• Ijayi Atiemwen
    5k
    Dominguez viđen u Zagrebu sa Zvonom. :cool:
  • MateG
    133
    sad će te netko napast da izmišljaš, kakav izvor imaš i sl… :lol:
  • Mali Zeus
    20k
    Veli mi frend da je njegovog frenda ujak nećaka sin vidio frenda koji kaže da je njegova mama vidjela Bobana s Dominguesom.
  • Olmic
    5.5k
    imas sliku na instagramu kak secu ilicom
  • skener
    6.8k
    imas sliku na instagramu kak secu ilicomOlmic

Odveo Zvone maloga do fan shopa da si kupi dres za slikanje
  • mali M
    9.2k
    Veli mi frend da je njegovog frenda ujak nećaka sin vidio frenda koji kaže da je njegova mama vidjela Bobana s Dominguesom.Mali Zeus

sin je Bobanovog oca, a nije mu brat
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ono što je točno jest da je Dinamo poslao u Njemačku prijedlog, nešto više od tri milijuna eura plus bonusi i postotak transfera i da je otamo u Maksimir stigla odbijenica. S dozom podsmijeha. Njemački je klub uporan, tamo se važe ne svaki milijun, već svaki euro. Direktor Michael Ströll dijete je Augsburga i ne želi napraviti štetu svome klubu. Na lijepi je način poručio Dinamu 'u redu, želim vam sreću, pokušajte dalje.' Prve namjere Modrih išle su u smjeru da Beljo bude rekordan transfer u povijesti kluba, da premaši čuvenih pet milijuna Marka Roga i da od DDB-a stvori standardnog reprezentativca. I novi 10+ milijunski transfer. Međutim, priča se odužila, Dinamo je u međuvremu potrošio 'Sučića', uskoro bi mogao i 'Baturinu' i sad u Maksimiru pokušavaju ipak proći jeftinije.
  • YasutoWakizaka
    241
    Pero Bombardero je otišao. Sve je moguće... Ali ima ih još Mmaee, Cordoba, Zagorac, Perić, Brkljača, Špikić, Bulat...
  • NitkoBitan
    33.8k
    Gdje je onaj lik sa GNK tvrtkom iz Srbije? Ako nam moze financirat novi Maksimir moze i Belju podmazat.

Opalit cu mu recenziju 1 ako nas bude ignorirao.
  • Crni86
    18.2k
    Kakav sukob novina, germaijjak jedno, a sn i vecernji drugo za belju.

Bit ce zanimljivo ispratiti tko ce na kraju biti u pravu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Kako kada netko želi otić od nas sve je sređeno u par dana i ima slobodne papire ili dobijemo duplo manju od očekivane odštete, ali kada netko želi doći kod nas natezanje mjesec dana i opet se ne izrealizira. Zašto sad Beljo ne plače tamo upravi, veže se s lancem za radijator da će mu propast karijera i kaj ti ja znam pa da ga puste za 3.5 mil.?
  • mali M
    9.2k
    ja se baš baš nadam da će nam Zvone kao i ostalih par imena samo odjednom bacit bombu.. fakat se nadam da ne pričamo ni o Belji niti Mierezu, onaj Balkan deda glupi i dalje spominje Bakrara.. ma mislim... stvarno se nadam da Boban i Dabac umiru od smjeha kak se novinari trude tko će biti pametniji, a oni slažu sasvim desetu kombinaciju za napad.. Isto vrijedi i za Radeljića
  • tp1997
    2.3k
    Dosta više Radeljića, ne razumijem tu fiksaciju na polomljenog stopera s jednom solidnom HNL sezonom i to sezonom gdje su svi konkurenti bili u užasnom stanju.

Zaista sam zadovoljan svim drugim ulaznim transferima, nekima više nekima manje, ali svima palac gore...i tim više mi nije jasno što je Boban zapeo za tog Radeljića

EDIT: Vidim da sam zabunom komentirao na temi gdje su zabranjeni komentari, ali ne znam kako izbrisati post, neka admini prebace u Rasprave, isprike
  • penetrisac
    295
    Augsburgov direktor se klošari na najače, neda ispod 8 milja i teško ćemo mi do Diona Veličanstvenog. Moramo se okrenut drugom rješenju jer će nam proć pola priprema bez prvog napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.