• Ivdzo11
    8k
    Doznajemo i da su neki dan u Maksimiru bili predstavnici slovenskog prvoligaša Mure, da se i s njima pričalo o mogućoj suradnji, o posudbi igrača. Najviše trojica Dinamovih igrača mogla bi ići u Sloveniju, a u Dinamu ozbiljno razmišljaju i o toj opciji, jer, ipak se radi o prvoligašu. A to je osnovni cilj, poslati igrače u najviši rang! Dinamo je, navodno, na tom sastanku i predložio Muri već neke igrače, ali, vremena su drugačija nego nekad. Tada je bilo dovoljno da klub kaže 'ideš na posudbu i gotovo', danas se pita i igrače, menadžere, roditelje, djevojke i supruge. Nema više 'hoćeš-nećeš', nego 'biste li možda htjeli...' Pa i o tome ovisi gdje će i pod kojim uvjetima iduće sezone igrati, prvenstveno mladi, Dinamovi igrači na posudbama.

25.lipnja 2025
  • Ivdzo11
    8k
    Prema izvorima bliskima Jutarnjem, Miha Zajc i Monsef Bakrar vrlo su blizu Dinamu i samo bi veliki preokret mogao zaustaviti njihov dolazak na Maksimir. Peglaju se posljednji detalji, nakon kojih bi igrač Fenerbahčea, 31-godišnji slovenski veznjak, te član New York Cityja, člana MLS-a, 24-godišnji alžirski ofenzivac/napadač trebali potpisati ugovorne obveze s "plavim" klubom...

Ako je vjerovati informacijama, obojica su apsolutno za da se priključe i budu dio stvaranja nekog novog Dinama. Iako su navodno dogovoreni svi osobni detalji oko ugovora, još nije formaliziran već dogovoren raskid ugovora Zajca s Fenerom, a što se tiče negdašnjeg člana Istre 1961, prema našim izvorima iz kluba, taj bi se posao trebao riješiti kroz najviše nekoliko dana.

Sportske Novosti
  • hardek
    5.3k
    Razmišljam si baš, Bakrar je fizički moćan igrač i jak u presingu. Nebi se iznenadio da dolazi ne samo kao varijanta u napadu već i na desnom krilu. Očito je da ćemo na desnom krilu težiti motoričnim i okomitim igračima a realno osim Lisice takvog nemamo.
  • Droljo
    18.8k
    Ma nek dođu. Idemo bez poraza sezonu proći!
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Iskreno ni Bakar ni Zajc mi nisu previše jasni logički. Imaš već 4 igrača za tri pozicije koji su 27+ godina i nema mi smisla dovest i petog, i to još na osmicu gdje imamo čak 5 igrača koji pretendiraju na to mjesto...
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    S ova dva mi se čini roster kompletiran i jako mi se sviđa, mene jedino jebe desno krilo. Iskreno Lisica mi je bio najslabija karika bio je na pripremama, a nemamo neku alternativu kao bas pravo krilo…
  • rokikaciga
    3.1k
    Dajte pls prevodite ne-engleske vijesti ili neki sazetak

U najmanju ruku provucite kroz chatgpt i nek sazme u 2 recenice
  • Ivdzo11
    8k
    ma gluposti vjerojatno...

Koln jako zeli igraca, odrzani razgovori vec, Heidenheim trazi izmedu 8-10 mil eura....

Brazilska Bahia i Dinamo Zagreb konkurencija, ali igrac preferira ostanak u Bundesligi
  • rokikaciga
    3.1k
    Hvala ti

Nemam X account pa nekad nit neda otvorit tweet.

Izgleda zanimljivo igrac ovak nabrzinu statisticki ali ak vec traze 10m... kako bi rekao jedan moj prijatelj: SUMLJAM da bu kaj od tega posla
  • ElDorado
    4.8k
    Mislim da se ocito trazi neki univerzalac u napadu koji moze pokriti i krila. Ovaj bi dobro legao al je van nasih dometa.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Ma iskoristavaju sad ovu situaciju oko Belje, a i Kolnov Ljubicic je zavrsio kod nas, pa eto. Bildanje cijene :grin:
  • CastAway1986
    3.5k
    Lisica je imao malo slabiji start ali isto tako je napredovao svakom novom utakmicom tako da teza da je najslabija karika na pripremama ne stoji ...Ali ne čudi me posto ga je dosta ljudi na forumu prozvalo Špika 2. i krenula pljuvati nakon mjesec dana u klubu...
  • Noel
    13.5k
    Ovaj Scienza je vrhunski tehničar i španer sa bolesnim udarcem i ubačajem. Oršić sa puno boljom tehnikom. Krilo samo takvo. Mislim da bi bio u top 3 igrača HNLa. Ali to je znanstvena fantastika mislim da su to novinarske bedastoće, lik može birat klub u Bundesligi sredina i donji dom di želi igrat po meni.Na svojim leđima je doslovno u dvije utakmice playoffa ostavio Heidenheim u Bundesligi.
  • Hebimir Strašni
    102
    Bude on dobar pogotovo u europskim tekmama. Svaku utakmicu je bio sve bolji i
    taman bude došao na radnu temperaturu kad počne prvenstvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.