• rokikaciga
    2.4k
    Pa nema Misic 40 godina. Sad ce napuniti 31 godinu. I nece vise biti razapet na terenu i u pusackoj sobi... meni se cini Stojke desno, Vidovic lijevo.
  • Jurki
    18.1k
    mislim da svi krecu od 0 kaj je najpostenije.

Igraci imaju pripreme i utakmice.. pa "ko koga" istisne iz udarnih 11.
    Ta "pretplata" na prvu jedanaestorku nas je i kostala prvenstva di su senatori bili zicer i uz pozamasnu dozu šetnje i bolikurcine.
    Uostalom kad krene ubitacan ritam.. igrat ce svi, jer s guranjem samo malog fonda igraca nemremo zdurati jesen
  • Zagi
    10.3k
    meni se cini Stojke desno, Vidovic lijevo.rokikaciga
    Dobro onda Lisica nije došao da bude džoker sa klupe.
    Poanta je, nitko nije došao spreman za mirovinu. Nek pokažu svoje kvalitete na terenu.
    U startu prednost ima Miško ali brzo se to istopi ako nebu davao 100%.ili se Villar/Ljubičić pokažu boljima.
    Ali starta u pole positionu.
  • rokikaciga
    2.4k
    Pa prije ce Lisica sjedit na klupi nego Villar sa 100 nastupa u ligama petica kad se vec posjeda nekog na klupu prije prve pripremne :lol:
  • Zagi
    10.3k
    Ne znam ja tko će sjediti , a tko ne ali teško buš gledao Vidovića na desnom krilu ispred Lisice.
  • YasutoWakizaka
    171

Zato jer je igrao u ligama petica? Absurdan argument.
    Lisica je doveden radi brzine i svojih fizikalija koje su potrebne krilu.
    Pozicijski on i Villar nemaju veze s vezom.
  • rokikaciga
    2.4k
    Tko je Vidovica spomenuo desno?

Pa nemaju veze direktno...ali ako nprStojkovic nebude igro u srednjem redu...gdje bude igrao?
  • Zagi
    10.3k
    Tko je Vidovica spomenuo desno?rokikaciga

Moja greška. Ok Stojković desno, Vidović lijevo.
    Niti to nebuš gledao.
  • rokikaciga
    2.4k
    U kaj se hoces kladit da cemo to vidjet na terenu ove sezone?
  • YasutoWakizaka
    171

Stojke će biti prvo lijevo krilo, Lisica prvo desno krilo.
  • Davieboy86
    583
    Ne znam zasto i nemam nikakvih logicnih argumenata ali mislim onaj oko kojeg se najmanje pompe desavalo , Lisica , ce nas sve pozitivno iznenaditi. Just a feeling!
  • Ivan0302
    946
    Može netko napraviti one grafove usporedbe Valinčića i RPG, ako dosad već netko nije?
  • NKDZ86
    4.4k
    šta čeka el torro više, pripreme su počele...
  • scooniepenn
    5k

Stvarno sumnjam da su Bobanu Lisica i Topić dovoljni za ambicije Dinama. To bi me iskreno jako iznenadilo.Tu ne vidim nikakav upgrade u odnosu na lani gdje je na kraju krpao Stojke.
  • dinon7
    1.9k

Apsolutno se slažemo. Mislim da Vidovića ne vide na krilu. Stojke i sam tvrdi da mu je lijevo najdraže igrati. Tako da smo desno ostali na Lisici i Topiću što nikako nije dovoljno. Nadam se da se u tom smjeru traži neko pojačanje.
    Desno krilo, napadač ili dva, ovisno o Kuletu.
    Lijevo krilo eventualno ako prodamo Hoxhu.
    Vise od toga mislim da nam uistinu ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.