• modri-kibic
    507
    Vidim da se Dominguez i Villar prate. Sada jel to još od prije i nešto svježe nemam pojma.
  • Orc123
    12.3k
    fotograf ti se preziva Beljo....
    Ima ih vise...nije samo jedan.
  • Olmic
    5k
    aha mislio sam da Fantom sve radi, a on ne prati ;)
  • Ivanmtk
    1.4k
    frende bio sam ironičan. Di vam se izgubio smisao za zajebanciju na ovom forumu?
  • nemapredaje
    5.5k

Kakvih sve ima na forumu ništa više nije čudno očekivati.

Jbg stari
  • Ludovic IX
    9k
    Mbuku- jel ga nismo kupili sa opcijom da ga nijemci otkupe za sitnu lovu? Jer ako ide u montpellier iz augsburga, onda su nam dali neku lovu, zar ne?
  • hardek
    5k
    Mislim da smo ga kupili za 400 000 a oni otkupili za 200 000. U principu posudba koju smo platili 200 000 jer oni nisu mogli posudivat više igrača
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Dominguez viđen u Zagrebu sa Zvonom. :cool:
  • MateG
    34
    sad će te netko napast da izmišljaš, kakav izvor imaš i sl… :lol:
  • Mali Zeus
    17.9k
    Veli mi frend da je njegovog frenda ujak nećaka sin vidio frenda koji kaže da je njegova mama vidjela Bobana s Dominguesom.
  • Olmic
    5k
    imas sliku na instagramu kak secu ilicom
  • skener
    4.4k
    imas sliku na instagramu kak secu ilicomOlmic

Odveo Zvone maloga do fan shopa da si kupi dres za slikanje
  • mali M
    7.9k
    Veli mi frend da je njegovog frenda ujak nećaka sin vidio frenda koji kaže da je njegova mama vidjela Bobana s Dominguesom.Mali Zeus

sin je Bobanovog oca, a nije mu brat
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ono što je točno jest da je Dinamo poslao u Njemačku prijedlog, nešto više od tri milijuna eura plus bonusi i postotak transfera i da je otamo u Maksimir stigla odbijenica. S dozom podsmijeha. Njemački je klub uporan, tamo se važe ne svaki milijun, već svaki euro. Direktor Michael Ströll dijete je Augsburga i ne želi napraviti štetu svome klubu. Na lijepi je način poručio Dinamu 'u redu, želim vam sreću, pokušajte dalje.' Prve namjere Modrih išle su u smjeru da Beljo bude rekordan transfer u povijesti kluba, da premaši čuvenih pet milijuna Marka Roga i da od DDB-a stvori standardnog reprezentativca. I novi 10+ milijunski transfer. Međutim, priča se odužila, Dinamo je u međuvremu potrošio 'Sučića', uskoro bi mogao i 'Baturinu' i sad u Maksimiru pokušavaju ipak proći jeftinije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.