• njurci10
    100
    pa jel nije svrha, da Kulušić igra redovno?
    A da za trećeg imaš nekoga ko se neće buniti i igrati koliko mu daš?
  • Shkera
    322
    Ma sumnjam, a i kad vidim Ivica Medo...
  • Omake
    9.7k
    Nije li no Medo bio lik koji je bubnuo da na polusezonu vraćamo nekog ex juniora što igra u Ukrajini?
  • Dani Olmić
    1.7k
    redovno u dinamu kulusic ne bi trebao igrati …
  • Blue Label
    74
    Kulušić će vjerojatno na posudbu, da grije klupu nema smisla za mladog igrača.
  • njurci10
    100
    pa upravo to, posudba di će igrati redovno pa možda u budućnosti bude igrač za nas.
    A u tom slučaju Mijić koji se neće buniti kao treća opcija.
    Ako se Kulenović može prodati za neke novceke.
  • Shkera
    322
    Mislim da smo uletili Sibeniku zbog financijske situacije, a da je Kulusic prospekt svakako i netko je već pisao kako ima mlađeg brata još perspektivnijeg.
    Nadam se da ce biti bolji od Denija Jurica i Ante Rukavine.
  • Brusa
    3.4k
    Očito je da Mijić bi došao za 2. opciju u napadu. 1. opcija je naravno Kule , 3. opcija neki iskusniji napadač.
  • BBB Sibenik
    5.9k
    šta je falilo Anti Rukavini
  • Goncalo Santos
    32
    Mijic je u intervjuu za Index reko da navija Dinamo i da mu se san ispunio kad je zaigrao za Dinamo 2, da ga Dinamo zove mislim da bi pjeske dosao, momak je u formi, za trecu opciju bio bi odlican, podsjeca malo na Jakupovica i sigurno bi u Osijeku i Rijeci bio stozeran igrac.
  • Amigo86
    18
    Ja gledao jos Mijica kad je igrao u međimurju, bio je jedan od boljih igraca na terenu.... pa iz medimurja u dinamo 2 dosao, ali nije on kvaliteta za dinamo nažalost...
  • BPAM
    167

Kaj ti bi napad: Kulenović, Mijić, Santini??
  • CastAway1986
    3.2k
    Patrik Mijic je veliki dinamovac , lani je zabio dva gola više od Belje u prvenstvu Austrije , plus 6 komada u kupu ! Ako dođe vidim ga kao drugu ili trecu opciju mada bi to možda značilo da Kule odlazi..
  • Paggini
    55.2k
    1. opcija je naravno KuleBrusa

Naravno :cool:

Jel netko gledao Mijića, brojke su ok, sviđa mi se i broj asista?
  • NitkoBitan
    27.7k
    Odlicno nam je islo dok je Kulenovic bio prva opcija u napadu. Ne daj Boze vise slicne patnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.