• Zg123
    2.3k
    Ako Spikic ide onda nam definitivno treba jos 1 desno krilo osim ako se ne misli tu prilika dati malom Vareli ali po meni ga je steta gurat desno
  • Hrc-Vg
    933
    Mali Zulfić me oduševio na Ramljaku, zakaj ne bi mogao biti u rotaciji, ima 17 god…
  • NitkoBitan
    30.2k
    Spikic u Portugal, Cordobi ce se nac neka posudba, Topic isto na posudbu... Mislim da je realno da dovedemo do kraja prijelaznog roka jos jedno desno krilo.
  • NKDZ86
    5.2k
    a mali Horvat? zašto bi stalno dovodili, pa dajte juniorima priliku...
  • CastAway1986
    3.8k
    Ne vjerujem da ce se dovoditi više krila kad to mogu odigrati i Stojkovic i Bakrar
  • Dadox
    681
    za 2 i pol mjeseca i punoljetan…
  • Droljo
    20.2k

Ja mislim da se uz lisicu varelu i stojkovića tu još računa na rpg-a i valinčića za nedajbože na krilu. Moris je derao krilo u istri par puta. Ne vjerujem u neko dovođenje.
  • Enco
    539

Haza uvijek jasan i direktan :clap:
    Ovo je blaga verzija kao sto si i napisao. Ima u tom poslu i "igrača" nekih drugih skupina . Odlaskom Mamića nogometom su iz sjene zavladali neki drugi "igrači", pojedini bliski Mamicevi suradnici su se slizali sa njima.

Boban je najbolja stvar koja se dogodila općenito za hr nogomet ne samo za Dinamo.
    U mlađe uzraste reprezentacija ulaze samo igrači pojedinih "igrača" što je bio slučaj i u Dinamu do dolaska Bobana.
    Evo zadnji primjer mali Zulfić , većina ovdje nije ni čula za njega sad do Ramljaka.
    Pa nije dečko kroz dva tjedna pauze između sezona postao to što je , lani kao ulazni junior igrao za
    kadete II, ima dvadeset i sedam nastupa od čega samo deset puta startao.
    Trebam li napisati zašto je tako bilo?
  • Droljo
    20.2k
    Trebam li napisati zašto je tako bilo?Enco

Bilo bi lijepo.
    Hvala unaprijed.
    Lp
  • Crni86
    14k
    nogometna "mafija" kak se tu napisale postoji i izvan HrvatskeFacke

Ima serija - zlatni decko koja je snimana po istinitom dogadaju. Nikad nije otkriveno koji je igrac o kojem se radi ali mnogi nagadaju da je rijec od Nemanji Radonjicu. Istina vjerojatno srbi u podrucju mafije su malo divljiji, ali jako dobar neki prikaz svega toga u pozadini sta se ne vidi na ekranima.

Ali ne znam kaj se neki cude da toga i kod nas ima. Svuda di ima love ima i mafije. Upravo je to bio i motiv ovim deckima iz serije koji su htjeli preuzet deckovu karijeru. To se danas samo radi na malo sofisticiraniji nacin.
  • ElDorado
    5.3k
    Nek svatko bira mngra kako hoće i kako mu se svidja. Ne bi se čudio da je u našim mladjim kategorijama bilo teškog nepotizma i korupcije. Mi kao klub trebamo imati neki popis obsolete mngra s kojima se ne radi. Škegro nas je toliko izjebavao u zadnje dve godine i čemu se izlagati takvim sranjima.
    Mislim da je ovoljetni raskid ugovora s nekim igračima takodjer bio uzrokovan nekakvim mutnim igrama iz prošlosti.
    Ja recimo nisam uopce pratio juniore. Pogledam prvu tekmu na Ramljaku i odmah vidis da Zulfić tu iskače. I di je bio do sad? Debela rezerva. Ipak se stvari mijenjaju.
  • Niko1986
    2.7k
    . Ne bi se čudio da je u našim mladjim kategorijama bilo teškog nepotizma i korupcije.ElDorado

Nije bez razloga osjetan broj trenera iz Dinama otišao u Lokomotivu. Kolikogod svi slavimo rekonstrukciju momčadi i transfere, dugoročno je za klub puuuuno važnija rekonstrukcija hladnog pogodna gdje i dalje ima ozbiljan broj ljudi koji tamo ne trebaju biti. To će čak biti i puno teže. Ako sam previše u offtopic otišao nek moderatori premjeste.
  • Enco
    539

Pred par mjeseci se pisalo , a vrlo brzo se i dogodilo...

"Treneri u omladinskoj školi rade mrežu osobnih usluga pa nerijetko ne igraju najbolji nego najpodobniji – kaže za Nacional klupski izvor.

Iz tog razloga prvi Bobanov rez očekuje se u omladinskoj školi. Tu se očekuju prve smjene, a prema informacijama koje imamo tu bi se moglo promijeniti i preko 50 posto trenera. "
  • rokikaciga
    4.2k
    Do pocetka sezone omladinaca mogao si rezat tenzije i stres nozem. Bas zbog toga sta je Zvone odlucio napraviti teski rez i nije se znalo tko ostaje a tko ne do zadnjeg trena. Bas je bilo napeto, ljudi nisu odlazili na GO jer su se htjeli dokazati itd

Sada su ljudima dali cak i normalne place za trenere koji hrane ovaj klub klincima na kojima Dinamo zaraduje i od kojih zivi u konacnici.

Sve krece prema tome da cemo svake godine izbaciti 2-3 juniora za prvu ekipu jer nece biti nepotizma i korupcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.