• Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    600k, njegova plaća, cijena novog ugovora da potpiše...gospodo, mi smo zaradili danas barem 5 milijuna!
  • Mr Anderson
    13.4k
    Ako je istina, sretno Špika u Portugalu.
  • Mr Anderson
    13.4k
    menadžeri (malog ne zastupa samo Škegro nego i Rajko Momčilović) i obiteljHaza

Čekaj, Rajko Momčilović mu je menadžer? Daj me nemoj zezat. Ma teraj to, nek ide kud hoće.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    :scream:
    pregovarala transfer sa Bobanom i Dabcom.Haza

Cek, Dabac je pregovarao?! Zapisnicari imaju pravo glasa?
  • Haza
    10.4k
    Rajko Momčilović mu je menadžer?Mr Anderson

Rajko je za Škegru gospon čovjek;) a gle, poslovni su partneri, ali tihi, Rajko ima mišiće, a Škegro osim što je ljigica puna kompleksa ima kontakte. Našli su se, ali ne bi zbog toga napada Jagušića.
  • miro
    7.2k
    Rajko Momčilović....jebote mislio sam da to ime više neću nikad čut, a pogotovo ne u kontekstu Dinama
  • Jurki
    18.8k
    Špika - igrac koji je dobil milijardu prilika. Odigral neke dobre, a bome i neke vrlo lose utakmice.

Nekaj bumo zaradili, nekaj ustedjeli na placi igraca koji uopce nije u planu.

Hvala i sretno u nastavku karijere.
  • Haza
    10.4k
    Rajko Momčilović....jebote mislio sam da to ime više neću nikad čut, a pogotovo ne u kontekstu Dinamamiro

Pa on kao partner Škegre stoji iza Mikića, Horvata itd. Nije to kontekst Dinama, nego igrača Dinama, a nigdje ne piše tko ih ne smije zastupati.
  • ElDorado
    5.3k
    Ja samo mogu zaključiti da ti roditelji nisu normalni
  • miro
    7.2k
    "Dobar dan ja sam Rajko, možda me znate iz afere Dečki s Knežije, odležao sam 10ak godina zbog dilanja droge, razbojstava, otmica i fizičkih napada, pa ako ste za to da ubuduće predstavljam Vaše dijete , molim potpis tu, tu i jos tu..."
  • ElDorado
    5.3k
    U slučaju spora nadležan je ulazak u gepek i tri runde preko Sljemena
  • scooniepenn
    5.4k

Izvinite kolega Miro, 12 je Rajkec odležal. Trebal je 14, al' se tak lepo spominal sa čuvarima da je zaslužil prije izajti.
  • skener
    5.6k
    Jedino netko tko je 10+ godina bio izoliran od stvarnog svijeta je mogao u Špikiću prepoznati potencijal te mu postati menadžer
  • miro
    7.2k
    ako ti je poznato, jel fakat istina da i Pripuz zastupa par dečki iz naše nogometne škole?
  • Enco
    528

Vjerujem da većina tih roditelja i klinaca u početku ni ne zna tko stoji iza agenta, saznaju kasnije, a upaznaju ako nešto zapne.
    Svi agenti imaju nekoga iz tog miljea to im dođe nešto kao polica osiguranja :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.