• Jos-Optimus
    6.2k
    Mislim da smo prošle godine defenzivno bili švicarski sir u HNL-u zbog voljnog momenta veze i napada. Taj Torrente je isporučio protiv Monaca i općenito u LP, Mmae protiv Arsenala i Milana skoro bez greške. Tko može obraniti tranziciju 4 ili 5 na 2 na centru? Nije bilo kemije, nije bilo reda
  • Paggini
    55.5k
    Obrana je visila prošle godine ponajviše zbog kratera koji je bio u sredini terena gdje je svaka kontra bila 3 ili 4 njihova na 2 naša, uz nikakvu povratnu trku. A kad se spomene i da smo igrali s valjda 37 kombinacija u obrani, to isto ima svoj doprinos.

Ove godine, čini mi se, sa Villarom i Ljubicicem će to biti drugačija priča. Nadam se, barem.

Ali fali nam lijevi stoper, to je istina. Što duže razmišljam, to me više privlači opcija raskidanja posudbe Perkovića, guranja njega s Galešićem, uz alternativu s Torrenteom i Jakirom za tekme kad budemo odmarali. I ajmo uigravati.
  • Ludovic IX
    9k
    po čemu si siguran da je koski ili jedvaj bolji od mmaea, npr? Jel mmae igrao u dinamu u kojem svi doprinose obrani i olakšavaju mu posao. Nije, možda ce s novim suigračima i novom igrom ispast ramos ali nema garancije da bi itko bio napredak a da ne kosta 5-10-15miliona
  • tp1997
    1.6k
    po čemu si siguran da je koski ili jedvaj bolji od mmaea, npr?Ludovic IX

Pa čuj, po toj logici ne treba dovoditi nikoga, jer je možda problem svakog pojedinačnog igrača prošle sezone bio da ekipa nije djelovala kao kohezivna jedinica...

Možda bi Pjaca imao 30 G/A da je ekipa u cjelini bila bolja, možda bi Rile manje ispadao da smo imali bolju povratnu trku, itd. itd.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    zbog Pjace, Baturine i Rileta i jesmo bili propuh u obrani
  • Jurki
    18.1k
    Spominjali smo vec prije Perkovica, kakva je njegova situacija u Poljskoj?

Sad bi nam super dosel.

Platiti Poljacima neku sicu i rijesen problem.
  • blue heart 72
    2.3k
    Tak je, vrnemo Perkovića i onda nam bu opet v drugom planu. Nemam pojma kaj, ali imam osjećaj da je kod njega neka falinga u pitanju. Kod nijednog trenera se nije uspel nametnuti, a i nedostaje mu čvrstine, kao i one potrebne sportske bezobraznosti
  • FrodoJePurger
    352
    U čemu je problem s ovim malim iz Barcelone, kaj ne valja s mlađim igračem?
  • Ludovic IX
    9k
    ne znamo i to je ok jer treba tek doc. Ali neki misle da sad uzmemo jedvaja koji je nažalost imao karijeru koja je nakon odlaska iz dinama išla u krivom smjeru, sad kod nas postao sutalo j. Ili ovaj koski koji ima 23 god i jednu solidnu sezonu da je odgovor na sve
  • CastAway1986
    3.2k
    Forum služi da svatko moze iznijeti svoje mišljenje i ne mora se nužno svatko složiti s drugim..
    Iskreno ocekivao sam iskusnijeg stopera mada 1.2M plus 20% za ovog Domingueza se čini ponuda koja se morala odraditi..Kakav je nemam pojma , nisam ga gledao ali po nekim komentarima iz Španjolske bi trebao biti dobar ulov..
    Za Valinčića palac gore , on će tek najbolje isporučiti uvjeren sam u to ,od Širokog gdje je igrao dobro konstantno napreduje ,nije nemoguće da dogura i do reprezentacije u budućnosti s obzirom da na bekovskim pozicijama i nemamo puno rješenja..Uz to dinamovac je i ima da leti po terenu svaku minutu koju dobije..
    Za napad nadam se Mierezu do kraja , ide mu u prilog i da je u svlačionici sve više igrača sa španjolskog govornog područja :lol: ..Isto tako Mijić kao rotacija mi se sve više sviđa ..
    Za kraj i ja bi se dotaknuo Maura Perkovica za kojeg mi je žao sto je uopće prismrdio Poljskoj, nadam se da ga imaju u vidu za drugi dio sezone ..
  • tp1997
    1.6k
    Ali neki misle da sad uzmemo jedvaja koji je nažalost imao karijeru koja je nakon odlaska iz dinama išla u krivom smjeru, sad kod nas postao sutalo j. Ili ovaj koski koji ima 23 god i jednu solidnu sezonu da je odgovor na sveLudovic IX

Ali su zato Galešić, KTC i Mmaee odgovor na sve. Nemam neke volje za daljnjom raspravom, ali hajdmo ne imati dvostruke kriterije.
  • Dinamosaur
    2.2k
    izlazi u medijima puno imena, čeka se ovo ono, ovaj onaj, možda nas Zvone sa špicom opet sve zajebe i dopela nekog da bumo opali svi na rit. Uglavnom, mislim/nadam se da će nam to biti highlight prijelaznog roka
  • Crni86
    11.9k
    Evo i morisa sluzbeno
  • Ritam Ulice
    791
    Dobrodošao Morise. Ova fotka danas me oduševila jbt, još da grize na terenu tako to će bit to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.