• scooniepenn
    5.4k

Hvala ti puno na informacijama. Nadam se da će odigrati dvije sezone i doprinijeti puno našim rezultatima, jer je iz aviona vidljivo da je mali top talent.
  • rokikaciga
    4.6k
    Drago mi je da ide na dvojnu registraciju. Zao mi je sta ide kod Roka i Mladine u Dubravu u vjerojatno najlosiju Dubravu otkad su u 2.HNL
  • NKDZ86
    5.3k
    opet je diskutabilno, kako mladi igrač koji je talent dinamove škole, može napredovati i biti bolji u klubu kao što je dubrava? ima li to smisla ili da li je to put u propast za igrača...
  • rokikaciga
    4.6k
    Za njega je jesenski dio sezone najbitniji u karijeru. Jer se vraca nakon ozljede meniska i mora skupiti dovoljno minuta da nema mentalnu barijeru i da ide 100% u duele. Zato je dvojna rega sa klubom u 2.HNL top stvar za njega trenutno. A taj rang je dovoljan podrazaj za njega kao igraca koji se vraca sa rehabilitacije jer ce moc vise pokazat sto se kreacije tice, dobije na samopouzdanju itd.

Jedini minus je to sto ide kod ludaka Mladine i Roka koji se cigani na svakoj lipi. Ikona kluba Dragan Juranovic je otisla u Sesvete jer mu predsjednik kluba Roko nije dao vise od 1300 eura mjesecno neto. I to jedan dio na ruke. Dovoljno o tome o kakvoj se osobi radi...a druge neke stvari necu spominjat jer nisu za javnost i ne ticu se sve bas nogometa. A Juranovic je top igrac za taj rang nogometa.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Ja želim Krivaka… Samo njega, znam da su narušeni odnosi s Loksom, ali njega bi doveo pod svaku cijenu, imati ćemo novu situaciju Fruk….
  • Jurki
    19k
    naravno da smo svi za to da se "pobere" maksimalni broj kvalitetnih mladih talenata iz Hnla.. ali moramo biti realni.
    Tom decku trebaju minute, da igra, da se razvija.
    Taman da i imamo Dinamo II tesko da Krivak, Jagusic imaju zelje igrati drugu ligu.
    Koliku minutazu ti klinci mogu ocekivati ove sezone u prvoj momcadi Dinama?
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Ja mislim da ti ne razumiješ moju opčinjenost Krivakom i moje mišljenje o njegovim igračkim kvalitetama. Ne mora biti da sam u pravu, ali iz mog kuta gledanja i onog sto ja vidim na terenu. On je najbolje desno krilo lige već sada. Može igrati na vise pozicija i ako ne bude daljnjih ozlijede će biti standardan reprezentativac vrlo brzo.

Sasvim sam siguran, ukoliko ne bude novih ozlijeda, da će do kraja sezone biti najbolji igrač lige van Dinama i Hajduka.
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ako cemo tim putem ici,imati mlade i brze igrace na kojima mozemo zaraditi onda i ima smisla dovesti krivaka da djeli minute sa lisicom kao sto kollega @vlatkomarkovickaze ,nikakav Dinamo 2 a ni kapitalac ,jer u tom slucaju bi i Lisica izgorio ,ovako bi se nadopunjavali
  • Orc123
    13k
    Nikakav dogovor Dinamo nema sa Barcom u vezi Varele...bar kolko sam ja cuo....Bara pricao s Bobanom o Vareli....Barca nije nista dogovorila s nama......
  • Enco
    541

I meni je žao ,sigurno zaslužuje bolje ali do iduće godine i Dinama B nema baš nekog izbora, zna se čiji igrači idu u Dubravu, čiji u Rudeš, a čiji u Kustosiju .
  • FazeN
    1.4k
    Nikakav dogovor Dinamo nema sa Barcom u vezi Varele...bar kolko sam ja cuo....Bara pricao s Bobanom o Vareli....Barca nije nista dogovorila s namaOrc123

Barca ima mogućnost otkupa..
  • Orc123
    13k
    otkupa cega?
  • FazeN
    1.4k
    ugovora od malog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.