• bazooka93
    23
    to rođo samo fc espanol zagreb

Navodno će lidl imati svaki tjedan šanjolsku kuhinju u ponudi tako da će naši igrači imati paellu na tjednoj bazi
  • Roky
    27
    Jel se moze taj Bakrar bar malo mjerit s Mierezom ak ne kaj ce nam bzvz jedino ko neka rotacija ...
  • prefontaine
    2.8k
    Jel se moze taj Bakrar bar malo mjerit s MierezomRoky

Po TM-u:
    Monsef Bakrar 1,83 m
    Ramón Miérez 1,82 m

šiša ga Bakrar za jedan centimetar.
  • Roky
    27
    Ovisi o frizuri ja mislim
  • Maximo
    798
    Monsef je sasvim sigurno kapitalac kakvog trebamo :D
  • BPAM
    272
    Bakrar u MLS-u kroz 2024. i 2025. - 56 utakmica, 6 golova
  • Roky
    27
    neka njega tam u MLS-u dajte nam El Tora
  • Droljo
    18.5k
    Bakrar u MLS-u kroz 2024. i 2025. - 56 utakmica, 6 golovaBPAM

To ne znači da kod nas nebi zabio 20+ golova u sezoni. Stvar je prepoznati igrača jer mi gotovog teško možemo dovesti.
  • BPAM
    272

Samo sam stavio statistiku.

Tako je Mierez u zbroju sezona 19/20 i 21/22 - 56 utakmica, 5 golova
  • Droljo
    18.5k

Kužim. Nije tebe išlo nego općenito pišem.
  • Orc123
    12.5k
    Ja i dalje mislim da bakrar moze biti veliko iznenađenje za sve jer je agilan napadac, tehnicki jako dobar, jak u duelu, on moze eksplodirati definitivno.....mislim da kao neka rotacija moze biti veliko iznenađenje....
  • KristijanHR
    170
    Jel ga uopce tko gledao tamo, pa nije valjda toliko kriminalan...
  • Crni86
    12.5k
    bakar moze doc na razinu kulena, ali opet po meni je to razina treceg napadaca za dinamo. Ne znaci zato da je bakar los, ali ne vidim da je bolji ili moze biti bolji od kulena. Onda rade biram trio beljo, kulen, kulusic nego trio beljo bakkar kulen

Najbolji primjer kako dinamo treba biti popunjen u napadu je trio gavranovic, petkovic, budimir. Dvije klase koje ce se meduosbno gurat su pod mus.
  • bazooka93
    23
    nista bakar daj minute kulusicu ili cutuku
    Mozda i topic bude false 9
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako petko ne potpiše nigdje za tjedan dana, a mi ne potpišemo dva napadača već samo jednog, stavit mu na stol 250-300k ali da više nije napadač broj 1. i to na 1+1 godinu..isto bi i sa pjacom napravio. nemam ja problem da se oni vrate ako ne nadju angažman. dobili bi oni svoj milion ove sezone u dinamu a mi dva igrača za rotaciju na mjestima di malo visimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.