• dinamozivivjecno
    2.7k
    Kulenovic definitivno mora ostati, a ako smo ozbiljno zainteresirani za Bakrara onda smo mogli i Kangu ostavit da bude 3. napadac jer su tu negdje po ucinku.
  • skener
    5k
    A nitko ne pita kako je gospodinu Manenici kada svaki dan čita o novim troškovima i novim transferima koje mu imenjak dovršava
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    često takve kupovine iznenade, koje na prvu izgledaju lošeCUCAK

Nekako sam ipak pristaša onog da ako ti nekaj ne šmeka na prvu da u pravilu tako i bude.
  • Crni86
    12.5k
    a zamisli kad u 03/2026 mediji i tovari vide da smo poslovali pozitivno 2025. nakon kaj smo ulozili 15+ milijuna eura.

Eksplodirat ce im glava, jedva cekam cut sve optuzbe, pogotovo jer su navijali za rijeku pa da mi nemamo love :smile:
  • prefontaine
    2.8k

On je sad u nekom podrumu, zaključan, sa bocom vode i fetom kruha. Nema pojma šta se događa u realnom svijetu.
  • fakin
    995
    Prema novinarima danas bi trebala biti dva potpisa igračaDiavollo094

DDB i SM?
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Od Miereza stvarno nista?!
  • javolimtebejako
    2.6k
    Od Miereza stvarno nista?!znajdatevolimja

ne sekiraj se.. (ja sam Ramonov menadzer)
  • tp1997
    1.7k
    Nije li filozofija bila da se gradi Dinamo primarno na igračima iz našeg podneblja, a stranac mora biti ili klasa ili veliki potencijal? Kako se u to uklapa Bakrar? Dobro je netko od kolega napisao, npr. Mijić ima i bolju statistiku i naš je igrač a i vjerojatno bismo ga morali manje platiti, stvarno mi nije jasno
  • Paggini
    59k
    I nakon cetvrtog prijelaznog roka gdje ekipa piše da smo zainteresirani za Bakrara, vi još uvijek mislite da smo zainteresirani za Bakrara :cry:
  • Droljo
    18.5k
    Mijić ima i bolju statistikutp1997

A kakve veze ima statistika? Kakvu je statistiku imao menalo u sloveniji ili ovaj napadač (jakupović) što ga je osijek doveo prošle sezone?
  • tp1997
    1.7k
    Ima jer ti je barem nekakva smjernica, kad usporediš statistiku sa ligom i ekipom u kojoj igrač igra. Nije garancija, ali nešto govori. Inače bismo mogli svakoga s ceste dovoditi po logici "možda baš kod nas eksplodira" ili "gledao sam ga jednom, vjeruj mi super je momak"

ovaj napadač (jakupović)Droljo

Drago mi je da si pitao, 32 gola u 67 nastupa za Maribor. Skoro pa gol svaku utakmicu. Apsolutno dobra referenca za dovođenje igrača. I radije bih da njega dovedemo nego raspalog Bakrara.
  • IvanS
    336
    I nakon cetvrtog prijelaznog roka gdje ekipa piše da smo zainteresirani za Bakrara, vi još uvijek mislite da smo zainteresirani za Bakrara :cry:Paggini

Pa on se već jednom slikao u Dinamovom dresu i na kraju nije ostao tu.
    E sad, da li je slika bila prije potpisa, za vrijeme, nakon potpisa?? Hm...

Ali da, od tog trenutka svaki prijelazni rok je on "meta".
  • Droljo
    18.5k
    Inače bismo mogli svakoga s ceste dovoditi po logici "možda baš kod nas eksplodira" ili "gledao sam ga jednom, vjeruj mi super je momak"tp1997

Za to imamo dobro plaćene stručnjake u klubu da odvagnu.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ako ne dolazi Mierez, Azon ili riot!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.