• Droljo
    22.2k
    Kakav jozo stanić majko mila...
  • rokikaciga
    6.5k
    na temelju onog što sam ja čuo Soldo je puno realniji… KTC isto, ali koliko može i samo za neke utakmice….vlatkomarkovic

Ja ću se ranit. Sedma akademija svijeta, a ne igra nam najveći talent generacije kad više nemamo nijednu opciju na toj poziciji
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Kaj se tiče menadžera, znam neke slučajeve iz modelling industrije, začudio bi se što sve menadžer može ako se potpiše.
  • FazeN
    3k
    Prva zamjena je isto ozlijeđena, ne znam hoće li se probati sa Soldom ili Mikićem, na temelju onog što sam ja čuo Soldo je puno realnijivlatkomarkovic

Nije ni Soldo.
    Lisica je izbor i s njim ćemo u vatru dok nam junior sjedi na klupi.
    7. škola, najs.
  • Zg123
    2.7k
    Pa taj Stanic je standardan u svicarskom prvoligasu koji je trenutno drugi, ne znam koga bi vi za rotacijskog beka, Cafua
  • FazeN
    3k
    Stanic je super igrač, provrti medije u Švicarskoj ako imaš vremena, usude se zvat ga najboljim branicem tamo.
    Čovjek igra u ekipi koja je dala najviše golova i primila najmanje u vrhu su, i bio je dobar u HNL, nemam ja ništa protiv dobar je.
    No daj juniora u vatru majku mu jebem.
  • Zagi
    12.6k
    A sjećam se tog Stanića iz perioda u Varaždinu. Prema naprijed slabo ali tko leži ne bježi iza.
    Tog nitko nije probio u HNLu. Žešće tvrd igrač.
  • Droljo
    22.2k
    Onda edija bosnara vratit. I on zna tak igrat..
  • hardek
    7k
    Sedma akademija svijetarokikaciga

Nažalost, ovime se nećemo moći hvaliti još dugo
  • Orc123
    13.5k
    Jozo Stanic? Lik je stoper! Kakav je on desni bek...Goda je los ofenzivno, a ovaj ne postoji prema naprijed.....daj Kova, ako je istina ovo, postedi nas vise. . .

Dati Mikicu priliku i gotovo....ovakvih igraca imamo na tone!
  • Zagi
    12.6k
    Nažalost, ovime se nećemo moći hvaliti još dugohardek

A ono. Ako je ovo kaj kolege gore pišu točno , koliko je to uopće naša krivica?
    Kaj napravit ako isklesaš klinca i menađer kaže ne može na pripreme?

Isto kak se ekipa ljuti na Bobana i Kovu jer rauba Valinčića a onaj legionar lažira ozljedu.
    Kaj napravit?
  • vjeko1701
    20.2k
    No daj juniora u vatru majku mu jebem.FazeN

Pa dobro, on se ionako ne može dovesti prije zime. Nije da je trenutni odabir on ili Mikić.
  • FazeN
    3k
    Istina, trenutni izbor nam je Lisica, Soldo ili Mikić, dobro je sve :lol:
  • Zagi
    12.6k
    Lisica bi kao i Špika bio vrlo dobar bek, možda i odličan. Nemojmo sad toliko dramit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.