• Goncalo Santos
    1.8k
    Tesko da ce to bito neko brutalno ime, vjerojatno netko od 27 do 31 godine tko ce doci na jednogodisnji dvogodisnji ugovor maksimalno cisto da mikic ne izgori dok nema morisa.

Bartolec u astani ima ugovor do 31.12.2025., znaci dosao bi besplatno, poznaje hnl, bio je u mladim kategorijama Dinama, prilicno sam siguran da se o njemu radi.
  • FazeN
    3k
    nemoj se iznenaditi ako mali sutra bude igrao protiv Gorice u juniorima, a beka nam bude igrao krilo protiv Rijeke :)
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    buraz samo kažem da je sad prilika da se malo pokaže i završi priča . Ili jeste ili nije za Dinamo. Mene ništa ne može iznenaditi više od strane trenera.
  • FazeN
    3k
    Razlog zašto ime igrača nisam pisao koji nam je pikiran kao zamjena za RPG-a je i taj što posao Kove nije siguran kao prije, a igrač je zapravo malo i Kovin izbor(toliko o tom da Boban ne sluša Kovu)
    Pa tko zna što bude ako se Kova napuca s klupe..
    No toliko mi je ljudi poslalo poruku pa evo,

Uglavnom radi se igraču koji trenutno igra u Švicarskoj -> Jozo Stanić.
    Originalno bek, ali Stanić je tamo trenutno štoper, no Kova ga gleda kao pouzdanog beka kojem može vjerovati i s kojim je već radio i ostao u odličnim odnosima.
    Kontakti postoje i nadam se iskreno da propadnu.
    Stanić igra možda najbolji nogomet u svojoj karijeri, no prije Mikića ne smije dobiti š od šanse u Dinamu.
  • ElDorado
    6.6k
    Šokeran sam. Kad imaš trenera malih klubova.
  • bbb medimurje
    4.6k
    Moze neko jasno i bez okolisanja napisati zkj se mikicu neda sansa?
    Bilo je rijeci da se uozbiljilo i jako posvetio nogometu
  • Facke
    6.9k

Zate koj je "lagancic" :razz:
  • FazeN
    3k
    Moze neko jasno i bez okolisanja napisati zkj se mikicu neda sansa?bbb medimurje

Istina je da je Mikic bio kurcevit i bahat u početku, čak postoje priče da je rekao da je bolji od Valincica(ne zalazim u to).
    No sva ta situacija s njim je mutna.
    Napisacu otvoreno da ga je agent tjerao u Hajduk, kad kažem tjerao to i mislim, agent je prihvatio malom ponudu za Hajduka obećao ovima dolje da on ide njima, mali nije htio, odbio je sve to i od tad odnos agent Mikic ne funkcionira.(mislim da ni ne pričaju čak..)
    Ukratko ovaj ga je htio uvalit za lovu negdje da uzme proviziju dok može, mali odbio i eto problema.
    Možda će ljudima biti čudno za cut i za nevjerovat, ali agent da je zaustavio malom pripreme ovo ljeto s Dinamom na koje je trebao ići. Eto ako agent može jednom Dinamu igrača zaustaviti na pripremama onda se zapitajmo.
    Ima to još svašta za rec ali neću javno, mislim da ga agent minira i gotovo
  • PetkoDaniOršaGol
    999
    Članak o Jozi Staniću na Indexu za 3... 2... 1...
  • ElDorado
    6.6k
    kaj se nije pisalo da su raskinuli?
  • FazeN
    3k
    Stvarno misliš da jedan takav mutivoda u ugovor nije stavio stavku da se spriječi jednostavno raskidanje? Izlazim iz teme, offtopic sorry.
    Pisat ćemo o tom drugi put kad se riješi situacija s Jagusicem, ne bi da cistacica se uvrijedi jer iznosim neke stvari.
  • Zagi
    12.6k
    Možda će ljudima biti čudno za cut i za nevjerovat, ali Škegro agent da je zaustavio malom pripreme ovo ljeto s Dinamom na koje je trebao ići.FazeN

Kako ovo u praksi funkcionira? Mali je rob ili kaj?
    Kako agent zaustavi igraču odlazak na pripreme?
  • FazeN
    3k
    Offtopic smo osli, o tom budem pisao uskoro isto jer mi je žao malog. Dok je bio kurcevit nije mi bilo žao, sad kad se smirio i radi stvarno mislim da je zaslužio šansu.
    Uglavnom bek kojeg gledamo je Stanic eto.
  • Zagi
    12.6k
    Nikako ta situacija nije offtopic.
  • ElDorado
    6.6k
    Ništa to meni nije jasno da ga jebeš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.