• tp1997
    1.9k
    Ja ne vjerujem da Špikić odlazi dok ga ne vidim u dresu Rio Avea, pa možda ni tada.

Čovjek bi i nuklearnu kataklizmu i treći svjetski rat preživio u dresu Dinama.
  • Marc
    504
    ovo ko u najvećim krimićima svi povezani s nekim.. Nick Praskaton.. što dalje tim ljudima od Dinama..
  • Paggini
    63.9k

Ima toga još što Haza i ne piše, nevjerojatno je koliko su Pripuz i ekipa s knežije pustili pipke po hrvatskom nogometu, a i općenito po državi uz potporu srpske mafije, naravno.

LJPV se s gadnom gadnom vatrom igra, ali nije ni on nista bolji od njih
  • Dinamosaur
    2.4k
    s obzirom na spomenutu ekipu, skoro sve je proslo remont, samo me i dalje peče onih 15-ak ozlijeđenih u istom trenu prosle sezone...cekam tvoju dojavu o novim licima u tom sektoru
  • Slepicka
    295
    kako Ljubo u intervjuu naglasava da nema nista protiv Kustica, citajuci ovo, sve ima smisla. A onaj Bimbo sto nam je glumio sportskog direktora, Boze me sacuvaj..sve treba odjebat tko god ima i malo veze sa tom mafijom pa i Simica ako je tako...lesinarima.nije dosta sto imaju cijeli grad i drzavu pa bi jos , nikada dosta..a i Simunic pizda lize pak Pripuzu pa nam je sabotirao drugu ekipu
  • Dadox
    677
    Ne samo Pripuz.Opće je poznato da se na razgovorima u klubovima pojavljuje glavom
    i bradom Nikica Jelavić,ali ne nogometaš…
  • rokikaciga
    4.2k
    Zalosno je kaj ne znam jel se sprdas ili ne :lol:
  • Dadox
    677
    tako mi titule 2025/26
  • Pacho
    3.6k
    Cetnik LJPV ima i oblik glave kao stvoren za duboku penetraciju u Kusticevo tanko crijevo.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Kako je krenulo, još će ispasti da su se Kekin (nema pojma o nogometu kako tvrdi) i Jelavić (ne nogometaš) našli na legendarnoj kavi iz nogometno-menadžerskih razloga. :lol:
  • rokikaciga
    4.2k
    Ima Mile malog iz Buja, odlican mali. Mile koji btw igra mali nogomet u 19h na SRC Trnje.
  • Filip85
    477
    ali Vukelić je od šoka dobio blagi moždani udar.Haza

Čekaj ozbiljno ? Pitam jer mi je susjed...
  • DiddyGuela
    4k

Izgleda ko buttplug.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.