• Efes Pilsen
    12.4k
    Moramo odigrat i malo vise utakmica da se vidi tko je kapacitet tko ne, jel dovoljno to sto imamo itd. Selekcija je trajan proces...
  • Nadmocniji
    454
    Livaju se vrijedjalo u Rijeci sa tribine pa je napustio vatrene, sad ga se gadjalo bakljama sa tribine. Markan je na potezu...

EDIT: kriva tema, nek modovi prebace u HNL.
    Sorry
  • FazeN
    1.4k
    Biće još transfera na zimu sigurno, vec radimo na transferu napadača zima/ljeto vidit ćemo što će se isposlovati tu

Zasad smo zadovoljni krilima jer Luka će igrat dosta desno, a i mali Varela bi zbog deala s Barcom u HNLu trebao dobivati više minuta kad uđemo u ritam utakmica.
    Vidović neće apsolutno nikad igrati vezu tako da već je tu puno krila i nema potrebe za novim.
  • NKDZ86
    5.3k
    Varela bi zbog deala s Barcom u HNLu trebao dobivati više minutaFazeN

to mi je baš jadno, da neko mora igrat zbog drugog kluba i dogovorenog posla...
  • sanjinlego
    4.1k
    Branko Pavic, Dubrava.
  • FazeN
    1.4k
    to mi je baš jadno, da neko mora igrat zbog drugog kluba i dogovorenog poslaNKDZ86

A slažem se s tobom, ali logicno je ako mali više igra dobit ćemo više love. Tako je i da prodaješ bilo kojeg igrača, više love uz više minutaže i statistike dobre. Tako da ja ne bi tom pridodavao neku veliku pažnju, mali je talent, za HNL će nam super doći, uzet ćemo dobru lovu kasnije i siguran sam da će Boban i naš zapisničar naći još boljih opcija :)
  • Pacho
    3.9k

Znaci to sa Varelom i Barcelonom je vec gotova stvar?
  • FazeN
    1.4k
    Znaci to sa Varelom i Barcelonom je vec gotova stvar?Pacho

Stvarno ne znam detalje.
    To znaju samo Boban i Bara.
    Dogovor je jako tajan, ali znam da smo uspjeli izvući puno jače i bolje uvjete nego jadna Gorica kojoj je npr Bara ponudio deal 25% klubu 75% njima.
  • Goncalo Santos
    440
    Postoji li ikakva sansa da Varela ostane kod nas 2 godine barem? Vjerujem da bi ga Barca iskoristila tako da ga instant nekom drugome preprodaju, a kod nas se moze bolje razvijati.
  • Hrvatski Gradjanski
    105
    Šola je napisao da mu je Boban na proljeće rekao da već kasnimo i da zbog toga neće moći dovesti sve igrače koje bi htio, a koje bi bilo moguće dovesti da je imao više vremena.

Očekujem da Boban nastavi s jačanjem kadra i da nas ugodno iznenadi na zimu ili ljeto sa s transferima na kojima sad radi.

Boban očito ima dugoročnu viziju i neki igrači vjerojatno trebaju premostiti taj period.
  • FazeN
    1.4k
    Postoji li ikakva sansa da Varela ostane kod nas 2 godine barem? Vjerujem da bi ga Barca iskoristila tako da ga instant nekom drugome preprodaju, a kod nas se moze bolje razvijatiGoncalo Santos

Postoji šansa naravno, sve ovisi kad će Barca iskoristiti pravo na otkup koji imaju, za godinu ili dvije.
    To nitko ne može znati, ali mogu ti reći da ispod 5 milja sigurno uzeti nećemo, uz bonuse ide to i više
  • scooniepenn
    5.4k

Vezano uz Varelu ima li Barca pravo prvokupa ili zajamčenu kupnju? Hipotetski Barca ponudi na ljeto 5, a Liverpool 10 milja. Je li to tada potpuno nebitno? Inače, iz moje perspektive Vareli trebaju barem dvije sezone u Dinamu da bi došao na razinu, uz pravilan razvoj, da može uopće tražiti svoj prostor u jednoj Barceloni.
  • FazeN
    1.4k
    Vezano uz Varelu ima li Barca pravo prvokupa ili zajamčenu kupnju? Hipotetski Barca ponudi na ljeto 5, a Liverpool 10 milja. Je li to tada potpuno nebitno? Inače, iz moje perspektive Vareli trebaju barem dvije sezone u Dinamu da bi došao na razinu, uz pravilan razvoj, da može uopće tražiti svoj prostor u jednoj Barceloniscooniepenn

Stvarno ne znam, pa ne želim pisati ako nije točno, kažem ti da je dogovor strogo tajan i tko god kaže da zna detalje sve, laže.
    Ja samo znam da Barca ima pravo na otkup oko 5 milja, te mi možemo dobiti još tu bonusa kakvih par milja.
    Plan je naš dvije godine da je s nama i radi, ali tko zna kad će Barca htjeti aktivirati za malog to.
    Te jedan agent hrvatskog igrača(nek mi se jave admini ako žele ime), rekao mi je da imamo dobar postotak i da mali ostaje makar dvije godine da Bara tako želi da je rekao da će tako svi više profitirati, Dinamo, Barca, mali, a na kraju i ono njemu najbitnije, sam Bara.

O postotcima i to neću pisati javno na forumu imam neke brojke isključivo jer mi je i to kasnije Haza rekao, ali to je sve što ja znam.
  • Goncalo Santos
    440
    Branko Pavic u Dubravu na dvojnu registraciju?
  • sanjinlego
    4.1k

Da, napisao sam gore. Vec danas na treningu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.