• Jos-Optimus
    6.4k
    zbog Pjace, Baturine i Rileta i jesmo bili propuh u obrani
  • Jurki
    18.4k
    Spominjali smo vec prije Perkovica, kakva je njegova situacija u Poljskoj?

Sad bi nam super dosel.

Platiti Poljacima neku sicu i rijesen problem.
  • blue heart 72
    2.3k
    Tak je, vrnemo Perkovića i onda nam bu opet v drugom planu. Nemam pojma kaj, ali imam osjećaj da je kod njega neka falinga u pitanju. Kod nijednog trenera se nije uspel nametnuti, a i nedostaje mu čvrstine, kao i one potrebne sportske bezobraznosti
  • FrodoJePurger
    377
    U čemu je problem s ovim malim iz Barcelone, kaj ne valja s mlađim igračem?
  • Ludovic IX
    9.2k
    ne znamo i to je ok jer treba tek doc. Ali neki misle da sad uzmemo jedvaja koji je nažalost imao karijeru koja je nakon odlaska iz dinama išla u krivom smjeru, sad kod nas postao sutalo j. Ili ovaj koski koji ima 23 god i jednu solidnu sezonu da je odgovor na sve
  • CastAway1986
    3.4k
    Forum služi da svatko moze iznijeti svoje mišljenje i ne mora se nužno svatko složiti s drugim..
    Iskreno ocekivao sam iskusnijeg stopera mada 1.2M plus 20% za ovog Domingueza se čini ponuda koja se morala odraditi..Kakav je nemam pojma , nisam ga gledao ali po nekim komentarima iz Španjolske bi trebao biti dobar ulov..
    Za Valinčića palac gore , on će tek najbolje isporučiti uvjeren sam u to ,od Širokog gdje je igrao dobro konstantno napreduje ,nije nemoguće da dogura i do reprezentacije u budućnosti s obzirom da na bekovskim pozicijama i nemamo puno rješenja..Uz to dinamovac je i ima da leti po terenu svaku minutu koju dobije..
    Za napad nadam se Mierezu do kraja , ide mu u prilog i da je u svlačionici sve više igrača sa španjolskog govornog područja :lol: ..Isto tako Mijić kao rotacija mi se sve više sviđa ..
    Za kraj i ja bi se dotaknuo Maura Perkovica za kojeg mi je žao sto je uopće prismrdio Poljskoj, nadam se da ga imaju u vidu za drugi dio sezone ..
  • tp1997
    1.7k
    Ali neki misle da sad uzmemo jedvaja koji je nažalost imao karijeru koja je nakon odlaska iz dinama išla u krivom smjeru, sad kod nas postao sutalo j. Ili ovaj koski koji ima 23 god i jednu solidnu sezonu da je odgovor na sveLudovic IX

Ali su zato Galešić, KTC i Mmaee odgovor na sve. Nemam neke volje za daljnjom raspravom, ali hajdmo ne imati dvostruke kriterije.
  • Dinamosaur
    2.3k
    izlazi u medijima puno imena, čeka se ovo ono, ovaj onaj, možda nas Zvone sa špicom opet sve zajebe i dopela nekog da bumo opali svi na rit. Uglavnom, mislim/nadam se da će nam to biti highlight prijelaznog roka
  • Crni86
    12.5k
    Evo i morisa sluzbeno
  • Ritam Ulice
    1k
    Dobrodošao Morise. Ova fotka danas me oduševila jbt, još da grize na terenu tako to će bit to.
  • Kumerle
    684
    Ipak nije utorak razočarao, pojavila se mala d notifikacija.

Screenshot-20250624-191801-Sofascore.jpg
  • Efes Pilsen
    11.8k
    hahahah ne moze bez greske :blush:
  • Mozart4
    251
    A dobro šta, jedno slovo N u prezimenu više manje...
  • rioda
    9.2k
    Moglo mu se bar prezime dobro napisati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.