• BPAM
    272

Nema šanse da se to desi, remeti ti to odma nove odnose u svlačionici, a i sve drugo, koliko god nam oni značajni bili.
  • Crni86
    12.5k
    imali su decki priliku, miris love im je bio drazi. Pjaca ionako vjv idr na bliski isto, a ovo s petkom je sad vec jako zanimljivo da vec drugi ugovor nakon dogovora propada. Mislim da to dovoljno govori o njegovom fizickom stanju.

Kak je kolega iznad napisao, to remeti aposlutno sve. Potrebno je gledati siru sliku.
  • Paggini
    59k
    stavit mu na stol 250-300k ali da više nije napadač broj 1.Ludovic IX

Čovjek ne može proći liječničke u turskoj gdje tipovi bez dvije noge prolaze, a ako mu je motivacija za dolaženje u formu bila problem kad je imao 1.2 milijun, kakva ce mu motivacija biti kad je treći napadac sa 300k eura?

Jbg, odlucio je sta je odlucio, kao i Pjaca i idemo dalje
  • Ludovic IX
    9.2k
    možda si u pravu ali više nebi bili najplaćeniji ako gledamo plaću jer bi se oni namirili iz otpremnine ne iz plaće.. a i uloga im više nije ista. rotacija pa ako se izboriš, super. mi bi bar tu otpremninu u tom slučaju bolje utrošili - na igrače koji na kraju igraju za tebe.

teško da bi petko pristao na to jer sumnjam da mu ponos bi dozvolio da bude 2. ili 3. opcija
  • Droljo
    18.5k
    Pjaca za zadnjih pola sata top krilo. Pod uvjetom da plaća ne prelazi 300k
  • Orc123
    12.5k
    Sad kad je Boban u klubu to ce se dogoditi nikad. S kim se on pozdravio na odlasku, taj se vise nece vratiti sigurno....
  • Odani Zgd
    678
    Njihova era u Dinamu je gotova.Kraj
  • Diavollo094
    23
    Prema novinarima danas bi trebala biti dva potpisa igrača
  • VolimDinamoOo
    93
    Dajte neki potpis danas, da me bar malo umiri nakon ove drame s Mierezom.
  • prefontaine
    2.8k
    S kim se on pozdravio na odlasku, taj se vise nece vratiti sigurnoOrc123

Jedino se Leonarda vratila nakon Zvoninog pozdrava :rofl:
  • BPAM
    272
    Tironi potvrđuje interes za Bakrara i da je Mierez sad jako daleko.
  • CUCAK
    535
    Ako Kulen ostaje, po meni je Bakrar bolja opcije od Miereza jel moze pokriti i kril.. često takve kupovine iznenade, koje na prvu izgledaju loše
  • Paggini
    59k
    često takve kupovine iznenade, koje na prvu izgledaju lošeCUCAK

Daj mi primjer a da nisu Orsic i Petkovic
  • njurci10
    112
    Radije onog.Mijica , nego Bakaracha
  • Mlađi referent
    13.4k
    Prije mi se čini da ćemo ostavit taj novac sa strane i čekat priliku na tržištu nego stvarno krenut po Bakrara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.