je njegova točna pozicija ukoliko dođe u Dinamo? Prvo to treba razriješiti pa onda pričati o svemu ostalome. Ono što je pozitivno je to da mali želi u DInamo,da je duboko prizemljen te prve naznake govore da je karakterno na mjestu što je ekstremno bitno,a na što se baš jako malo vodila briga u zadnjim transferima. (Mmae, Cordoba, Villar). Karakter je iznimno,iznimno važan u današnjem modernom nogometu.

Dinamo još uvijek ima repova prošlosti što se tiče financija,ali hvala Bogu to se sada polako riješava premda ima tu još trenutnih ugovora i novca koji je doslovno bačen i koji još se baca (npr. transfer Juan Cordobe i njegova plaća, Perić Dino drugu sezonu za redom 600k plaće u vjetar,čak i Mmmae još uvijek plaćamo dio plaće ako se ne varam). Uostalom evo, Perić 600k i Zagi 300k godišnje i već imaš za jednu godišnju ratu za Jagušića. Novca se može naći,ali još bitnije je naći koju točno poziciju bi on trebao igrati jer me sve strah Stojković efekta lutanja po krilima i vezi. Također treba vidjeti i kako možemo doći i do Livija u transferu. Koliko znam Dinamo planira izgradnju i onog kampa od svog novca,a i kreće Dinamo II koji isto nešto novaca dođe. Mislim da novca ima i može se naći,ali da treba biti jako oprezan s tim svime. Netko je dobro napisao da je ovo tek prva faza selekcije igrača i stvaranja ekipe. Nekih igrača se treba riješiti dok nije kasno jer ne trebaju nam novi Mmaei,Cordobe i ostali koji nas financijski sisaju.
  • Omake
    14k
    Mala usporedba Jagušića i Majera sa 20 godina. Majer je stvarno u Lokomotivi izgledao kao bolesno dobra 10 prospekt. Skoro 2 zadnja pasa po utakmici (6 puta više od Jagušića sada), a u većini najboljih liga igrači jedva doguraju do 1,5. Nije ga htio ni šut, a ni suigrači jer je imao duplo manje očekivanih od stvarnih asista, iako je stvarao jako dobre prilike. I opet kao takvom mu je trebalo vremena da sve ovo iz Lokse pokaže i u dresu Dinama
    Jagušić je nešto između 10 i 8. Trenutno ga šut baš ide, 0,1 očekivanih golova po 90, 0,35 stvarnih. Dečko ima odličan šut, ali nije realno da cijelu karijeru bude toliko iznad očekivanja. Jedino da bude nogometni Steph Curry. Majer je imao i skoro duplo više progresivnih dodavanja. Sve u svemu, mislim da nije Majerov rang kao prospekt, jedna razina manje.
    Ispod usporedbe ta dva igrača je i lanjski Stojković.

yGj2Eeh.png
    hfAGuNN.png
  • NitkoBitan
    33.7k
    Majer je imao i skoro duplo više progresivnih dodavanja. Sve u svemu, mislim da nije Majerov rang kao prospekt, jedna razina manje.Omake

Sto u prijevodu znaci da je 5 milijuna debelo preplacivanje?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Najteža stvar za procijenit igrača poput Jagušića je procijenit kakav će biti u sustavu gdje ne će svaki napad ić prema njemu da on puca ili nabaci, gdje ne izvodi svaki prekid nego gdje je jedan od koji ima svoju ulogu. To nažalost dok ga ne dovedeš i probaš ne možeš znat. Isto vrijedi za sve "Krivake" i ine u našoj ligi i recepta za to nema.
  • Zagi
    13.5k
    Sto u prijevodu znaci da je 5 milijuna debelo preplacivanjeNitkoBitan

Ili da smo Majera dobili jeftino?
  • pešća
    720
    Novca nema neograničeno i bolje je uložit u kvalitetno krilo nego u poziciju za koju će ionako za godinu dvije naša škola stvorit nešto.

Po meni ima smisla plaćati veće novce nešto što teško stvaraš u svojoj školi i pogonu.
  • Brusa
    3.7k
    Naravno da je....
  • Omake
    14k
    Meni je. Radije bih probao vratiti u život Stojkovića, on i Zajc u kombinaciji na toj ofenzivnijoj osmici. Ne znam što s Vidovićem, Ljubičić me je baš razočarao dosad. Villar mora popraviti ili obranu ili završnicu da bi bio odličan HNL veznjak. Čudi me pad njegove defanzive jer je u sezoni 23/24 u La Ligi baš bio dobar. Da je takav mogao bi lagano igrati i 6 i 8 kod nas. Možda je posudba Bennacera razlog.
    Nadam se da će Soldo dobiti više šanse. Najbolji ishod s financijske strane bi bio da Villar povrati defenzivnu formu, Soldo i Stojković dobiju priliku u prvih 11 i to iskoriste. Pa da sljedeće sezone imamo startni vezni red, Villar/Odličan Free Agent tipa Abdeli- Soldo- Stojke,. Tu imaš dovoljno i defenzive i golova i asistencija kroz Soldu i Stojkovića što nam od veznih jako fali u HNLu ove sezone. Mišić Zajc i par igrača iz B ekipe kao kao 6. vezni, ovisno o potrebi, Pavić/Radoš/Benkotić/Baković.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.