• vjeko1701
    20.2k
    Nisam nigdje napisao da je dobro. Samo da se cijela tema nekak postavila Stanić ili Mikić a čak i da su danas završili pregovore, Stanić je opcija za 3 mjeseca.
  • Droljo
    22.2k
    Lisica može biti top bek po fizikalijama. A čini mi se da je i igrao za mladu repku beka prije
  • Zagreb1992
    2.7k
    Ako već ne dovodimo čistog desnog beka onda bolje da istrpimo vlastitog igrača pa da vidimo na čemu smo
  • Zagi
    12.6k
    bolje da istrpimo vlastitog igrača pa da vidimo na čemu smoZagreb1992

Ok , jasno. Pogotovo jer je u pitanju jedan od većih talenata zadnjih godina.
    Ali....
    Kaj ako to uopće nije opcija?

Ne drvimo bezveze o Mikiću već godinu i pol. Mali je fakat dobar, a nema jednu minutu.
    To je uvijek bilo jedino objašnjivo izvannogometnim dramama o čemu ekipa piše.
  • Peškaman
    8k
    Sasvim realno mi se čini da će Lisica/KTC pokrivati desnog beka u Europi/HNL derbijima dok će (bar se nadam) Mikić dobivati šanse protiv ostalih HNL protivnika.
    Ako nakon svih ovih problema Mikić ne dobije šansu,ne vidim razlog zašto ga na zimu ne bi pustili da negdje dobije prvoligaške minute.
  • Tranzicijski Napad
    850
    A Bosec je free uz sve ove price...
  • Dadox
    1.1k
    ajde ne drobi gluposti o malome Subotiću više ovdje.Sa starim njegovim,Slavkom sam frend i nikakvi se mutni tipovi ne motaju oko maloga.Slavko je cijeli život u nogometu i usmjerava sam maloga.Dinamo sada nije nikakva opcija i nitko o tome i ne priča osim maštovitih likova poput tebe.
  • FazeN
    3k
    :lol: ajde budemo vidjeli. Isto kao sto si frend s Jagusicevim roditeljima koji mu ne daju u Dinamo.
    Spremam ovaj komentar kad mali obuce dres Dinama.
  • Dadox
    1.1k
    mali je navijač Dinama i gle čuda ako obuče dres jednog dana.Sada to uopće nije tema,niti ga traže niti je spreman.Izmišljavaš momčino.Za Jagušića isto pišeš mjesecima napamet.Mali ne želi u Dinamo i točka.
  • FazeN
    3k
    To što si frend s njegovim tatom baš ti pomaže da znaš kog klub prati :lol:
    Ajde uživaj lave
  • Dadox
    1.1k
    Znači podatak koji nitko ne može provjeriti.Nego,kada će Gregurina konačno dobiti pedalu? Di je zapelo?
  • FazeN
    3k
    ok onda laze onaj koji mi je to rekao da ga klub prati, oces sad da ti roknem ovdje javno postavu 2 dana prije utakmice pa da vidimo javno jel taj tip laže? Tu informaciju možemo brzo provjeriti.
    Ne pravi se grbav, preskoci moje objave lp.
    Pozdravi tatu od Jagusica, Pozdravi tatu od Subotica i na kraju pozdravi mog tatu vjerovatno i njega znas
  • Dadox
    1.1k
    pa što si mi slao privatne poruke i javljao se da ti dam informacije o malome? Daj napiši…Ajde..Tko je koga kontaktirao? Osim mene tako si i druge tražio info u inbox,samoprozvani insajderu zeljan paznje…Sada baš čitam te poruke gdje pišeš da mi vjeruješ…Šta se desilo?
  • Dzoni
    2.5k
    Koji sam ja to kurac pročitao sa bekovima...
  • ElDorado
    6.6k
    Ovo je brzo eskaliralo. Sad vise ne kuzim tko zna cijeg tatu, mamu, strica, tetku…. Ko je mali, drugi mali, treči mali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.