• crophantom
    923
    Kaže Olivari da bi ovaj mali "po njegovim izvorima u Španjolskoj" odmah trebao biti najjači stoper u Dinamu.
    Teške riječi. :D
  • javolimtebejako
    2.5k
    ikonski potez valincica, prvi put vidim da igrac dolazi na ljecnicki u opremi novog kluba. vec mi je omiljen
  • rokikaciga
    2.4k
    Oliveras nema niti jedan nastup u seniorskom nogometu sa 21om godinom. Sergi ima dva nastupa u Ligi Prvaka, 3 u Primeri i jedan u kupu i to za Barcu. Također ima 41 nastup za Barcinu B ekipu u svim natjecanjima. Već sad je prešišao Oliverasa i to debelo.

Dalje, u rosteru za stopere imamo i Jakira i Živkovića na kojeg se računa. Znači na stoperima - Dominguez, KTC, Galešić, Jakir, Živković, Mmaee. Po meni solidno iskustvo pomješano sa talentiranim stoperima.
  • NitkoBitan
    27.8k
    Jel ima kakvo krilo u Barceloni mozda? Ljudi rasprodaju ispod cijene sve, ljetna akcija, skupljanje šoldi za Wiliamsa.
  • Jurki
    18.1k
    Kaže Olivari da bi ovaj mali "po njegovim izvorima u Španjolskoj" odmah trebao biti najjači stoper u Dinamu.crophantom

Sad odmah sve zna, a siluje nas tu s Radeljicem vec mjesec dana.
    Jebo ga mercato da ga jebo mutavog.
    Prijelazni rok se veli ... konju novinarski.
  • Omake
    9.8k
    Jan Virgili Igra jako dobro za B momčad, odličan protiv naših juniora u ligi prvaka, a i odličan joker na euru u19 za Španjolsku dosad.
  • Jurki
    18.1k
    a da Capellas odmah uzme bus pa pravac za Barcelonu?
    I nema nazad dok nebu pun bus igraca.
    Da prisparamo na putnim troskovima.
  • Ludovic IX
    9k
    po nekima ovdje, nama treba još 10 igrača. .karikiram ali nakon dolaska skoro 10 igrača od kojih je većina dovedena za odmah, neki misle da treba jos toliko.

Stoper i lijevi bekovi dovedeni koji su falili. Veza nam je bila opustošena, zamijenjena sa kvalitetnim igračima. Desno krilo prodani, desno krilo dovedeno..

Prodana dva napadača i sad treba čekati dal fe doc dva ili ce boban i kova vjerovati nekom od mladica
  • tp1997
    1.6k
    neki misle da treba jos toliko.Ludovic IX

Ne, trebaju nam još trojica ili četvorica.

Treba nam provjereno desno krilo jer, svaka čast Lisici na talentu, ne mislim da su Lisica i Topić veliki upgrade na desnom krilu u odnosu na Špikića i Cordobu.

Treba nam iskusan stoper, kapitalac, jer nam je to realno najtanja pozicija, što se i vidi po tome da cijele prošle sezone nismo uspjeli ustaliti startni stoperski par.

I treba nam jedan ili dva napadača, jedan klasni napadač sigurno, jer trenutno imamo samo Kulenovića koji ne može biti prvi napadač Dinama.

Onda je prijelazni rok gotov. Vezni red smo vrhunski popunili, Valinčić top rotacija za RPGa, lijevi bek dobro riješen, sve stoji. Ali ovo su igrači koji nam još trebaju. Ne mislim da Dominguez rješava kaos na stoperskim pozicijama koji je vladao cijele prošle sezone.
  • Omake
    9.8k
    ekonomičnost prije svega hah
  • Jurki
    18.1k
    mene samo zanima kakvi su bili komentari kad su dolazili Orsic iz tam neke Koreje, Petkovic iz Serie C, kad je dopeljan Budimir iz Rudesa ak se ne varam, kad je dosel Kadzior iz jebenog Slaska, Dilaver, Leovac, Rrahmani, KTC iz tam nekog St.Ettiennea itd itd.

Sve to na papiru zgledalo jako mrsavo.. a kaj su ti igraci sve napravili?

Decki zaboravite na to da bumo dopeljali neku klasu al bas klasetinu.. to mi mozemo samo stvoriti i bumo stvorili.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    Dominguez je dobar potencijal i dolazi dosta povoljno. U ovome trenutku, na papiru, je on rotacija za Galešića u mojim očima, ali zato su tu pripreme da se dokaže ako je kvaliteta o kakvoj se priča. Ne vidim problem sa istisne Galešića iz prvih 11. Mogao bi biti dobar, nije bezveze došao u krug šire rotacije jedne Barcelone niti je bezveze bio kapetan mlađih uzrasta Španjolske. Nadam se da će biti top. Nije kapitalac na prvi pogled kao Ljubičić, ali mogao bi biti veliko iznenađenje. E sad, još se nadam dolasku lijevog stopera jer Sergi to nije. Nije isto igrati lijevog ili desnog stopera, drugačije je postavljanje, drugačije su navike u odnosu na ono što igraš cijeli život, iako Mmaee i Galešić to mogu pokrpati, ali nije to to onda.
  • Ludovic IX
    9k
    a ja sam siguran da mi ganjamo jedino jos prave napadače. Jakir, zivkovic, galesic, ktc, mmae, mali Španjolac.. plus torrwnte za par mjeseci. Po meni, jakir treba dobivst po 45 minuta u utakmicama protiv lakših protivnika jer vjerujem da ce on bit taj vec od sljedeće sezone.

Slažem se s tobom da lisica možda njje najbolje desno krilo koje smo mogli dovesti ali dok ne počne igrat neću tvrditi ništa.

Napadači su jedino deficitarno mjesto trenutno
  • Izet Hajrović
    5.6k
    Kadzior iz jebenog SlaskaJurki

Došao je iz Gornika tako da si ničim izazvan uvrijedio nedužni Slask.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.